3 éve vagyok itt én is, de úgy körübelül 2011-ig volt itt közösségi élet. Közös gokartozások, kajálások, összejövetelek, pólók, mind-mind árulkodnak erről. Nem csak tutisnak (meg a többi srácnak), ez nekem is hiányzik.
Örülnék, ha 2013 többről szólna, mint az idei év.
Én minden nap olvasom a fórumot de szobabringának nem fogok irkálni
Nem tudom neki mi élvezet van abba ha valaki benéz és ír valami ő rögtön elküldi a .....-ba
3 éve már nem volt.
Azóta rontom a levegőt.
Kinőttek a fórumból vagy mittomén.
Felnőttek,átnyergeltek ezresre,vagy eladták a motort.Vagy szimpán van életük máshol satöbbi.
E van.
Bár én nem hagynám magam kiszadizni.
Ettől a szobabuzitól tuti nem.
Fejétől bűzlik a hal.. Ne várj normális csevejt attól aki idetéved, elkezdene fórum életet élni, aztán megkapja szobabuzit a nyakába.. Még az élettől is elmegy a kedve az embernek.. Régebben volt itt élet és normális csapat, csevej. Csak amióta idetévedt fura stílusával, azóta úgy hagyják el az emberek ezt a topikot mint a süllyedő hajót.
Nem csak ő.
Halott ez.
A problem hogy nincs normál csevej csak feljön valaki hogy ez meg ez rossz vagy ezt meg ezt keres esetleg ez meg az eladó.
Slussz.
Nekem töknyolc ő mit nyom szöveget.
Igény nincs normális fóruméletre.
GS500 fórumon halál jól el lehet dumálni.
Meg a többin is.
Itt meg leoltanak a "nagyok" ha nem visíttatom utcán a gépecskémet.
Amin röhögök.
Az a baj hogy nem tűnik fel neki hogy évek óta pang a fórum mert bárki benéz ide, annak elkezdi a buzi szövegét, persze nagy részük egyáltalán nem vevő az ilyen szar megnyilvánulásra, aztán le is lépnek innen..Jópár emberrel más fórumon találkozok, beszélgetek, mivel ezt a topikot elég szépen kinyírta..
KlozetKancsó!
Geci vagyok, de olyankor érzem jól magam!
A kicsi pöcs, és az örökös elnyomás súlyos jegyeinek kombinációját hordom magamon..... Tudományosan....
Kedves seggnyalász!
Szerintem nem a munkahenger, hanem te vagy 12 éves körüli....
Istenem.... te gyárihibás FELÚLYÍTÓKÉSZLET! , teeee.... Nagyon LYÓ csávó lehetsz teeee!
Kedves nagytudású fa..kalap,szerinted majd veszek használt munkahengerekem ami ugyan úgy 12 éves körül van ami lehet ugyan olyan lesz egy pár hónapon belül minthogy megveszem a felúlyítókészletet.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni honnan tudok beszerezni a GSX-R 600 1999-es évjáratú mocimhoz ,a munkahengerhez porvédő gumigyűrűket?Mert emiatt szorulnak a dugattyúk.A munkahengerek megegyeznek a K1-K2-K3-al.
Gyáriba külön nem lehet kapni csak karmantyúval!
Segítségeteket előlre is köszönöm!
Aki akar jön aki nem nem.
Nekem jó volt a 2012-is.
Még Balassagyarmaton is láttalak.
Örülnék, ha 2013 többről szólna, mint az idei év.
Nem tudom neki mi élvezet van abba ha valaki benéz és ír valami ő rögtön elküldi a .....-ba
Azóta rontom a levegőt.
Kinőttek a fórumból vagy mittomén.
Felnőttek,átnyergeltek ezresre,vagy eladták a motort.Vagy szimpán van életük máshol satöbbi.
E van.
Bár én nem hagynám magam kiszadizni.
Ettől a szobabuzitól tuti nem.
Halott ez.
A problem hogy nincs normál csevej csak feljön valaki hogy ez meg ez rossz vagy ezt meg ezt keres esetleg ez meg az eladó.
Slussz.
Nekem töknyolc ő mit nyom szöveget.
Igény nincs normális fóruméletre.
GS500 fórumon halál jól el lehet dumálni.
Meg a többin is.
Itt meg leoltanak a "nagyok" ha nem visíttatom utcán a gépecskémet.
Amin röhögök.
Geci vagyok, de olyankor érzem jól magam!
A kicsi pöcs, és az örökös elnyomás súlyos jegyeinek kombinációját hordom magamon..... Tudományosan....
Egy beteg beltéri Troll vagyok!
Szerintem nem a munkahenger, hanem te vagy 12 éves körüli....
Istenem.... te gyárihibás FELÚLYÍTÓKÉSZLET! , teeee.... Nagyon LYÓ csávó lehetsz teeee!
Micsoda szarrágó alak vagy te! Itt ajánlják a komplett munkahengert, te meg felújítókészletezel!
2003-as szívlámpásomhoz akarok venni deklivédőt. Honnan lehet ilyet szerezni, ki gyárt, kit érdemes megkeresni?
Gsx-R üvegszálas első sárvédő (k4-k5) eladó, nem törött. 4eFt
Tanácsot szeretnék kérni honnan tudok beszerezni a GSX-R 600 1999-es évjáratú mocimhoz ,a munkahengerhez porvédő gumigyűrűket?Mert emiatt szorulnak a dugattyúk.A munkahengerek megegyeznek a K1-K2-K3-al.
Gyáriba külön nem lehet kapni csak karmantyúval!
Segítségeteket előlre is köszönöm!