Elvileg semmit sem kell csinalni vele. De viszont nem tudod mit raktak elotte bele es ha biztos akarsz lenni a dologban akkor a gepkonyvet kovetve lecserelheted. Barhol barmelyik autos boltban kapsz a motorodhoz megfelelo fagyallot ami vedi az alu dolgokat es keni a vizpumpat. Csak tartsd be amit a gepkonyv eloir. Aztan mar nyugodt lehetsz 3 evig.
sziasztok, nem rég vettem egy gsxr 600 2002es gépsárkányt, az lenne a kérdésem, hogy télére a hűtővízzel mit szoktatok csinálni? az aksit kivettem belőle meg ilyenek, de ezt nem tudom, köszi előre
Sziasztok!
Valakinek eladó sportkipufogó rendszere nincs véletlenül?
K5 600-ra ami jó, az érdekelne!
Ha csak leömlő van az is érdekelne, dob az van már!
Rég jártam erre gondoltam írok. Hát eladtam hűn szeretet motorom a k5öst. Jövő évre megpróbálok csak pályán motorozni az új delikvenssel (zx6r '08). Ha valakit érdekel 04-05ös szériához van ülés púpom fehér színre fújva illetve limitált hátsó sárvédőm ;)
70 -es tempónál már centrifugál......kombinátt mosógép
Fateromat most fűzöm, hogy cseréljük ki a rota kapában a blokkot egy gsxr -esre!
Szinte már látom munkaközben : kerti-stunt.... az öreg elbambulna kissé a konyhakertben a tiltáson forgó kapával, máris lent lenne a talajvíznél...
Hirdetnénk is : rotálást vállalok pincegödör (pöcegödör) kialakítással!
Alulról is kapálhatna vele, és kergethetné a vakondokat is! Van felhasználási terület bőven!
Szia. Ha elfogadod a tanácsom, akkor nem mész be márkaszervízbe, és nem veszed meg minimum 200!ft/db áron,hanem betérsz egy sima autós boltba,ami suzuki specifikus. Potom összegekért megkapod ezeket a műanyagokat. Célszerű magaddal vinned azt a darabot, amiből szükséged van. üdv.
innen letoltheted
,
A K8 leömlő sajnos nem volna jó, az enyémre!
De azért köszönöm szépen!
Vennék 96-99 SRAD-hoz sérült tankot. Ha nem sérült, de nagyon olcsó, akkor is érdekel.
Továbbra is keresek K4 600 idomokat +konzol+segédváz.
Ha valaki tud Írjon már legyen oly szíves...
richard954@citromail.hu
Köszönöm
Meg is kezdjük a szezonelőkészítő futamokra a felkészítési tesztköröket...ami kb. így fest : Kocsmáros+! még két kört!
Fater gyere! Le kell áttételezni a gépet...itt vannak a nyerő fogaskerékszámok!
Valakinek eladó sportkipufogó rendszere nincs véletlenül?
K5 600-ra ami jó, az érdekelne!
Ha csak leömlő van az is érdekelne, dob az van már!
Rég jártam erre gondoltam írok. Hát eladtam hűn szeretet motorom a k5öst. Jövő évre megpróbálok csak pályán motorozni az új delikvenssel (zx6r '08). Ha valakit érdekel 04-05ös szériához van ülés púpom fehér színre fújva illetve limitált hátsó sárvédőm ;)
érd.: kistuning5(kukac)citromail(pont)hu
http://youtu.be/Hz-ldh7FbZE
Komplett első-hátsó GSX-R 600 ülés 44.900Ft!
2 év garancia!
info@somotokarpit.hu
Fateromat most fűzöm, hogy cseréljük ki a rota kapában a blokkot egy gsxr -esre!
Szinte már látom munkaközben : kerti-stunt.... az öreg elbambulna kissé a konyhakertben a tiltáson forgó kapával, máris lent lenne a talajvíznél...
Hirdetnénk is : rotálást vállalok pincegödör (pöcegödör) kialakítással!
Alulról is kapálhatna vele, és kergethetné a vakondokat is! Van felhasználási terület bőven!
Pedig pumpálom.....
Jó vastagot, hogy legyen minek kopnia.....vidékiek...
bogyika...fogadjunk, hogy nektek még az üstházon is sportkipufogó van otthon.... ....tiltáson főzitek az abalevet....