Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pünkösdkor már jövök haza.
Jó hétvégének ígérkezik.
jobban is jársz Sorvad ez a pályamotorozás téma, én se fogom nagyon erőltetni idén..
Nem csak a hring ára............időpont se sok van.

Ennyi pízből lemegyek vagizni a tengerre 3 napra.
hát sajnos olyan árak vannak manapság hogy nem is lehet nagyon máshogy Meg ha már van akkor miért ne használnám ki a lehetőséget..
Így könnyű cafeteriából pályázni
vegyesen..idén pályázás kicsit kevesebb lesz, legalábbis a hring, kakucsra akarok járni, vissza az alapokhoz Szép kártyára kértem zsét, kakucson lehet vele fizetni, szóval inkább ott pályázok mint hringen csilliókért.. Persze ki fogok menni párszor hringre meg euroringre is..
Az jó.............pályán?
nem, nem, marad. Ha eladtam volna akkor gyári állapotban adtam volna el, visszaépítve. De így én használom tovább még pár évig terveim szerint..
igen, de meggondoltam magam. Jó motor ez, megmarad egy jódarabig. Főleg úgy hogy saját kútfőből meg tudtam oldani a szépítkezést. Eddig csak kidobáltam a pénzt a fényezésekre, ráadásul olyan minőségű munkákat kaptam hogy nevetséges, de tényleg igaz a mondás, hogy csak akkor lesz jó valami ha saját kezűleg csinálod.
Szerintem még mindíg............csak kipofozza hogy csini legyen.
elakartad adni nem ?
Lehet gyönyörködni
A kipuff még le lesz cserélve, és akkor 100%-ban megújult a drágám..
A grafikai kivitelezés saját kezű munka..Sőt a fújáson kívül mindent én csináltam..
Sziasztok!
Megváltam kedvenc 250-es tanulómotoromtól és most keresem az utódját egy GSX-R 600 K4 személyében, ha valakinek a valakije pont tervezi egy ilyen gép eladását akkor nyugodtan lehet jelezni
Sziasztok,
Valaki K4-K5 600-as gépénél meg tudná mérni nekem a tank lefogató csavarok távolságát?
Mint a képen...
Szia!

Szerintem nincs vele gond, nekem már az 5. éve tűzforró!
Mikor használom természetesen....
A motort persze....
Szépen durrog, csattog, villámlik a technika :D
Sztem menetzárlatos a generátorod...
Suzuki GSX-R600 (2007)

k6-k7-hez van egy prop-tech tiltás kiiktatóm eladó. Akit érdekel, szóljon.
Sziasztok! Van egy k6-os 750es gsxr-em és nemrégiben tönkrement a fesz.szabályzója. Az alkatrész cseréje mellett a generátor 2 trafóját is újra kellett tekercseltetni(valószínű ezek okozták a fesz.szab halálát is). A motor tölt, minden klappol vele, viszont ami bosszant, hogy a generátor deklin tojást lehetne sütni, olyan mértékben felhevül. Ezt korábban nem tapasztaltam(vagy csak nem figyeltem rá és nem vettem tudomást róla). Arra kérnélek titeket, nézzétek már meg mennyire hevül be a generátorfedeletek, és osszátok meg velem. Attól tartok az enyém természetellenes hőfokokra hevül az újratekercselés miatt, csak nem tudom mi tévő legyek-lehetek... Bárkinek a tanácsát szívesen meghallgatom és előre is köszönöm! Motoros üdv ;)
Honnan tudod, hogy csak az nagy?

Biztos láttál pisilés közben.....

Amúgy van előlapom több is, csak nekem is kell még....
Meghát geci is vagyok, így inkább takargatom,csak nekem legyen jó!
:D Rendben köszi:D
Ne foglalkozz vele..............csak a pofája nagy.

Ebay-ezd le azt szépet amit tutis mutatott.
Most ezt nem értem.
Akkor van eladó előlapod vagy sem? :D