Hello köszi a gyors választ de azon már tul vagyok az oldalkitámasztot ideglenesen kiiktatam most akkumlátor cserével probálkozom és az összes csatlakozot széthuzkodtam és lefujtam kontaktsprével.
Végre,hangok Csak a tiéden szól szarul
Ez a bogyidob? Legalább políroztad,emlékszem,már láttam ezt. E dolgot megoldanám,de amúgy ez full csupasz,mint az ovis lányok,nem?
És a yoshi az miféle? Matrica,és annyi? Azt szedd le róla,és máris félárat adok Amúgy az mit tud? Mos,főz,takarít? Vidi!
Vegyél már nekem vagy 10 tombolát Ha megnyerem kapsz egy pacsit Amúgy mivan azzal a sportdobbal,ami fent van neked? El ne add, pont illik az én gépemre
hello.tudna valaki segiteni suzuki gsx-r600 minden elözmény nélkül menet közben leál és utána ujrainditom és megy tovább és ritkán csinálja.elöre is köszönöm üdv.
Ez a bogyidob? Legalább políroztad,emlékszem,már láttam ezt. E dolgot megoldanám,de amúgy ez full csupasz,mint az ovis lányok,nem?
És a yoshi az miféle? Matrica,és annyi? Azt szedd le róla,és máris félárat adok Amúgy az mit tud? Mos,főz,takarít? Vidi!
Tiszaföldvár, Strand
Motoros ügyességi vetélkedők, hangerőmérés, vízi vetélkedők, street fighter bemutató, tűzijáték.
TOMBOLA FŐDÍJ: Suzuki SV 650
Koncertek:
Csütörtök: Helldiver, Dogs, Retrock, Senor
Péntek: Rómeó Vérzik, Blues Company, Ossian, Zorall
Szombat: Deák Bill Blues Band, Lord, Road, AB/CD
További részletek: www.griffmotor.hu