Én pontosan tudom
zema: Felvettem ívről mert murvás volt, rányúltam fékre, kimentem a fűre, ahol egy kitört kresztábla alján lévő betontömb kidobta az elsőkereket és elkerülhetetlenül mentem az árok felé...Többszörös szopásban volt részem...
Én is láttam már ilyet! Egy csapat szakosodott erre, roncs autókat vesznek meg potom pénzért - akár 30-40 éves roncsokat is, és két vagy három hét múlva meg hírdetik! Hibátlannak! Ezzel foglakozik a csapat! Roncs autókat vásárolnak fel! Majd hibátlannak eladják!
Discovery-n is megy műsoruk - újjáépítők címmel
Én már láttam hasonlót! K5 gsxr 1000! Kettétört a kormánnyaknál a váz!Ember megvette!Két vagy három hét múlva hírdette!Hibátlannak! Ezzel foglalkozik az ember! TK motorokat vásárol fel!Majd hibátlannak eladja!
Hozzá értők véleményét kérném ki....
Húsvétkor "elkaptak" a benzin kúton a zsanéros rendszámom miatt és hallás alapján azon kívül,hogy a papírokat elkérték,lefényképezték a technikát és azt mondták elteszik talonba és legközelebb rendőrség parkolójában landol a moci!
Egyik rendőr ismerősöm érdeklődött az előbb,hogy kaptam e már büntit....kérdés az hogy ilyenkor mit tudnak csinálni?
Úgyértem nem írtak fel semmi adatot,csak megnézték a papírjaimat!
Helyszini az tiszta vagy ha ott elveszik a forgalmit,de utólag mit csinálhatnak?
Feljelentés hogyan zajlik?
A képen rányilaztam a dologra!
zsoliman@freemail.hu
Köszi!