Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már én ugy értettem hogy fel hegeszteni a teknőt,körbe
Találtam bontott teknőt 8000 pénzért, lehet hogy drágább pár ezerrel mint a hegesztés de szerintem ennyit ér.
én hegeszteném a helyedbe az a tuti........egy jó avi hegesztőnek ez nem gond
Új tömítést adok neki nem pasztázok, ez biztosabb!
Örülök neki!
Hülyít.................ne halgass rá.
Miért? Én úgy néztem a kipufogót leveszem és szépen leszerelhető!
Szia!

Ki kiell venni a blokkot...ha még nem volt kivéve soha.
És mennyiben tér el?
Köszi, de találtam már bontottat. Amúgy mennyiért adnád?
nem
Van hozzá teknőm ha kell....
Hmmmmm... Mondasz valamit. Köszi
Őőőőőő...................mmmmmm...................hááááááá
...............suzuki bót?
És hol tudok tömítést enni hozzá?
Ha láttad a repedést látod a teknőt.
Bár 99,99999% hogy nem kell kivenni a blokkot.
Talán a leömlő okozhat gondokat.
Én nem pasztáznám hanem vennék új tömítést.
Már szoptam be pasztával.
Heló mindenki! Segítséget kérnék tőletek. Sajna a 600 k6-omon olajteknő(karter) csere lesz mert valahogy keletkezett rajta egy 4mm hosszúságú hajszálrepedés. Kérdésem hogy a le és felszereléshez ki kell venni a blokkot vagy a helyén megoldható? Kell e új tömítés vagy elég ha megkenem pasztával a régit? És hogy mire kell figyelni, mik a tapasztalatok? Köszönöm
értelek én nekem annó a 750-en R1 toldó volt hegesztve,hogy a karbon akra fel menyen
Így elég vicces,ha dobot szeretnék tenni a motorral,kéne egy új leömlő, hogy az összekötős dobok felmenjenek rá tákolás meg miegymás nélkül Ami meg csavaros és pont jó,az nem sok van.

Szóval van már vevő a motorkádra?
Tudod,így könnyebb lesz,és még kevesebbet fogyaszt Lassan kihozom 3,5-ből a 100-at
Egész fincsi lenne megtudni ezt az infót Az eladó szerint passzol. Úgy hirdeti, hogy 96-99-ra,de még passzol 00-03-ra is,utána már nem.
Elvileg racing leömlő.
96-tól 03-ig sokminden passzol a 600-as szériában futómü,fékek,tárcsák.....a végdob biztos,de hogy a leölő is
'96-'99-es SRAD leömlő az passzol a K1-K3-ra,nem? Csak mert úgy hallottam, hogy passzol..