Lehet az én k8-om valami limitált bicigli,és legózás végett teletömték ilyen ökörségekkel...hehe hát a mitujásodat lehet felém is küldhetnéd ilyen ajándékokkal...volna egy kívánság listám nekem is....
A tekercsnél nekem sem volt ,... hanem a kis kör alakú jobb felsőrészben volt két fogaskerék egy tengelyen,és a tengelyen volt elvileg egy kis csőalakú valami amin mintha kis hosszanti csapok lettek volna... sekélyes szakmai tudásommal csak így tudtam körülírni...
Origamizok egyet Legalább erre a masinára a csajok is figyelnek, bár lehet ez miattam van A tiédre meg csak a darázs jár
Ezért gondoltam valami kemény műanyagra vagy hasonlóra, pl teflon. Vasból lenne,jobban gyorsulna az oldalán a motor Még kérdéses,majd kitalálom. Addig is itt van neked nyammogni való képegyveleg, mert nagyon belejöttem a feltöltésbe
Apropó, HILFO légszűrő jó(4000 körül mozog)? Vagy inkább gyári?
http://hasznalt-konyv.vatera.h...
Ez egy minőségi dzuvabomba.
Jó az a szűrő még,amíg légy nincs benne A 2, gumifüstös videónál azt hittem, a kijáratot mutatták meg neked
Ezért gondoltam valami kemény műanyagra vagy hasonlóra, pl teflon. Vasból lenne,jobban gyorsulna az oldalán a motor Még kérdéses,majd kitalálom. Addig is itt van neked nyammogni való képegyveleg, mert nagyon belejöttem a feltöltésbe
Apropó, HILFO légszűrő jó(4000 körül mozog)? Vagy inkább gyári?