Sziasztok!
Van egy gsxr 600 as motorom 02-es kiadás nemrég vásároltam.
pár napja ugy döntöttem hogy feszitek a láncon amikor le akartam lazitani a hátsó kerékagy csavarját akkor észre vettem hogy le sem volt huzva tehát erölködés nélkül egy laza mozdulattal lelazult beállitottam a lláncot lehuztam rendesen az agyat elkezdtem hátra felé tolni a motort és befeszült a lánc ezzel el szorakoztam egy ideig probálgattam és egyszer csak a hátso kerékcsapágy a jobb oldali széthullott. kicseréltem az összes csapágyat hátul öszeraktam beállitottam a láncot lehuztam az agyat minden jo volt 3 napig most megint szétment a jobb oldali csapágyam :/ Találkozott már valaki ilyen hibával? mi lehet a baj? miért veri szét?miért nem volt lehuzva a kerékagy? valaki segitsen. köszönöm elöre is .
nálunk is a postás szekeret ugy huzza be a faluba még plusz 4 ökör meg 2 szamár.meg egy kutya (egyik sem én vagyok) de szeretek itt lakni,mert nem akarnak uton ut félen ki herélni
Háhááá. Ma riporternek adtam ki magam, mert interjúztam a boltokat. Hilfo 7200 Huffnáger, gyári nincs Max netrű rendelek, vaaagy az ismert helyen 4000 a Hilfo Bár aztat mesélik be nekem, hogy ehhez a típushoz szokott passzolni.
Ja,van még egy alternatíva, 100 km-re van a legközelebbi Suzuki párti motorosbodega, ott lehet rendelni gyárit.
Sziasztok!
97 sradom van és kaptam egy gyro Xtype fokozat kijelzőt. Tudna valaki segíteni, hova kell bekötni a fordulatszám érzékelő vezetékét? Egyszerűen nem találok hozzá semmi segítséget.
Köszönöm előre is
Szia!
És mikor leengeded az olajat, és már nem csöpög, felállítod függőbe a motorkádat, és még folyni fog egy kicsi olajka kifelé....
Vannak rejtett zugok, ahonnan ki lehet csalogatni a használtolajat a kritikus pillanatban....
jaja... persze nem azt mondom ,hogy ingyen csinálja ,mert ha már összekeni magát akkor kapjon érte valamennyit,de elég arcátlan ...amikor a k6-om volt, Szentesen a szervízben már 2006-ban huszon akármennyit kértek az olajcseréért...akkor még dübörgött a magyar puma ...hehe a többi hozzászóláshoz meg annyit ,hogy szemelőtt tartom az infókat ,és remélem nem szaladok bele valami eztrém hülyeségbe ... habáááár .... emberek vagyunk ,és megtanultam hogy nem nagyon kell kiröhögni a másikat,mert volt már hogy a fagyi visszanyalt hehehe...
Van egy gsxr 600 as motorom 02-es kiadás nemrég vásároltam.
pár napja ugy döntöttem hogy feszitek a láncon amikor le akartam lazitani a hátsó kerékagy csavarját akkor észre vettem hogy le sem volt huzva tehát erölködés nélkül egy laza mozdulattal lelazult beállitottam a lláncot lehuztam rendesen az agyat elkezdtem hátra felé tolni a motort és befeszült a lánc ezzel el szorakoztam egy ideig probálgattam és egyszer csak a hátso kerékcsapágy a jobb oldali széthullott. kicseréltem az összes csapágyat hátul öszeraktam beállitottam a láncot lehuztam az agyat minden jo volt 3 napig most megint szétment a jobb oldali csapágyam :/ Találkozott már valaki ilyen hibával? mi lehet a baj? miért veri szét?miért nem volt lehuzva a kerékagy? valaki segitsen. köszönöm elöre is .