Szia!
Az nagyon kevés....
Nekem 4 év alatt 700x..... így már decire tudom mennyi van benne mindíg...
Bár lehet a sebességmérőt kellene átalakítani, hogy litert mutasson
A fogyasztás méröt fejlesztem tovább, most dolgozok rajta. Digitális lesz olyan kijelzővel mint az óra ami van a gépemen és deci pontossággal fogja mutatni a valos benzin mennyiséget pl: 12,3 liter.
Szeva kipfogot próbáltunk rá de egyelőre várat magára mert nincs rá feleslegesen annyi pénzem inkább ami majd összejön elmotorozom....
Horvátország-Ausztria-Szlovákia ezek a nagy tervek na meg Magyarországon sok szép hely
Üdv Mindenkinek a fórumon!Segítséget kérnék ,mivel most vettem egy k8-ast,de sajnos nincsenek hozzá a gyári könyvei (kezelési stb.)a neten meg minden nyelven meg van, csak magyarul nincs...de miért?...amennyiben van valakinek elfekvőben,v. eladó, nagyon megköszönném!A vékonyat megszereztem magyarul ,(vaterán)de az nulla ...a vastag terjedelmesebb érdekelne...abból még az angol is megfelelne...Köszönöm előre is!
Ebben szerencsem van.minden stimmel a 675-os daytonaval csak a fek es a teleszkop nem.
Igy mrg festes-mazolas meg par cucc oszt mehet a menet.
A cbr telo meg addig parkolopalyan van.
De ra is kerul penz.
na az fasza......én is vennék forditottat,de kell fék.kerék,tárcsa meg minden.........1 hátul törött 750 srad-nak örülnék az elejének de az olyan ritka hogy hátul sérül mint a te motorbiciglid az országban
Ja.az.
Viszont még kell kerítenem egy külső csövet az egyikhez.
Nem menthető.
Nehéz lesz.Bár 100 dolláré már volt pár ajánlat ebay-en.
Majd ha bejeztem a komplett projectet a kis ángliusra foglalkozom avval is.
Az nagyon kevés....
Nekem 4 év alatt 700x..... így már decire tudom mennyi van benne mindíg...
Bár lehet a sebességmérőt kellene átalakítani, hogy litert mutasson
Kocsiban legalább 10x.
Pedig ott van is.
Horvátország-Ausztria-Szlovákia ezek a nagy tervek na meg Magyarországon sok szép hely
06 70 577 6446
Nagy Krisztián
Igy mrg festes-mazolas meg par cucc oszt mehet a menet.
A cbr telo meg addig parkolopalyan van.
De ra is kerul penz.
olvasom
de biztos sok
Viszont még kell kerítenem egy külső csövet az egyikhez.
Nem menthető.
Nehéz lesz.Bár 100 dolláré már volt pár ajánlat ebay-en.
Majd ha bejeztem a komplett projectet a kis ángliusra foglalkozom avval is.