Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Valaki tudna segíteni, sztenderen nem indul a gépem és üresjelzőhöz kapcsolási rajzot keresek ez ügyben?
Üdv!
Szeretnék nagyobbra váltani és egy 2002 vagy 2003-as GSX-R 600 & 750 -en gondolkozom.
Ha valakinek van egy ilyen jó állapotú gépe és szívesen megválna tőle az nyugodtan írjon.
csak azert kertem mert valojaban en sem tudom hogy az enyem milyen, de szerintem erositett konzolos
nem, mert én is most várok képeket az értékesítőtől ,ha kapok ,akkor küldök!
enyemen is lsl van, kepet tudnal mutatni az erositett konzolosrol ?
Sziasztok!
Tanácsot kérnék Tőletek bukógomba ügyben.
K4-es Gixerem van és most nézegetek rá bukógombát!
Márka szerint az LSL a szimpatikus. Nos fel is hívtam az üzletet és 2 félét ajánlottak a normál tartókonzolt és az erősitett konzolt. Igazából csak utcán használom a gépet,persze ez semmit sem határoz az esetleges bukfencen. Van aki azt mondja hogy elég a normál konzol, viszont a boltban mindkettőt ajánlották. Kinek ez ,kinek az.... Nektek van esetleg tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Ár érték alapján 10.000 Ft külömbség van a 2 között...
szia,

kuldtem mailt, hogy a reszleteket megbeszeljuk.

udv
N.
Esetleg ha valakit érdekel .99-es 600-as GSX-R-hez teljes idomszett.

Érdeklődni lehet a Vaterán vagy e-mailben. Ha érdekel előre megbeszélt időpontban elviszem megnézheted -Szabolcs megye vagy akár Budapesten is, csak előre egy héttel egyeztessünk!
Szia Dnor,

Korábban írtad, hogy a farokidom közepe és és a fenéklap megvan (oldalak elvileg nincsenek) a kérdéses alkatrészek mi pénzt kóstálnak (indexek lámpa egyéb kütyük nélkül) - hátsó féket külön esetleg nem adnád?

Köszi.
Sziasztok!
Keresek GSX-R600 K6 hoz blokk alatti dobot!Akra,Mivv,Leovince...
szia, 40e
Köszönöm a pontos, és mindenre kitérő választ.
Kösz Petty :D
üdv. eladó a képeken látható suzuki gsxr 600 k1-k3 köztiekhez törött és minimálisan hiányos (egyik) oldalidomok és ekeidom. csak egyben eladók. ár 10 eft.
0620/992-4528 aszód.
Szia! Első lámpa ára?
Szia!
Az csak a speciel verziókba lett beépítve, a Pentagonba küld jeleket, a faszvastagság, és a gyorsítások közbeni hirtelen merevedési gyakoriságokról... úgy kell elképzelni, mint a NASA -nál a betelemetriázott űrhajósokat, akik, ha finganak egyet, akkor egy komplett irányítótorony hallja minimum 5.1 térhatásban 115dB -el.
A kiszerelését, vagy a hatástalanítását a Manual 467 oldalának lapélére rejtették el...
Merre vagy helyileg?
Cső Bendegúz!
olyan 438. oldal környékén keresd generator cover bolt néven.
és itt van a 25 és a 26-os tétel ha jól tudom.

http://www.suzukipartshouse.co...
szia, 3e

udv,N.
hátsó lámpa kábelezése érdekelne, az ami a két indexet és a hátsó lámpát összeköti a fő kábellel. Mennyi?
Haliho,

K8-L0 (2008-2010) alkatreszek eladok:

tank, elso/hatso lampa, labtartok, indexek, tukrok, nehany kisebb idom, elso ules, rendszamtarto...
466 oldalas manual sem írja, hogy van-e tömítés és milyen erővel kell a csavart húzni :S
Kérdés K6-K7.

A vízhűtő baloldali alsó vastag csövében a hűtőtől 5 cm-re van egy alu cső közdarab, amiben van egy érzékelő, de csak egy vezeték lóg róla sehova sincs becsatlakoztatva. A manualban nem találtam ilyen alkatrészt van ilyen valakinek a gépében, és mi a funkciója?
én mindenképpen így rakom össze :D védőréteg kell :D:D:D:D le lesz takarítva és nyomatékkulcs is van