Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv. eladó gsxr 600-750 k4 , de több évjárathoz is jó gyári 5,5 colos hátsófelni kompletten (és koszosan) gyári fényezéssel a képeken látott állapotban. ár 35 eft. 0620/992-4528 aszód.
Én meg külföldön.....
Majd értekezünk
Szia. Nekem a T-Motor-nál hangolták össze Érden.
A Motorrad-nál volt szerelő a szevíz vezető, gombokért beállították... próbakör és ha nem jó még állítanak.
Bogyó............a papucsban eséses képekből egy két gyöngyszemet linkelnél a bandit és GS500 topikba ha nem gond?

Van pár nem beöltözős emberke.Hátha legalább kesztyűt vesznek fel.
Sziasztok, van egy 97es 600 sradom és van 1 problémám. 2000 és 3000 fordulat között rángat mint az eszetlen, utánna minden ok, szépen huz meg minden, szerintetek mi lehet a gond? :)
sziasztok!van agy 600 k2 !olyan hibát produkál,hogy menet közben rángat,ledeadog!(a tank tele:) allo helyzetben semii elöjel nélkül leáll!szerintetek mi lehet vele?köszi a segitséget elöre is
neekm K8as van és ilyen melegben először 104nél kapccol be és 99nél ki de ha dög meleg van kb 30fok felett akkor 99nél kapcsol be és 95ki
Akkor közöld velem az új számodat te semmirekellő, vagy csörögj rám, vagy valami bármi.
Nekem a régi számom van. Magyar földön vagyok.
GSXR Benzinjegy....
Szia

Igen, mär nem ott nyomom....

Az ceges volt.....
Kérnék 2 kannával ha szabadna.
Motorradba is írunk hozzá plusz üzemanyagot.....
Agomotors. Én őt ajánlom bár nem lesz olcsó.
Prop-Tech. Ők olcsóbbak de, hogy mit csinálnak nem tudom.
köszönöm,keresem
kerezsd Kawasekit a zx9 fórumon,nekem ő csináltatta
Helló.Segítsetek.
Van egy K6 os om és gyertyacsere óta nem indul.
Nem megy a benzin szivattyú.
Valószínű az immo csinál valami mert nem úgy villog mint szokott.
Valakinek hasonló tapasztalata?
Ha már a dobhoz sem volt hozzáállítva és még belekerült a sportszűrő is akkor de...
kupplungretesz? ( esetleg utangyartott kupplung-kar nem kerult fel ra?)
Új lánc és fogaskerekek is kerültek fel. Azonban sajnos nem vok benne teljesen biztos, hogy ugyanaz a méret mint ami eddig volt. A motor végsebessége csökkent jelentősen kb 10%-ot. Ennek ellenére azért gondoltam a légszűrőre mert minden sebességi fokozatban erőtlenebbnek érződik a motor és a gázreakció is rosszabb lett.
szia, igen is és nem is. Annyi kiderült ,hogy létezik az eljárás, csinálják, vállalják szakszervizek. Mivel pécsi vagyok, és nálunk halottak a szervizek, ezért Pestre kell majd küldenem. Egyenlőre egyeztetés folyik, ki mennyiért vállalja be. Ha kiderül valami konkrétum, megírom.
Szerintem valami rosszul lett összerakva. Egy új sportlégszűrő nem okoz látványos változást semelyik irányba. Pláne injektoros motornál.
Sziasztok!

Nem rég került a K6 GSX-R 600-asomba egy új K&N légszűrő (eddig gyári volt benne) a teljesítmény pedig látványosan visszaesett feltehetően a túl sok beszívott levegő miatt. A motoron egy Bódis kipufogó dob található melynek a felszerelésekor az előző tulaj beállíttatta a megfelelő levegő-benzin arányt. A kérdésem arra vonatkozna, hogy hol lenne lehetőségem ilyen beállítást végeztettni és körülbelül milyen költségekkel járna? Előre is köszi a válaszokat.
Helo sikerult a tarcsaszegecselesel kapcsolatban megtudnod valamit, en is szegecseltetni akarom az enyemet GSXR 750 .koszi
Szobacincér a telefonszámod megváltozott Te elvetemült?