Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oszt ha nincs?...............traktoros............
ha van faszbukod itt érdeklődj
https://www.facebook.com/group...
Valaki aki bont gsx-r t. szükségem lenne 2002-es 600-750 oldaltámaszra
valaki segítsen
sziasztok keresek k2 600 hoz üléspúpot ha esetleg tud valaki léccives szóljon....köszi
Egy tündér vagy
Adatlapomon van ìmélcim
Régen meg volt nekem talán három e-mail címe is, azokat oda tudom adni. Dobj egy elérhetőséget, ahová küldhetem.
valami elérhetőség vagy bármi?
Megnő tőle a 600-as?
Hello!

Engem érdekel a jobb oldali kormánycsutka. Légyszi küldj egy mail-t az atti79@gmail.com-ra.

Köszi

Attila
Szia!
Gyorskezűt nem láttam itt talán egy-két éve lassan.
Sziasztok!
Egy kedves fiatalembert keresek
Már vagy 4 éve voltam itt utoljára ebbe a topicba és akkor még "gyorsi" volt a nickneve
nem jár már ide fel?
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van nekem egy GSX 600 F-em (1987-1995) évjárat.
Téli felújítás közben, lekerült a karbi sor és szét ment benne két membrán. Tudom , hogy 24.000-Ft/db gyári és új..
A kérdésem a következő lenne:

Olvastam, hogy GSXR 600-asnak a karbisor jó rá.
Melyik évjárat?
Ha jó rá, akkor írjon már akinek van jó állapotban eladó!
Honnan lehetne esetleg szerezni új, gyári membránt, nem ilyen horror áron?
Kérem, hogy csak hozzáértők írjanak. Köszönöm.
Szisztok!
Van eladó kormánycsutkám K4-K5-ös GSX-R 600-hoz, hibátlanok, egyenes kormány került a mocira onnan maradt meg. 8000 FT/db
Valamint lenne egy kormánylengés csillapító is: 10000 Ft
20-596-8172
Terveid vannak a 600-asra? A kötelező dolgokon kívül cserélek majd dobot is... Az egyik fórumlakóval elsöpörtem a hegyekbe, s a beszélgetés alkalmával nem kispályás infókat osztott meg ezekkel kapcsolatban. Szóval ha érdekel akár téged, akár valakit egy Two Brothers slip on, tavasszal beszélgethetünk róla.
Nem nagyon motorozom már csak ha jo idő van :D most már a téli rendberakási rész jön illetve spórolás a supermotóra :D csak gondoltam leírom h sikerült orvosolnom ezt a hibát :)
Annyit mondok öcsém, hogy a télire jobban fogod hiányolni a supermotót. De nem leszek kárörvendő, menj, amíg bírod ízülettel.
Az enyém már téli álmot alszik, átváltottam négykerékre.
Hali !

nem tudom emlékeztek-e de régebben írtam, hogy cseréltem egy gixer K4 et a supermotómra és úgy hoztam el hogy nem működött a másodlagos pillangó szelep az injektor soron :) most viszont sikerült orvosolnom :D egy ismimnek volt othon egy Kawasakirol való ami kis alakítással de tökéletesen müködik rajta :D és a FI lámpa is elment nyaralni végre....úgyhogy öröm és boldogság van
Eladó Gsxr-re való dobok:
-Akrapovic Titán dob, 4 csavaros felfogatással, carbon bilincsel.
-Yoshimura Tioval Carbon kúpos végű dob. Alig használt, szép állapotban, összekötőcsővel
Na erre voltam kíváncsi. köszi
Ne értetlenkedj már könyörgöm!
Az RCS19-et ne cseréld le mert bármit is adnak helyette az nem lesz olyan jó.
Valszószínűleg nem is fogják neked lecserélni mert ilyenkor le kell adni a lecserélt alkatrészt. Vagy lecserélik és valaki felrakja a saját motorjára. De ha fogod magad visszaszereled a gyári felső fékmunkahengert és bemész egy Suzuki szalonba akkor kapsz egy újat.
ja mármint amúgy mondod vagy hogy nekem lesz az? Mert azt nem írtad...
Szóval az semmit nem jelent hogy lecseréltem a gyári egy brembora... mit cserélnek még?
Főfékhenger csere lesz... gariba
Ez ugye csak a felső fékmunkahengerre vonatkozik? mert csak fékmunkahengert ír...Mert én lecseréltem rcs19-re még amikor vettem... köszi
Sziasztok,nem tudom,hogy hozzátok el jutott-e már a hír a fék problémáról de gondoltam meg osztom veletek! További szép estét!link