Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GSXR 600 K6 mosható új sportlégszűrő eladó, 8000ft
szabokuksi@vipmail.hu
már heggesztem is fábu
Kár hogy visszaraktat eztet.Úgy néz ki mint aki csetlik-botlik.

Egy támkereket is tegyé fel.
na itt a cső,ne te wartburgos
úgy tettem
Dobd ki a fenebe.nem en kuldom.
Sziasztok! Valaki megtudja nekem mondani hogy gsxr 600-750 k1-k3 akrapovic kipufogó rendszer jó e k4 re is? Előre is köszi! :)
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Te Zoli! Te küldtél valami e-mailt, ami a spamok közé jött a g-mailen? Valami kedvenc weboldalak...
Eladó Bódis dob LTZ 400-on volt fent nekem szép hangja van nagyon, másik dob került rá ezért eladó! Ára: 35.000Ft érd:. 06-20-561-60-50
Eladó kuplungfedél. Mondj egy árat és vigyed.
lesz gáz cső,kell az rá aztatat csiszolgassa a beton meg az aszfalt és nem feszitek suhanok te állat
Nincs gázcső?

Feszítesz mint pocok a lisztben.
na majdnem ilyen sziiiiiiip
majd télen még alakítok rajta ezt azt... :)
szép
Enyím
enyim majdnem teljesen
Meg is lett a probléma a géppel :)

köszönöm a segítséget Brian !

C28 és C29 a hiba kod ami azt jelenti hogy a másodlagos fojtó pillangó szelep helyzet érzékelője illetve motorja jelzi a hibát :) közben kiderült hogy valós a probléma régebben megtákolták már a hiba javítása helyett így folyamatosan nyitva vagy a másodlagos pillangó szelepem....azért örülök hogy " csak " ennyi...
Az enyém is részben. Száguldunk és vétünk.
Nekem sárga a kecske :P
Valószínű, hogy a Brian által leírt problémát jelzi. De nézz utánna. Ha kész lesz a vasa, gyere majd errefele... Harcoskodunk egyet a kékekkel. Pacsi haver!
Mondjuk ha vételkor is kiírta kicsit felhúztam volna a szemöldököm hogy mifáj ennek.

Ha nem és csak utána azért rákrdezni az eledóra hogy ejj.

Ha meg alkalmi vétel volt akkor nyel és javít.

Valszeg 90% hogy lesz brian-nek egy elégedett ügyfele.
Hát eső után köpönyeg.
Hát ha már megvan nem mindegy a tipushiba?

Pláne hogy már villog is.