Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kaptam már rá pofátlan árajánlatot mekdönciben.
Szervízbe
K5 600 ba termosztátot hol lehet rendelni?
Köszi !:)
Mármint olajból! Fagyállót nem vágom!
3 liter. 1 hete cseréltük az enyémbe is!
Hát az biztos h kényelmileg sokkal jobb hát igen én is voltam túrázni vele hát nekem is fájt utána rendesen a derekam
Köszi szépen
Így van volt nekem is jó kis gépek ezek,csak a derekam nem bírta hosszabb túrákat rajta,ezért kényelmi szempontból váltottam,amúgy ez sem rossz
Neztem az adatlapodat h nejed is volt gsx-r-ered de a mostani motorod is nagyon szep
Nincs mit gsx-r89 Szívesen segítettem,meg azért is mert nagyon szerettem és még mai napig nagyon szeretem a szívlámpás szériát
Munkadíj.
+ lánc és függelékek.
Egy lánc csere 7000Ft? :O :D
Milyen láncra gondolsz? :D
Karkötő, vagy Riga lánc? :D
Rendben. Köszönöm!
Lánc szett csere 7 e ft (nittelős láncszett) Injektor szinkronra gondolsz ?
Azt felesleges is cserélni ha nincs baja anélkül 17 e
Kedves Zoleyx nagyon szepen koszonom a segitseget sokat segitettel megegyszer koszi
Sziasztok!
Olvasgattam, hogy olajcserés gondjaitok vannak, hogy mennyi olaj kell bele!
Nekem a K5 600-hoz a Kezelési Útmutatóban leírtak alapján 2800ml szűrőcsere nélkül, és 3100ml szűrű cserével!
750-es tuti nem jött ki ilyen fényezéssel.
Hát akkor ott a pont! ..jogos
egy lánc-csere mennyi nálatok? Illetve egy gyújtás szinkron ellenőrzés?
félre értettél , olajcsere és szimeringcseréről lenne szó, a porvédő maradna, azt nem kell cserélni
ezzel csak az a baj , hogy ti pesten vagytok a motor meg veszprémben. Találtam veszprémbe szervizt (nivó&J.F.F. motor team kft) ma felhivom őket meg a srácot is. Bár nekem ez a 14000 km is gyanusan kevés.
Biztos? Mert akkor az nem jó Omen
ha csak telot hozod olcsóbb de ha csere van akkor mindenképp érdemes olajat is cserélni....
Nálunk 17 e Ft ha motorral hozod olaj+mosás+szimering (Motorrad)