Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát aszondom a koviubi az vizes a svanyuságos ubi az meg pörköltes
Nem rossz a kovászos, de a profik vizesuborka levet használnak, ezt biztos forrásból tudom, a többi ok.
és az tedd hozzá hogy ki kell mosni a rendszert uborka lébe,a leg jobb a kovászos,és utánna a tárcsát meg kell kenni disznó zsirral a betétet meg kacsa zsirral
kb 2-3 dl, attól függ mennyit pumpálsz ki légtelenítéskor.
na szivjad a vérem
A batrak pofaraesnek ruha nelkul.
minek az?fékezni csak a gyávák szoktak
Most vettem.
Honnan tudod...és ha üres az a flakon? He?
Vegyen inkább kettővel, és akkor neked is elég lesz....majd ha kell
Elég.
nem jó a tárcsa 96-tól 03 egyforma
sziasztok van egy 600gixerem, fékolajat akarok benne cserélni mennyi olaj kell a cseréhez? elég egy flakon? értelmes, hasznos válaszokat előre is köszönöm :DDDD
Francokat.
Szia NinJoe!
Jaja....az bizony annyi! Bár 80E körül egyszer már újra kellett éleszteni , meg 120E -nél nagygenerál volt , de azóta kopp-kopp, csak kopó csere volt mindenből...
Kicsit sajnálom már dadogtatni, 10E fordulat körül járok vele, remélem még bírja, mert amúgy meg fiatal (4 éves) bár a váltója kezd kifingani, de ha holnap beszarna sem bánnám....amennyit már kapott....
Na csókollak! pfájjj....

GSXR -t mindenkinek!
A meglátásom az (bocsi) hogy ha a fütyülést itt a fórumon kérded jobban járnál szerelővel.
De tied a gép ha egy halom vasat akarsz belőle aprítani ám legyen.
De mi fütyülhet ott!?
van egy rotor rész meg a tekercs az álló rész !
gondolod hozza ér?
http://www.robinsonsfoundry.co...
Szerelőnél nem volt meg szerintem nem is megy!
magam szerelem!ha szerelem!
Szia!
Na ezt a tetoválást kifizetem neked. Respect!
Ki ne találd, hogy 150ezer van a gépben? Jesus!

ÉS merje valaki azt mondani, hogy korán halnak!
Most akarom feltetováltatni az aranyerem belső felére!
Képboltban láttam má ilyet.
Hát a mai világban nagyon meg kell nézni, meg csapkodni, a megfelelő helyeken a tesztalanyt , mert kicsit nemfigyelsz hamar beleszaladsz egy csajcsávóba....
Mé lehet hím is?
Hát igen......nekem organikus faszpumpám van.... úgy tudom nőnemű, de mindjárt leellenőrzöm....
Szia!

Elég furcsán bontod te a motorokat.....javaslom a csavaros kötéseket megszüntetni, úgy szebben szét lehet szedni.....
De te tudod....