Szeva! Igen nekem is K4-es a mocim! Persze, szivesen segitek de nemtudom mennyire mész vele,mert a Te Gixered sárga ahogy írtad, viszont az enyém kék! Szóval csak egy kis terelgetésnek szántam hogy hol lelhetsz rá a kódra! Amúgy a K4 kék kódja a füzetem szerint : LR5
A kereskedést is rá lehet beszélni.
Szerintem is simán jó ha egy független cég vizsgálja át a motort.
Én a kereskedő helyében simán rugalmasa lennék és a saját költségén a vevő bármit megtehet.
Ez még jó pont is lehet neki.
Próba cseresznye.Én vizsgáltatnám az biztos.
Bár még nem tettem ilyet mert mindkettő törött volt mikor vettem.
Ez így nem teljesen igaz . Banki foglalás lehet rajta, és ki is lehet tiltva a forgalomból . Én egy autóval így jártam,volt törszkönyve, forgalmia . Egy fél éves idegpróba következett utána . A tudomásom szerint az ocsmányirodákban van módja annak hogy utána kérdezhessen valaki a járműveknek. Vagy be kell menni egy autókereskedésbe és pár ezresért utánanéznek sztem...
Teljesen igazad van ez a legjobb megoldás csak pont amit kinéztem egy kereskedésbe van. Ő lenne az http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-6569052
Veszprémben van én meg pesti vagyok 110 Km kb. A kereskedések nem szokták megnézni mielőtt megveszik? Ha tőlük kérdezném biztos azt mondanák hogy minden a legnagyobb rendben. Egy átvizsgálás meddig tart kb?
Hiába viszel magaddal szakit, ott az udvarban 10 perc alatt ránézésre nem lehet okosat mondani.
Feltételnek kell szabni hogy hajlandó elhozni az eladó márkaszervízbe átvizsgálásra. Hidd el szűrőnek sem utolsó, nem egy eladó bontotta a telefonvonalat egy szó nélkül amikor ezt mondtam nekik...
Full Gas 8e-ért átvizsgálta tavaly tavasszal az enyémet, ezen nem érdemes spórolni, még úgy sem hogy te fizeted a benzint ha 1 milla környéki összeget tervezel elkölteni.
Sziasztok. Motorvásárlás előtt állok gsx-r 600 K6-K7- et szeretnék.
De mivel ez lesz az első motorvásárlásom meg amúgy sem értek a motorokhoz így nem tudom mi az amire oda kéne figyelni. Pl: van amelyikbe 35000 Km van ez nem sok? Vagy honnan tudom hogy tényleg hitelmentes, nem véres a torka stb. Érdemes vinni valami szakit magammal? Üdv: Márk
Olyan kérdésem lenne hozzád h a vasad 2004es ? Színkód miatt kereslek mert ugyanilyen vasam van nekem is mint neked és láttám h írtál pár hozzászólással lejjebb h a színkód a szervízkönyvben benne van sajna az enyémben nincsen... tudnál nekem segíteni ebben ?
Két állító csavar van a lámpatest hátulján,ha jól emlékszem a mellékelt képen az alul be jelölt csavarral kell magasságot állítani a másikkal meg a oldalirányt
Sziasztok a segitseget szeretnek kerni a baratomnak van egy 600 k2-es gsxr-ere es a tompitott fenyszoroja,ha utassal meg akkor vakitja a szembejovot es hol lehet allitani a lampat mert nem birunk rajonni ha tudtok segitsetek elore is koszonom.
Sziasztok! K4-es, 600as, SÁRGA gixerem fejidomát szeretném újra festetni. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Létezik ezekhez szín kód? Esetleg egy jó festőt tudtok ajánlani?
nincs benne de nem is kell...megvan.
Ki kő keresni 1 perc alatt.
Szerintem is simán jó ha egy független cég vizsgálja át a motort.
Én a kereskedő helyében simán rugalmasa lennék és a saját költségén a vevő bármit megtehet.
Ez még jó pont is lehet neki.
Próba cseresznye.Én vizsgáltatnám az biztos.
Bár még nem tettem ilyet mert mindkettő törött volt mikor vettem.
Veszprémben van én meg pesti vagyok 110 Km kb. A kereskedések nem szokták megnézni mielőtt megveszik? Ha tőlük kérdezném biztos azt mondanák hogy minden a legnagyobb rendben. Egy átvizsgálás meddig tart kb?
Feltételnek kell szabni hogy hajlandó elhozni az eladó márkaszervízbe átvizsgálásra. Hidd el szűrőnek sem utolsó, nem egy eladó bontotta a telefonvonalat egy szó nélkül amikor ezt mondtam nekik...
Full Gas 8e-ért átvizsgálta tavaly tavasszal az enyémet, ezen nem érdemes spórolni, még úgy sem hogy te fizeted a benzint ha 1 milla környéki összeget tervezel elkölteni.
De mivel ez lesz az első motorvásárlásom meg amúgy sem értek a motorokhoz így nem tudom mi az amire oda kéne figyelni. Pl: van amelyikbe 35000 Km van ez nem sok? Vagy honnan tudom hogy tényleg hitelmentes, nem véres a torka stb. Érdemes vinni valami szakit magammal? Üdv: Márk
Olyan kérdésem lenne hozzád h a vasad 2004es ? Színkód miatt kereslek mert ugyanilyen vasam van nekem is mint neked és láttám h írtál pár hozzászólással lejjebb h a színkód a szervízkönyvben benne van sajna az enyémben nincsen... tudnál nekem segíteni ebben ?
99-es SRAD-omhoz keresek a tanksapkához kulcslyuk takaró fülecskét, aki tud kérem segítsen.
Üdv: Ákos
Hangszálaid hogy bírják tiltáson.... ?
http://www.kepesmotor.hu/idomo...