Volt egy csúszásom vele a ringen, de szerencsére a bukógombán és a kormányvégsúlyon csúszott, meg a kipuffon. Kipuff gatya lett, azt cserélni kell (horpardt), videó van a csúszásról, fényképek a csúszás utáni állapotról, le lehet csekkolni mindent. Döntsd el jövő hét végéig hogy kell-e a motor pályaidomosan + mellé a gyári cuccok, mert ha nem kell, szerelek vissza mindent gyárira, veszek rá új kipuffot és gyári idommal árulom.. Fényezésre a megoldás az az hogy pepe jön még egy idomfényezéssel, le kell neki küldeni az idomot és ingyen bérmentve lefényezi. Én már becsiszoltam, szerintem le is szórógittelem, pepének már csak a színt kell ráfújni, azt ki lehet választani milyen színű legyen..
Vagy azt választod hogy pályaidomra szerelten veheted meg, pályaidomot lefényeztetve, plusz mellé a gyári cuccok, vagy pedig gyári idomra szerelve új kipuffal..
Új bukógombát természetesen vettem rá, a gyári idom karcmentes, van a motorban egy pageres riasztó is, plusz prop-tech tiltás kiiktató is. pályaidom az full utcakész is, elöl projektoros kerek lámpa, hátul gyárival megegyező integrált indexes lámpa..
Ha érdekel bármelyik változat, szólj, vagy vegyél fel skype-ra. A pályaidomos változatra csak jövő hét végéig van esélyed, utána már tuti nem lesz benne az árban, mivel az új kipuff lesz benne..
Az az igazság hogy a pályaidom most van fényezőnél, de ha benne van az árban akkor én már tuti nem fényezem le (le van csiszolva) meg a fékrendszert tuti a gyárit adom vele.
gyári köntösben árulom, de ha pályaidom is kell hozzá azt is tudom adni, persze az plusz zsé. Jelen pillanatban pályaidomos változatú (lámpás, közúton is használható), tavasszal akarom gyári állapotúra visszaalakítani, de nekem is könyebb lenne ha pályaidommal együtt kelne el, akkor nem kellene szerelgetnem
okés, megkérdezem..Amúgy tavasszal eladó lesz a motorom, GSX-R 600 K8-as, 19500 körüli valós km-el, vezetett szervizkönyvvel, gyári cuccokkal. Majd ha felteszem a hirdetést, szólok, de kb még 1 hónap míg meghirdetem. 1,4m lesz az ára..Hátha valakit érdekel itt..
http://www.akkudiszkont.hu/akk...
K7-es..
Lp, vagy Yuasa? ( tudom, hogy jobb árban az első,mint második, de megéri a különbség? )
megadta magát az akksim....segítenétek, hogy milyet keressek bele? ( a lehet leg kedvezményesebbre gondolnék... :) )
Vagy azt választod hogy pályaidomra szerelten veheted meg, pályaidomot lefényeztetve, plusz mellé a gyári cuccok, vagy pedig gyári idomra szerelve új kipuffal..
Új bukógombát természetesen vettem rá, a gyári idom karcmentes, van a motorban egy pageres riasztó is, plusz prop-tech tiltás kiiktató is. pályaidom az full utcakész is, elöl projektoros kerek lámpa, hátul gyárival megegyező integrált indexes lámpa..
Ha érdekel bármelyik változat, szólj, vagy vegyél fel skype-ra. A pályaidomos változatra csak jövő hét végéig van esélyed, utána már tuti nem lesz benne az árban, mivel az új kipuff lesz benne..
vagy e-mail: tutis@freemail.hu
Gyári köntösben árulod gondolom, illetve a pályaidom is jár e majd hozzá?