Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem árt feltöltés előtt visszatekerni a leeresztű csavart.És a tényleges leeresztő csavart kitekerni..............van mindkettőre user fail eset.
Előtte kicsit járatod,mert a nem hideg olaj könnyebben kijön. Plusz a betöltő nyílásról is lekapod a sapit,és úgy még hamarabb jön le az olaj
sosem értettem a szervizes olajcserét csavar ki-csavar be,szurő le.szürő fel,ja és az olaj
Köszi szépen , és valahogy így állok ezzel a dologgal énis ahogy Te ...próbálkozom ...persze mindennel nem pl:elektronikához abszolut nem értek, azt hagyom a profikra... ahogy látom azért itt a fórumon is sok a próbálkozó ,amit lehet megbütykölnek házilag több-kevesebb sikerrel ..a gond az hogy spanyoban vagyok,itt meg csak ránéz a motorra ...hümmög valamit ,és máris könnyebb lettél jópár euróval...pl:olajcsere 120-150euro deklicsere ugyanennyi (jó benne van a tömítés ára 10euro) ...hehehe na valahogy ettől a fától kell elindulni amikor szervízbe megy a rider mire is számíthat...Én innen csak hálálkodni tudok minden jó szóért ,és segítő szándékért...remélem valamikor személyesen is !
Szerintem így jobb. Még a színéhez is megy. És olcsóbb,mint hegeszteni meg megint festeni
meg lehet javitani ha törött
Pókkal együtt?
Cakkumpakk az összes egy tízesért elvihető.
Ezt én is tudtam Talán nézek a neten vagy pinknél. Itt már bezárt a yamaha,honda,suzuki.. Nem mintha sűrűn jártam volna oda Aprilia van,de az... Meg vannak a kawás srácok. Megoldom én, azzal nem lesz baj.
Akkor így tárgytalan... üvegszálas nekem is van.Gyári kéne
tatattar tipegés kereskedésbe és eldalol hogy kéne egy szűrcsi a te kismotorkádhoz.Mondod hogy mennyi idős és hány köcentis a drágaság és ha szerencséd van elédbaxxák azt a szart.
KB duplája lesz a hiflonak.
Gyárinak van valami neve? Tudom,arról az "S" jelről felismerhető Itt már nincs Suzuki, csak Shox van. Bár katalógusból úgyis meglesz.
nem kell azért meg ilyedni,a szerelő se tudta először,igaz ő valahonnen tanulta én elég sok mindent meg csinálgatok magamnak,nagyobb dolgokkal rohanok a szervizbe,bár kinek mi a nagyobb dolog merjél csak bütykölni,de ha lehet figyelmesen szedd szét a dolgokat bár már én is jártam ugy hogy szétszedtem valamit.................de már nem én raktam össze
Gyári jobb.

hiflo nem minden esetben méretpontos.
Na srácok! Valamelyik nap kicsit szerelgettem a motort, meglestem a dolgokat. A légszűrőm cserés. Milyet érdemes beletenni?
Már biztos említettem, az egyik helyen van hilfo 4ezer körül. Gondolom a gyári jobb. Ötletek? Ki,milyet tett már bele?
Szia!Sajnos nagyon idő,és mani szűkében sok alternatívám nem maradt ...sajnos elsőkörben meg szí....m,de tegnap megoldódott a dolog...hála az égnek ...persze kicsivel több körültekintéssel kevesebb ideget ettem volna ...de hála az égnek itt az oldalon sokat segítettek !ja,nyomatékkulcsot meg a napokban veszek!És köszi ,nem árt néha a fejmosás
Mert elcseszted.. Mondani kellett volna,hogy sárga réz
ott max 60ezret adnak......már voltam bent
Az ki van zárva! Már látom is az új dobot a motoromon
Azt az életbe nem adja el.
Max szinefémnek.
várok még az árral
Nanááá Add már el azt a fogatlan,sárga kecskét,és vidd lejjebb az árát! A türelem erény!
Szívem szakad meg De valami ilyesmire gondoltam én is Mármint HA elviszik,akkor szedd le. De talán írtam is ezt, csak érdekelt volna majd mennyire gondolsz. Tudod,gyűtni kell