Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És az idom is aláfér Legalábbis láttam olyat. Meggondolandó, de a biztosító egy tehén,amit fejni kell Főleg ilyen díjak mellett
Beteg túrahernyók.
800 Km dögmelegben.
A hegyekbe fönn
mna,ezért jó az a bukócső izé
köcsög az ml merciével megfördult 3 zárovonalon,aposom meg beleszált a motorommal!
Mi történt?
Szükségem volna néhány alkatrészre,akinek van kérem jelezze!hütö,elsö telo,elsö lerék!
figyeljetek oda pusztitanak minket
nem rossz havernak van........de én azért vettem 2plexit bár ezt könnyebb cserélgetni
Érdekel valakit ?
hát me a jappán teknika nem tudott fel fejlődni az ukránhoz...
Így kevesebbet fogyaszt
Há hogyne vóna. Polcon! A munkadarab,otthon meg a szaki Majd,maaajd,maaajd,majd valamikor
jártam én ki tankolni ukrainába ott most olyan 280-300huff a benya de valamiért nem szereti a sárgaság
az cool...kici occo szárga hehehe ...már csak a benyinre kallana valami okosat kitanáni
én még izzót sem cseréltem enyimen ódi ködlámpák vannak

van már bukó őzlábgombád?itt az enyim,ne
úgy legyen.. .hehehe...a nagy öregek azt mondták (persze amerikás csopperen csücsülve) ezek a suzukis pórszívók bírják a gyúrődést akár 100ezerig sem kell hozányúlni...és lám ...még igazuk lehet ...izzón kívül még nem kellett cserélni mást rajta igaz?ez az egyetlen típus hibája hehehe nem bírja a setítben való lődőrgést... na ,mégegyszer ennyit legalább balesetmentesen!
Akkor nem csak Zoli lesz 3 hengeres, nem érzi majd magát egyedül
fotózd már le mind a két oldalról,ha meg oldható
nem cseréltem én semitt..minek? ha el repől 1 henger lesz belőle triumf daytona
sirok idén ki maradt......cimboták ott vannak,de lesz helyette 1000program még az idén
Szia!
Szerintem valamelyik alkatrészed (távtartód) hiányzik, vagy a keréktengelyben a 2 csapágy között, vagy a keréken kívül a villa,lánckerék körül.
Nézz utána neten, van hozzá manual, abból ki tudod nézni, hogy hogy néz ki a robbantott ábrája, és össze tudod hasonlítani a motorod jelenlegi állapotával.
Nekem volt hasonló esetem az első kerékkel, kimaradt a csapágytávtartó, kb 300 km után szétnyomta a csapágyat az első tengely külső távtartóval (elég nagy nyomatékkal lett összehúzva,így feszült rendesen) az alkatrészt pótolva a mai napig kifogástalan kb 70.000 km tettem a csapágyakba (is).

Remélem sokat szívsz majd vele, és elbaszod a nyarat a motorszereléssel....hehe...