Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 nm-hez nem erő hanem érzék kéne vagy nyomatékkulcs.

Én viszont előtte lemosnám idomok nélkül.
beszerzem :D köszi, de a bundi az erős :D
Szia bundi46!
Generátordekni, amit cserélni akarsz, tömítés kell alá!
Gyakorlatilag levehető úgy a dekni, hogy ne sérüljön a tömítés, nekem már sikerült többször is, de ha elszakad sem vész, mert a legdrágább helyen sincs többért, mint 3000 Ft.(Ricsibontó pl...)
A csavarokat ne húzd meg többel, mint 10 Nm.
És szerezz be egy manualt, akkor kevesebbet kell kérdezned.....
Műszaki jellegű kérdésem lenne... A motor jobb oldalán van egy dekni (képeken), amit lecserélnék. Ez alatt van valami tömítés, vagy szimpla pasztás megoldás? Milyen paszta kellene oda? Milyen erővel kell ott meghúzni a csavarokat?
Előre is köszi a válaszokat :D
Köszi AGO :D
Köszönöm a segítséget mindenkinek az EXUP-al kapcsolatban . Délelőtt kiaplikáltam a gépsárkányból , jó lett , és a FI is eltűnt .
bendeguz46,

Dugd bele azt. nem lenne annyival jobb, amennyivel többe kerülne a csere...
Prop teches... nálatok mennyibe kerülne, ami kimondottan hozzá való?
bendeguz46,

Nem tudom ki álltal gyártott elektronikáról van szó, de...

Jó bele, csak nem a legoptimálisabb, mivel K5100-nél a 4., mig a K4 600-nál a hatodik az optimálisabb,
De ettől függetlenül jó bele!
K4 600hoz jó a K5 1000 környezetvédelmi kiiktató elektronikája? előre is köszi ;)
A szűrő itt a legolcsóbb :
http://www.filtercenter.hu/
Köszönöm a gyors választ,akkor marad a fél szintetikus!
Enyémre HF204 való.
Tökugyanaz kívülről mint a HF138-as.
hát hogy a tiedre nem jó azt tudom arra a 2 literes Soma üditő a jó.....
Már próbáltam,nem jó rá.Beleér a kipufogóvégdobba.
mé nem árulod el a titkot? hogy a csemege kukoricás konzerv doboz is jó rá
Ha utcán mész csak úgy elég a félszint ha pályázol nagyüzemben jobb a szintetikus.
Amúgy Kistarcsán.
sziasztok!olaj cserére készülök,viszont nem tudom hogy rész szintetikus olajat vegyek vagy full szintetikus? !légyszi segitsetek!ill hol tudok olcson olajszüröt venni?KÖSZÖNÖM
Ment a mail
szia, nekem van.
adatlapon elersz
Köszönöm szépen a segítséget, a hétvégén megcsinálom! :P
Ha viszont nem akarsz kókányolni, akkor egy R1 markolatot kell feltenni, annak nagyobb a bowden tartó része.
Küldenél egy mailt az áráról egy fényképpel ha van?
csáó, nekem van egy ilyen "markolatom" ami nem kókány, gyári. Távolabb van a 2 bovden szál felfogatása, ezért sokkal rövidebb úton jár a gázkar. Fent volt nekem egy nyarat, de nem tudtam megszokni, mert városban halál, vagy alapjárat, vagy a fordulattartomány fele(erős túlzással). Jutányos áron átdobom Neked ha kell.