Sajnos nem ismerem,de ha oda merte írni hogy"valós km-el"adjuk meg az esélyt neki...a remény hal meg utoljára... vezetett szervízkönyve van?(mondjuk azt nem írta hogy esetleg volt sérülve és állt pár szezont v. import bicigli)megér egy telefont, és ha közel van hozzád egy utat .Mindenesetre vigyél (ha nem értessz hozzá)magaddal egy hozzáértőt,v. vigyétek be egy álltalad ismert motorszervízbe sok problémát meg előzhetsz vele ... Nem okoskodni akartam,de vettem pár motort, és a környezetemben is láttam pár érdekes dolgot,remélem tudtam segíteni valamit...
Szia, érdeklődnék a rendszámtáblatartó után. Gondolom Te sem tudod, hogy k4-k5-höz jó e. Ha esetleg találnál rajta egy gyári/gyártási számot azt megköszönném, és megnézném jó e k5-re.
Köszi, de már néztem az oldalt,és k8 nincs közte...letöltöttem egy angol oldalról de ,nem az igazi ...jobban szeretnem , amikor fogom a könyvet ,és nem pedig ki be szaladgálok a géphez...Tehát továbbra is érdekelnének a gyári könyvek...
Pedig elküldtem. Belinkeltem a hírdetést , ha valami érdekel hívj, vagy írj majd megegyezünk valahogy (a hátsó lábtartó pár már elkelt). http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, hálás lennék ha valaki megmérné nekem a hátsó segédvázon (GSXR K4 750 vagy 600) lévő kis fület, melybe bele akad a hátsó ülés. Sajnos az enyémről letört és szeretném pótolni, de nincsen meg a darab, ezért nem tudom mekkora fület kell készítenem?!
Köszi előre is annak, aki rászánja az idejét erre...
Ennyire áll a piac?
Igenjól bírja a billentyűzetem.
Előre is köszönöm.
De ha profi és lapozós kell akkor itt a haynes manual.
Megrendelehető a Maróti könyvkereskedéstől vagy ebay-en.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Kérnék egy kis segítséget, hálás lennék ha valaki megmérné nekem a hátsó segédvázon (GSXR K4 750 vagy 600) lévő kis fület, melybe bele akad a hátsó ülés. Sajnos az enyémről letört és szeretném pótolni, de nincsen meg a darab, ezért nem tudom mekkora fület kell készítenem?!
Köszi előre is annak, aki rászánja az idejét erre...