Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokat fizettem érte.

Olcsóbb lett volna akkor.
i tied simán bele lett ejtve egy fazik kolbász zsirba
De az enyém minőségi tartós mestermunka..........nem egy hulladékkupac melléképületsárgára tüsszentve.
a tieden tuti el ölt cifra fosás menet közben,attól lett ilyen fos narancs szinü okédék ócska vasba való henger hiányos fosrakás
Na jó lehet előtte még lehányom hogy legyen egy kis rendes színe.
hugyozd csak,azzonal fejbe csap a villám jó kis akácfa nyele van
Ha látom azt a donaldkacsát mek és lehugyozom...............hátha szerencséje lesz és nem esik darabokra.
ne nézd sokáig a narancsot me ki csipi a szemed
A sárgát meg rühellem.................főleg a bazári hulladékrommátörtszíítfájteresrealakítottfalusifalfestéksárgá
t.
Az szép..............kedvelem a narancsot.
gyöngyház narancs
Kéket szeretnék...mennyire időigényes ez a kis átalakítás?
Jo lett.Narancs?
Szevasztok srácok!

Van valakinek elfekvőbe olcsón K8 600-hoz kuplungkara? Mert akkor nem állok neki keresgélni.
Igen, még mindig színesítek. Milyent szeretnél?
Nmit szívesen segítettem...
Olyan kérdésem lenne h foglalkozol-e még műszerfal világítás "tuninggal"? Vmikor régebben beszéltünk róla de lemaradt a dolog...
Sziasztok!
2 hete sikerült megvásárolnom a nagy álmom, egy 2003-as Gsx-R 600 személyében. Motorolajat le akarom cserélni benne, csak MOTUL-ban gondolkodok, csak nem tudom melyik fajtát vegyem: 5100 10w-40, vagy 7100 10w-40 ?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Köszi Zoli a mérést! Tökéletes. Ugyan annyi mint nálam...
Tökéletes köszi!
Jólvan na, van aki nem ért hozzá...
A két csavar közepét mértem...(álltalában mindig közepeket mérek mert épületgépész vagyok) de ha kell megmérem a széleit is
Kb csavarközepet mértél? Vagy a széleit?
Ha jól mértem akk 87mm...