Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na, az tök jó ha jöttök ott találkozunk! széles utat nektek
De még milyen jó idén is kötelező !
mem,mem........szántottam,az aszfaltot,meg az ut szélét
de én megyek
nem megy valaki Tiszaföldvárra most hétvégén? jo buli lesz
Koszos? ? ? ? ? ?

Ez egy minőségi dzuvabomba.
Erre a tankra csak dizájnból kell a dolumit gombád Főleg,hogy dőlésnél/esésnél kipattan. Off-roadoztál vele? Kissé koszos
okáj!
Köszönöm !Innen már nincs visszaút....
az örök legenda ...mint Uhrin Benedek Rebekája...
Na,,,,azaz...én is annak mondtam volna, csak jobb volt fél órát írni rólla khm... esetlg képek,videók erről a részéről hol lelhetőek fel a deklinek?
Dóka Sándor Ózdi mitujás
nem merték,mert marasztalni kellett a népet nesze neked egy kép amikor el dőlt a garázsban a minőségi gépezet és el is pattant a dolumit gomba
Lehet az én k8-om valami limitált bicigli,és legózás végett teletömték ilyen ökörségekkel...hehe hát a mitujásodat lehet felém is küldhetnéd ilyen ajándékokkal...volna egy kívánság listám nekem is....
Ja,így már értem. Akkor sok sikert reggelre. Csak összehozod
Aranyos!
Jó az a szűrő még,amíg légy nincs benne A 2, gumifüstös videónál azt hittem, a kijáratot mutatták meg neked
tügörgőnek mondanám K9-be
láttam már gyári ujjat 6000-ért bontatlanul eladót,ittentályt a kenceficés,kacsazsirbekenős 7000.én nem sokba nézem az 5 betüst vegyed a BÓTIT
A tekercsnél nekem sem volt ,... hanem a kis kör alakú jobb felsőrészben volt két fogaskerék egy tengelyen,és a tengelyen volt elvileg egy kis csőalakú valami amin mintha kis hosszanti csapok lettek volna... sekélyes szakmai tudásommal csak így tudtam körülírni...
nekem se volt csapágy se katrancok,és a tekercset is a mikulás hozta
Origamizok egyet Legalább erre a masinára a csajok is figyelnek, bár lehet ez miattam van A tiédre meg csak a darázs jár
Ezért gondoltam valami kemény műanyagra vagy hasonlóra, pl teflon. Vasból lenne,jobban gyorsulna az oldalán a motor Még kérdéses,majd kitalálom. Addig is itt van neked nyammogni való képegyveleg, mert nagyon belejöttem a feltöltésbe
Apropó, HILFO légszűrő jó(4000 körül mozog)? Vagy inkább gyári?
Úgy legyen...