A konstrukció alapvetően hibamentes. Vannak példányok, amelyek 50e km futás után is csak a szokványos kopó-fogyó alkatrészeket igényelték (amely nagymértékben az előélet függvénye). Egyetlen típushibája van, mégpedig a másodlagos pillangósor vezérlőmotorja tönkremegy. Ha ilyen hibád lesz, akkor keress meg!
Ne haragudjatok hogy nem olvasok vissza annyit mert gondolom hogy már volt róla szó de egyszerűbbnek találtam hogyha van valakinek ideje és kedve leírhatná nekem hogy
A vasárnap vásárolt GSXR 600 K4 esem (2004 12 havi) nek mi a tipushibája mire kell esetleg odafigyelni...soha nem volt még speedem eddig csak supermotóm volt... nagyon hálás lennék egy hogyha kapnék erre egy pár sor választ !
Csak mert sok ember küzd ezzel a problémával, és nem is sejtik, hogy ilyen egyszerű is lehet a megoldás. Ezt szervizek alkalmával el is kellene végezni...
Köszi, hálistennek én megúsztam pár zúzódással, be voltam öltözve.
A motor kapott körbe rendesen sajnos szerdán jön a kárfelmérő utána megy szervízbe szétszedésre, pótszemlére, miegymásra, 2-3 hónapot mondtak mire a biztosító tejel, még jó hogy nem tavasszal történt.
Ez már nem fog kiderülni sajnos mert a fékkar babrálással egyidőben történt még teljes folyadékcsere illetve a nyergek is szét lettek szedve és kitakarítva, azóta jó, de ugye ki tudja hogy ebből melyik volt a megoldás.
én vagyok a fékes tag, ja.
megoldódott a féktéma egyébként, elmentem Ricsihez, vettem egy bontott nyerget, ő adott egy szerelő kontaktot (mfmotors) aki felrakta és voilá.
a vicc az egészben hogy délelőtt eljöttem az mfmotorstól, örültem mint majom a farkának hogy van újra motorom erre félóra múlva baszott el a taxis...
Erről van szó, ha nem lettem volna ott és nem láttam volna az említett motort, és ha nem hallottam volna a telefonbeszélgetést, akkor kicsit más lenne a szitu, de így.... hadd hulljon a férgese
na akkor már hárman vagyunk jövőre, de addigra talán a rokonom is betársul, nagyon remélem
Ne haragudjatok hogy nem olvasok vissza annyit mert gondolom hogy már volt róla szó de egyszerűbbnek találtam hogyha van valakinek ideje és kedve leírhatná nekem hogy
A vasárnap vásárolt GSXR 600 K4 esem (2004 12 havi) nek mi a tipushibája mire kell esetleg odafigyelni...soha nem volt még speedem eddig csak supermotóm volt... nagyon hálás lennék egy hogyha kapnék erre egy pár sor választ !
üdv Zehcy
Eurotax, Audtax, roncsérték meghatározásban lenne szükségem segítségre sürgősen.
Tud valaki ilyet vagy ezzel foglalkozó ismerőst?
indexrelét hol keressem a motoron? k3
K5-ről tapasztalatok ,vélemények érdekelnének !?
Külföldön.
A motor kapott körbe rendesen sajnos szerdán jön a kárfelmérő utána megy szervízbe szétszedésre, pótszemlére, miegymásra, 2-3 hónapot mondtak mire a biztosító tejel, még jó hogy nem tavasszal történt.
Gyógyulást neked, meg a gépnek...
megoldódott a féktéma egyébként, elmentem Ricsihez, vettem egy bontott nyerget, ő adott egy szerelő kontaktot (mfmotors) aki felrakta és voilá.
a vicc az egészben hogy délelőtt eljöttem az mfmotorstól, örültem mint majom a farkának hogy van újra motorom erre félóra múlva baszott el a taxis...
Pálföldi Lajos 06309788499 csak ajánlani tudom
Ha már bepofátlankodtam akkor megmutattom a 600as utódját. Úgy terveztem hogy befejezem az utcai motorozást de vétkeztem :) aztán jött az ezredes úr
na akkor már hárman vagyunk jövőre, de addigra talán a rokonom is betársul, nagyon remélem