Köszi szépen , és valahogy így állok ezzel a dologgal énis ahogy Te ...próbálkozom ...persze mindennel nem pl:elektronikához abszolut nem értek, azt hagyom a profikra... ahogy látom azért itt a fórumon is sok a próbálkozó ,amit lehet megbütykölnek házilag több-kevesebb sikerrel ..a gond az hogy spanyoban vagyok,itt meg csak ránéz a motorra ...hümmög valamit ,és máris könnyebb lettél jópár euróval...pl:olajcsere 120-150euro deklicsere ugyanennyi (jó benne van a tömítés ára 10euro) ...hehehe na valahogy ettől a fától kell elindulni amikor szervízbe megy a rider mire is számíthat...Én innen csak hálálkodni tudok minden jó szóért ,és segítő szándékért...remélem valamikor személyesen is !
Ezt én is tudtam Talán nézek a neten vagy pinknél. Itt már bezárt a yamaha,honda,suzuki.. Nem mintha sűrűn jártam volna oda Aprilia van,de az... Meg vannak a kawás srácok. Megoldom én, azzal nem lesz baj.
tatattar tipegés kereskedésbe és eldalol hogy kéne egy szűrcsi a te kismotorkádhoz.Mondod hogy mennyi idős és hány köcentis a drágaság és ha szerencséd van elédbaxxák azt a szart.
KB duplája lesz a hiflonak.
nem kell azért meg ilyedni,a szerelő se tudta először,igaz ő valahonnen tanulta én elég sok mindent meg csinálgatok magamnak,nagyobb dolgokkal rohanok a szervizbe,bár kinek mi a nagyobb dolog merjél csak bütykölni,de ha lehet figyelmesen szedd szét a dolgokat bár már én is jártam ugy hogy szétszedtem valamit.................de már nem én raktam össze
Na srácok! Valamelyik nap kicsit szerelgettem a motort, meglestem a dolgokat. A légszűrőm cserés. Milyet érdemes beletenni?
Már biztos említettem, az egyik helyen van hilfo 4ezer körül. Gondolom a gyári jobb. Ötletek? Ki,milyet tett már bele?
Szia!Sajnos nagyon idő,és mani szűkében sok alternatívám nem maradt ...sajnos elsőkörben meg szí....m,de tegnap megoldódott a dolog...hála az égnek ...persze kicsivel több körültekintéssel kevesebb ideget ettem volna ...de hála az égnek itt az oldalon sokat segítettek !ja,nyomatékkulcsot meg a napokban veszek!És köszi ,nem árt néha a fejmosás
Szívem szakad meg De valami ilyesmire gondoltam én is Mármint HA elviszik,akkor szedd le. De talán írtam is ezt, csak érdekelt volna majd mennyire gondolsz. Tudod,gyűtni kell
KB duplája lesz a hiflonak.
hiflo nem minden esetben méretpontos.
Már biztos említettem, az egyik helyen van hilfo 4ezer körül. Gondolom a gyári jobb. Ötletek? Ki,milyet tett már bele?
Max szinefémnek.