Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van egy gsxr 600 as motorom 02-es kiadás nemrég vásároltam.
pár napja ugy döntöttem hogy feszitek a láncon amikor le akartam lazitani a hátsó kerékagy csavarját akkor észre vettem hogy le sem volt huzva tehát erölködés nélkül egy laza mozdulattal lelazult beállitottam a lláncot lehuztam rendesen az agyat elkezdtem hátra felé tolni a motort és befeszült a lánc ezzel el szorakoztam egy ideig probálgattam és egyszer csak a hátso kerékcsapágy a jobb oldali széthullott. kicseréltem az összes csapágyat hátul öszeraktam beállitottam a láncot lehuztam az agyat minden jo volt 3 napig most megint szétment a jobb oldali csapágyam :/ Találkozott már valaki ilyen hibával? mi lehet a baj? miért veri szét?miért nem volt lehuzva a kerékagy? valaki segitsen. köszönöm elöre is .
Azt a fitymatyikára értették...
Szia!
Jólvagy? Igen!
Mennyi lett másfél éves?

Olajat már cseréltél? Asszonták szűrőt ráér százezrenként, mer élettartamgaranciás.

Ez még a citromsárga el-nínnyó, vagy a kmóra már a harmadik motorodon van fent?

Ebből is látszik, hogy a suzuki az bírja....mer...
Gyere füstölődhetsz,nézzünk ki Sirokra.
19 de vagy 4x Add is,na de dob nélkül Mert a licitet kicsit eeebasztam.. Idegesít is
aszonták a szervizbe hogy 60 felett automatice be csattan a kijelző
én még csak 19-vagyok és felelőtlen ezért is adnám el a motort
gratula...szép mennyiség ...mivel ünneplitek? ...egy kis fiatalítás 30 alá ráférne.. ugye csak túrázásra volt használva a kicsike...
A motor is?
Eladó, használt QEM modul (gyorsváltó kiegészítő modul) Power Commander V-höz Suzuki GSX-R600/750 (2006-2013) motorra.
Ára: 16.000HUF
öregszünk tul vagyunk a hatvanon..........
Szereti a motul 10w40 et.
én tolni szoktam a postás feleségét
te csak csendbe legyél......már lassan be tiltják a két ütemü motor olajat utánna mi lesz veled,meg a wartburgoddal?
Még. ......................de ami késik az lassan jön.
nálunk is a postás szekeret ugy huzza be a faluba még plusz 4 ökör meg 2 szamár.meg egy kutya (egyik sem én vagyok) de szeretek itt lakni,mert nem akarnak uton ut félen ki herélni
Ciciciiiccc....cici...ciccc!
Én a lovakkal versenyzek Néha van szekér is
Szar nektek vidéken.
Háhááá. Ma riporternek adtam ki magam, mert interjúztam a boltokat. Hilfo 7200 Huffnáger, gyári nincs Max netrű rendelek, vaaagy az ismert helyen 4000 a Hilfo Bár aztat mesélik be nekem, hogy ehhez a típushoz szokott passzolni.
Ja,van még egy alternatíva, 100 km-re van a legközelebbi Suzuki párti motorosbodega, ott lehet rendelni gyárit.
Sziasztok!
97 sradom van és kaptam egy gyro Xtype fokozat kijelzőt. Tudna valaki segíteni, hova kell bekötni a fordulatszám érzékelő vezetékét? Egyszerűen nem találok hozzá semmi segítséget.
Köszönöm előre is
Sajtal vagy édességpárti?
Szia!
És mikor leengeded az olajat, és már nem csöpög, felállítod függőbe a motorkádat, és még folyni fog egy kicsi olajka kifelé....
Vannak rejtett zugok, ahonnan ki lehet csalogatni a használtolajat a kritikus pillanatban....
jaja... persze nem azt mondom ,hogy ingyen csinálja ,mert ha már összekeni magát akkor kapjon érte valamennyit,de elég arcátlan ...amikor a k6-om volt, Szentesen a szervízben már 2006-ban huszon akármennyit kértek az olajcseréért...akkor még dübörgött a magyar puma ...hehe a többi hozzászóláshoz meg annyit ,hogy szemelőtt tartom az infókat ,és remélem nem szaladok bele valami eztrém hülyeségbe ... habáááár .... emberek vagyunk ,és megtanultam hogy nem nagyon kell kiröhögni a másikat,mert volt már hogy a fagyi visszanyalt hehehe...