Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

anyira nagyon kell ez a yózsi?
Inkább azt írkáld,hogy 15e a Yoshi,én meg ráalkudok Méghogy valvoline.. Már volt az is eddig.
Valvolinnal
Mitudodteaztat Ha nektek az összes szar, akkor babaolajjal kenitek?
szart se ér.
Valaki használ Repsol láncspray-t? Jó fajta? Az ára elég tűrhető a többihez képest.
Hello köszi a gyors választ de azon már tul vagyok az oldalkitámasztot ideglenesen kiiktatam most akkumlátor cserével probálkozom és az összes csatlakozot széthuzkodtam és lefujtam kontaktsprével.
Minél többet hallgatom,annál jobb Nem akarom szétszedni a gyárit,abból is ez lenne
Végre,hangok Csak a tiéden szól szarul
Ez a bogyidob? Legalább políroztad,emlékszem,már láttam ezt. E dolgot megoldanám,de amúgy ez full csupasz,mint az ovis lányok,nem?

És a yoshi az miféle? Matrica,és annyi? Azt szedd le róla,és máris félárat adok Amúgy az mit tud? Mos,főz,takarít? Vidi!
ez van olyan
minimum 3 pálsás a tied meg EGY törött pálca,még ha melé lőnek is le esik igy sikerült ki halásznod azt a fosrakást
Amelyik egy pacsiért van
melik? van yosi,meg van nemyosi(bogyidob)
Vegyél már nekem vagy 10 tombolát Ha megnyerem kapsz egy pacsit Amúgy mivan azzal a sportdobbal,ami fent van neked? El ne add, pont illik az én gépemre
A donaldkacsát dobd fel 3 pálcás céllővöldébe.
XXI. Griff Nemzetközi Motoros Találkozó
Tiszaföldvár, Strand

Motoros ügyességi vetélkedők, hangerőmérés, vízi vetélkedők, street fighter bemutató, tűzijáték.

TOMBOLA FŐDÍJ: Suzuki SV 650

Koncertek:
Csütörtök: Helldiver, Dogs, Retrock, Senor
Péntek: Rómeó Vérzik, Blues Company, Ossian, Zorall
Szombat: Deák Bill Blues Band, Lord, Road, AB/CD

További részletek: www.griffmotor.hu
Az olyan mókás dolog.. Főleg egy kátyúnál,amit nem veszel észre
Sztendernel lévő kapcsoló szokta leállítani ha gyenge a rugó és nem húz eléggé vissza....
Egyéb program? Remélem jó kaját viszel
Szívod majd a port az út széléről
nekem majd 300km.er
én nem iszok szeszt én drogozok
Ha ő is ott van borítélkolható a porban fetrengés motorrl vagy anélkül olyan csaprészegen mint az árvaszamár.
Milyen party lesz? Megéri a 180 km-t? Ráadásul ha még ez nem lenne elég, te is ott leszel
hello.tudna valaki segiteni suzuki gsx-r600 minden elözmény nélkül menet közben leál és utána ujrainditom és megy tovább és ritkán csinálja.elöre is köszönöm üdv.