Hello. K4 600 alkatrészek érdekelnének. Úgy mint. Fejidomtartó konzol, idomok lámpa és segédváz. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném, hogy ne a bontós horror árakon kelljen megvenni. E-mail-t minden nap nézek: ( richard954@citromail.hu ) KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET! :)
Az enyémben 43.000 van és kiváló állapotban van. Menj fel mobile.de-re ott nem divat az óratekergetés és érdekes módon ott az ilyen motorok 60-70ezres futással is vannak hirdetve (átszámítva 1,4-1,6M forintért). Magyarországon eladhatatlan lenne sztem annyi km el az árról nem is beszélve. Érdemes figyelni hogy akinek sportszűrő van benne mint az enyémben is mosva legyen mert jól hangzik h úúú sportszűrő van benne mekkora királyság jobb a szívóhang stb. de egy olyat mosni és olajozni nem árt minimum 3000enként.... én 1000-1500km után mindig tisztítottam mert nem 1 szezonra vettem a motorom! és láss csodát 43.000km nél járok és kiváló a motor. Sajnos autóra van szükségem emiatt fogom eladni. De szerintem tavaszig kivárok mert ígysincs rendes áruk hátmég télen.
Hálló Kiss Úr!
Esetleg valami pályaidomba rakható lámpád? Vagy olyan sérült lámpád, amiből ki lehetne szuperálni a projektoros lámpatestet? pl. R6, R1. vagy Kawa?
Üdv mindenkinek.pár hónapon belül szeretnék venni egy 600as K5-ös gsxr-t és azt akarom kérdezni hogy mire kell figyelni? meg hogy pl 40000 km nem sok e benne?előre is köszi a segítséget
Sziasztok!
Valamelyikőtöknek nincs eladó valami sport kipufogó rendszere?
A tél folyamán le szeretném cserélni a gyárit, amit sajnos az előző tulaj jól összekókányolt! :(
Ha valakinek van kérem vegye fel velem a kapcsolatot a beciby@citromail.hu e-mail címen!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
u.i.: ha csak leömlő rész van, dob nincs hozzá, az sem probléma!
Egy kérdésem lenne,600 asnál mennyire megengedett hogy lötyögjön a féktárcsa a helyén?
Láttam egyet és minden irányba nagyon mozgott.
Köszi
Háta gyenge.
Összeül.
A többi jó de van jobb.
Gyári tuning.
Tökéletes mindenes szerpentinvadász.
12000
Esetleg valami pályaidomba rakható lámpád? Vagy olyan sérült lámpád, amiből ki lehetne szuperálni a projektoros lámpatestet? pl. R6, R1. vagy Kawa?
Elsősorban.
Valamelyikőtöknek nincs eladó valami sport kipufogó rendszere?
A tél folyamán le szeretném cserélni a gyárit, amit sajnos az előző tulaj jól összekókányolt! :(
Ha valakinek van kérem vegye fel velem a kapcsolatot a beciby@citromail.hu e-mail címen!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
u.i.: ha csak leömlő rész van, dob nincs hozzá, az sem probléma!