Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Donaldkacsaformaizé.
Sziasztok! K5 600-ra keresek hátsó ülést. Aki tud kérem segitsen. Köszönöm
Ó,most nézem a bukókeret végére pattintottad.. Menetemelkedést vagy valamit nem tudsz? valami rajzod nincs? Megrajzolnám,de nem tudom a méreteket..
Minőség Na, nekem csak a tervrajz kéne a méretek miatt Nem a te méreted,a bukógombáé Még nem tudom,milyen anyagból kéne, azaz mi van náluk.. Teflon? Saválló? Nem tudom a választékot..
rajta van a motoron....de esztergált,dolumitból minőségi mint az egész motor
elvileg semmit
Booogyesz :D Meg van még az a sárga tákolmány? Névben hasonlít a májnéra.
Van néked olyanod,hogy bukógomba?
Háááálóó!
Kopp-kopp. Gurulnak még a szekerek? Bekukkantolok már ide is. Vágom, csak be ne kakkancsak. Bogyit mindjárt elkapom, kell nekem egy kis infóó
Szííía!
Majd felhíllak, és tudni fogsz mindent!

Szervusz üdvözöllek!
Nincs valakinek otthon elfekvőben egy Gsx-r 600 k6-ra való fékpedál?
Az oldalra borítás meghozta az eredményt...szinte semmi olaj nem fojt el!A cucc tényleg nehezen jött le,mert a tekercs mágnese is ellenem dolgozott...viszont egy két alátét,és egy kis csapágy az szétszaladt... kilogikáztam hogy talán hova lehet jó(neten néztem videot is hozzá),de amikor visszaraktam (az tényleg jobban ment,szinte rácuppant)gyújtás rá,lement a kontroll,és megsem nyikkan...hát kész vagyok...mit bénázhattam el?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nézzétek meg kellene egy kis segítség.
Szavasz Oszi!

A számom változott azóta,de e-mailben elküldöm az újat. A probléma megszűnt,a punnyadt 2 éves benya volt az okozója. Azóta már kicsaptam belőle egy tank benzint,megy mint a mérgezett egér
nehezen fog le jönni,és hirtelen vissza,
Nekem is ez tűnik ,(tünt) logikusnak...bár nekem a gyári kormány van ...de valamit odateszek a kettő közé...más érdkesség nincs is ezzel a dekli cserével?
Köszönöm,bíztam benne hogy nem kell elpocsékolnom az olajat...akkor egyéb gond nincs is a dekli cserémmel?Lehet túl izgultam a dolgot,de nem akartam beleszaladni valami meglepibe...mégegyszer köszönöm a válaszod!
mivel nekem egyenes kormány van benne,igy el tudtam dönteni,ahogy mondod a falnak támasztva
Elég annyira megdönteni mondjuk hogy neki támasztom a falnak?jobban nem nagyon merném (tudnám) megdönteni...nincs nagy rutinom abban,hol lehetnek biztonségos alátámasztási pontok...
Normális esetben még 5000km után sincs "retek" az alján.Hisz azért van az olajszűrő...1000km es olajat nyugodtan visszaönthetsz
igen? én azért oldalra boritottam
Köszönöm a válaszod!Annyit kérdeznék,mert nem szeretném rosszul értelmezni,...hogy 2cent olaj lessz a dekli alatt ...ezt hogy értsem?Köszi!
Köszönöm a válaszod,és még annyit kérdeznék,hogy a leengedett olajat vissza lehet tölteni?Ugyanis 1000km van csak benne...persze lehet hogy az alján lehet valami retek v. nem?Köszi!
Simán hátsóemelőre felrakod és ennyi. Kb 2 cent olaj lesz a dekli alatt...
Sziasztok!
Tudom, ez itt nem az apró rovat, de szeretném ide is ki írni, hogy van egy 600-750 K8-K9-re való első ülésem eladó, egy tizesért.
vagy le engeded az olajat,val eldöntöd az oldalára,persze támassz alá hogy ne sérüljön semmi