Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha vki tudna kuplung fedelet az írjon már legyen szíves!
A képen rányilaztam a dologra!
zsoliman@freemail.hu
Köszi!
Én pontosan tudom
zema: Felvettem ívről mert murvás volt, rányúltam fékre, kimentem a fűre, ahol egy kitört kresztábla alján lévő betontömb kidobta az elsőkereket és elkerülhetetlenül mentem az árok felé...Többszörös szopásban volt részem...
Nem ez az én gépem de nem volt szívem lefotózni a sajátom.... de aki volt már ien helyzetben az tudja miről beszélek!
Hali mindenkinek!
Elcsúsztam a kis drágaságommal és kellene egy kuplung fedél!
K6 gsx-r 600!
Előre is köszike!
Biztos hozzád is mentek az újjáépítők
Van mind a kettő... Írtam neked sms-t...
bazzeg , ezt hogy raktad be oda?

Mellesleg az én TK-s R1-emet 1 hónap múlva karc és sérülésmentesen hirdették, majd rá egy hónapra el is adták.
Én is láttam már ilyet! Egy csapat szakosodott erre, roncs autókat vesznek meg potom pénzért - akár 30-40 éves roncsokat is, és két vagy három hét múlva meg hírdetik! Hibátlannak! Ezzel foglakozik a csapat! Roncs autókat vásárolnak fel! Majd hibátlannak eladják!
Discovery-n is megy műsoruk - újjáépítők címmel
Meg van hozzá a felszerelése akkor 5-600 000-ből megcsinálja karcmentesre. Eladja 1,6-ért.
Én már láttam hasonlót! K5 gsxr 1000! Kettétört a kormánnyaknál a váz!Ember megvette!Két vagy három hét múlva hírdette!Hibátlannak! Ezzel foglalkozik az ember! TK motorokat vásárol fel!Majd hibátlannak eladja!
Hali!Keresek 99-es sradhoz hátso ülést és ekeidomot.Ha valakinek van,irjon vagy hivjon a 06306136131-en.Köszi
Hát ezt igencsak kétlem
Hozzá értők véleményét kérném ki....
Húsvétkor "elkaptak" a benzin kúton a zsanéros rendszámom miatt és hallás alapján azon kívül,hogy a papírokat elkérték,lefényképezték a technikát és azt mondták elteszik talonba és legközelebb rendőrség parkolójában landol a moci!
Egyik rendőr ismerősöm érdeklődött az előbb,hogy kaptam e már büntit....kérdés az hogy ilyenkor mit tudnak csinálni?
Úgyértem nem írtak fel semmi adatot,csak megnézték a papírjaimat!
Helyszini az tiszta vagy ha ott elveszik a forgalmit,de utólag mit csinálhatnak?
Feljelentés hogyan zajlik?
Két hét és karcmentesnek meghirdetik!
hello 55000 totál zsir
Sziasztok,

GSX-R 600 K4 alkatrészek eladók, lengővilla,rugóstag, hátsó fékrendszer, motorblokk, javított gyári idomok, javított tank (farokidom és segédváz nincs), kormányteló, alsó-felső villahíd + tengely, légszűrőház, injektorsor, műszerfal, csoportkábel, stb...

Tel: 30/4977089
Helló:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
14.900 Ft, nem volt használva és le van fóliázva.
Szalonból horror áron vannak azt tudom...
Üdv! Mennyiért adod a púpot?
akkor viszonylag "jól" szálltál ki belőle
ez igen
Szia Joci nekem van már 2-ö szeretem csak hangosak,de raknék az utcai motoromra is .
Kb ,mi az ára .
Üdv laci.
És a képek az eladó cuccokról:
hay van egy jardin gp1-em gsxr 600-750 k6 k7-re ha valakit érdekel
Sziasztok!

Megjöttek a képek, hát nem szép látvány...
Egyébként ma el is vitték a gépet egyben.
Ami még eladó:

Kék színű hátsó üléstakaró

Gyári plexi

Valtermoto kék (drágább fajta) bukógomba konzollal, így nem kell idomot fúrni

Gyertyák, gear2dash, rendszámtábla szintén elkelt.