Minőség Na, nekem csak a tervrajz kéne a méretek miatt Nem a te méreted,a bukógombáé Még nem tudom,milyen anyagból kéne, azaz mi van náluk.. Teflon? Saválló? Nem tudom a választékot..
Háááálóó!
Kopp-kopp. Gurulnak még a szekerek? Bekukkantolok már ide is. Vágom, csak be ne kakkancsak. Bogyit mindjárt elkapom, kell nekem egy kis infóó
Az oldalra borítás meghozta az eredményt...szinte semmi olaj nem fojt el!A cucc tényleg nehezen jött le,mert a tekercs mágnese is ellenem dolgozott...viszont egy két alátét,és egy kis csapágy az szétszaladt... kilogikáztam hogy talán hova lehet jó(neten néztem videot is hozzá),de amikor visszaraktam (az tényleg jobban ment,szinte rácuppant)gyújtás rá,lement a kontroll,és megsem nyikkan...hát kész vagyok...mit bénázhattam el?
A számom változott azóta,de e-mailben elküldöm az újat. A probléma megszűnt,a punnyadt 2 éves benya volt az okozója. Azóta már kicsaptam belőle egy tank benzint,megy mint a mérgezett egér
Nekem is ez tűnik ,(tünt) logikusnak...bár nekem a gyári kormány van ...de valamit odateszek a kettő közé...más érdkesség nincs is ezzel a dekli cserével?
Köszönöm,bíztam benne hogy nem kell elpocsékolnom az olajat...akkor egyéb gond nincs is a dekli cserémmel?Lehet túl izgultam a dolgot,de nem akartam beleszaladni valami meglepibe...mégegyszer köszönöm a válaszod!
Elég annyira megdönteni mondjuk hogy neki támasztom a falnak?jobban nem nagyon merném (tudnám) megdönteni...nincs nagy rutinom abban,hol lehetnek biztonségos alátámasztási pontok...
Köszönöm a válaszod,és még annyit kérdeznék,hogy a leengedett olajat vissza lehet tölteni?Ugyanis 1000km van csak benne...persze lehet hogy az alján lehet valami retek v. nem?Köszi!
Van néked olyanod,hogy bukógomba?
Kopp-kopp. Gurulnak még a szekerek? Bekukkantolok már ide is. Vágom, csak be ne kakkancsak. Bogyit mindjárt elkapom, kell nekem egy kis infóó
Majd felhíllak, és tudni fogsz mindent!
Szervusz üdvözöllek!
Nézzétek meg kellene egy kis segítség.
A számom változott azóta,de e-mailben elküldöm az újat. A probléma megszűnt,a punnyadt 2 éves benya volt az okozója. Azóta már kicsaptam belőle egy tank benzint,megy mint a mérgezett egér
Tudom, ez itt nem az apró rovat, de szeretném ide is ki írni, hogy van egy 600-750 K8-K9-re való első ülésem eladó, egy tizesért.