Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó nagy esernyőt vegyél
És esernyőtartó lányokkal!
,
köszi szépen, hát még egy gépkönyvet szerezni kell akkor :D
Szervusz!
A K8 leömlő sajnos nem volna jó, az enyémre!
De azért köszönöm szépen!
Bazz, K8 leömlőm van, de nem hiszem, hogy az jó lenne neked.
Elvileg semmit sem kell csinalni vele. De viszont nem tudod mit raktak elotte bele es ha biztos akarsz lenni a dologban akkor a gepkonyvet kovetve lecserelheted. Barhol barmelyik autos boltban kapsz a motorodhoz megfelelo fagyallot ami vedi az alu dolgokat es keni a vizpumpat. Csak tartsd be amit a gepkonyv eloir. Aztan mar nyugodt lehetsz 3 evig.
sziasztok, nem rég vettem egy gsxr 600 2002es gépsárkányt, az lenne a kérdésem, hogy télére a hűtővízzel mit szoktatok csinálni? az aksit kivettem belőle meg ilyenek, de ezt nem tudom, köszi előre
szervezünk nektek fanokat.......szurkoló táborral vagy zászlót
Sziasztok!
Vennék 96-99 SRAD-hoz sérült tankot. Ha nem sérült, de nagyon olcsó, akkor is érdekel.
Sziasztok.
Továbbra is keresek K4 600 idomokat +konzol+segédváz.
Ha valaki tud Írjon már legyen oly szíves...
richard954@citromail.hu
Köszönöm
Perfekt!
Meg is kezdjük a szezonelőkészítő futamokra a felkészítési tesztköröket...ami kb. így fest : Kocsmáros+! még két kört!

Fater gyere! Le kell áttételezni a gépet...itt vannak a nyerő fogaskerékszámok!
Sziasztok!
Valakinek eladó sportkipufogó rendszere nincs véletlenül?
K5 600-ra ami jó, az érdekelne!
Ha csak leömlő van az is érdekelne, dob az van már!
sziasztok!

Rég jártam erre gondoltam írok. Hát eladtam hűn szeretet motorom a k5öst. Jövő évre megpróbálok csak pályán motorozni az új delikvenssel (zx6r '08). Ha valakit érdekel 04-05ös szériához van ülés púpom fehér színre fújva illetve limitált hátsó sárvédőm ;)

érd.: kistuning5(kukac)citromail(pont)hu
és indulhatnátok itt
http://youtu.be/Hz-ldh7FbZE
Sziasztok!
Komplett első-hátsó GSX-R 600 ülés 44.900Ft!
2 év garancia!

info@somotokarpit.hu
70 -es tempónál már centrifugál......kombinátt mosógép
Fateromat most fűzöm, hogy cseréljük ki a rota kapában a blokkot egy gsxr -esre!
Szinte már látom munkaközben : kerti-stunt.... az öreg elbambulna kissé a konyhakertben a tiltáson forgó kapával, máris lent lenne a talajvíznél...
Hirdetnénk is : rotálást vállalok pincegödör (pöcegödör) kialakítással!
Alulról is kapálhatna vele, és kergethetné a vakondokat is! Van felhasználási terület bőven!
Köszi szépen
meg simson motoros mosógép is van 70-es mossa a ruhát
Szia. Ha elfogadod a tanácsom, akkor nem mész be márkaszervízbe, és nem veszed meg minimum 200!ft/db áron,hanem betérsz egy sima autós boltba,ami suzuki specifikus. Potom összegekért megkapod ezeket a műanyagokat. Célszerű magaddal vinned azt a darabot, amiből szükséged van. üdv.
na ezt telibe trafáltad klozetcicám
Érdekes...nekem nem jön ki csak pár cm3....az is csak zsepibe..
Pedig pumpálom.....
Miért nem inkább oldalszalonnát tesztek a fékbetétek helyett be he?
Jó vastagot, hogy legyen minek kopnia.....vidékiek...

bogyika...fogadjunk, hogy nektek még az üstházon is sportkipufogó van otthon.... ....tiltáson főzitek az abalevet....
és a disznózsir csak a friss tepertős jó és azt is vigyázva,leszürve,nehogy bőr darabkák maradjanak benne mert meg karcolják a tárcsákat