Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt Gyerekek!
Öcsém... Miért nem jöttél oda, pár szó erejére?
Én tervezek több pályát Kecskeméten és kakucson meg pár jó túrát.
Aki akar jön aki nem nem.
Nekem jó volt a 2012-is.
Még Balassagyarmaton is láttalak.
3 éve vagyok itt én is, de úgy körübelül 2011-ig volt itt közösségi élet. Közös gokartozások, kajálások, összejövetelek, pólók, mind-mind árulkodnak erről. Nem csak tutisnak (meg a többi srácnak), ez nekem is hiányzik.
Örülnék, ha 2013 többről szólna, mint az idei év.
Mé annak van értelme ha a kiskutya a lábadat izéli?
Én minden nap olvasom a fórumot de szobabringának nem fogok irkálni
Nem tudom neki mi élvezet van abba ha valaki benéz és ír valami ő rögtön elküldi a .....-ba
3 éve már nem volt.
Azóta rontom a levegőt.
Kinőttek a fórumból vagy mittomén.
Felnőttek,átnyergeltek ezresre,vagy eladták a motort.Vagy szimpán van életük máshol satöbbi.
E van.
Bár én nem hagynám magam kiszadizni.
Ettől a szobabuzitól tuti nem.
Fejétől bűzlik a hal.. Ne várj normális csevejt attól aki idetéved, elkezdene fórum életet élni, aztán megkapja szobabuzit a nyakába.. Még az élettől is elmegy a kedve az embernek.. Régebben volt itt élet és normális csapat, csevej. Csak amióta idetévedt fura stílusával, azóta úgy hagyják el az emberek ezt a topikot mint a süllyedő hajót.
Nem csak ő.
Halott ez.
A problem hogy nincs normál csevej csak feljön valaki hogy ez meg ez rossz vagy ezt meg ezt keres esetleg ez meg az eladó.
Slussz.
Nekem töknyolc ő mit nyom szöveget.
Igény nincs normális fóruméletre.
GS500 fórumon halál jól el lehet dumálni.
Meg a többin is.
Itt meg leoltanak a "nagyok" ha nem visíttatom utcán a gépecskémet.
Amin röhögök.
Az a baj hogy nem tűnik fel neki hogy évek óta pang a fórum mert bárki benéz ide, annak elkezdi a buzi szövegét, persze nagy részük egyáltalán nem vevő az ilyen szar megnyilvánulásra, aztán le is lépnek innen..Jópár emberrel más fórumon találkozok, beszélgetek, mivel ezt a topikot elég szépen kinyírta..
tudjuk hogy itt éled ki az ovodás kori elnyomást és ráadásul az asszonyod is ver
KlozetKancsó!
Geci vagyok, de olyankor érzem jól magam!
A kicsi pöcs, és az örökös elnyomás súlyos jegyeinek kombinációját hordom magamon..... Tudományosan....
Szia!
Egy beteg beltéri Troll vagyok!
szobaköcsög
Bassz te nem szobabuzi vagy hanem szobagenyó.
Kedves seggnyalász!
Szerintem nem a munkahenger, hanem te vagy 12 éves körüli....
Istenem.... te gyárihibás FELÚLYÍTÓKÉSZLET! , teeee.... Nagyon LYÓ csávó lehetsz teeee!
Kedves nagytudású fa..kalap,szerinted majd veszek használt munkahengerekem ami ugyan úgy 12 éves körül van ami lehet ugyan olyan lesz egy pár hónapon belül minthogy megveszem a felúlyítókészletet.
Szia brényalász!

Micsoda szarrágó alak vagy te! Itt ajánlják a komplett munkahengert, te meg felújítókészletezel!
Szerencsére találtam felújító készletet,egész jó áron. azért köszi!
Komplett munkahengert tudok adni . . .
Urak,

2003-as szívlámpásomhoz akarok venni deklivédőt. Honnan lehet ilyet szerezni, ki gyárt, kit érdemes megkeresni?
Üdv Uraim !

Gsx-R üvegszálas első sárvédő (k4-k5) eladó, nem törött. 4eFt
Gyakorlatilag sehol.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni honnan tudok beszerezni a GSX-R 600 1999-es évjáratú mocimhoz ,a munkahengerhez porvédő gumigyűrűket?Mert emiatt szorulnak a dugattyúk.A munkahengerek megegyeznek a K1-K2-K3-al.
Gyáriba külön nem lehet kapni csak karmantyúval!
Segítségeteket előlre is köszönöm!