Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a downhill kormány nem fekszik, fáj a tenyerem külső éle tőle. A csutkakormánnyal meg soha semmi bajom nincsen.
hát pálya idomba be invesztálnék de olyan árrakat mondanak hogy csak lesek....amugy is csak fejidom meg hasidom kellene mert ugye a pálya idomnál egybe van az oldal idommal....gyári drága és nincs kedvem esés-kelés közbe még ragaszgatással tölteni az időt ha lenne valami occo azt rá faragnám.mert láttam már egyenes kormányos idomos gsx-r-t......le is fotóztam a trükköket mondjuk a tartály nélküli első fék munka henger nem igazán válalnám
Atyám............a rút lámpa a gázművektól lopott cső meg az elbaszott szín marad?
Legalább valami tejfölöspoharat lőjj rá idomként.
600 főért nem jön a cirkusz
Csak falun nálatok.
uj tekercs uj kormány hegesztett lábtartó ja és most kap fék tárcsákat előre hogy minőségi legyen
Biztosnem.
Itt nem telik vurstlira.
de a tiedet láttam már a vursliban ott forgott körbe körbe a körhintán le is volt okádva
De azóta mióta minőségileg szarik be rajta egy vagon kínai generátortekercs,nameg romosítod feszt a papucsbnanhasraeséssel így lejjebb került a kétpálcások közé.
három pálcáért lőttem baszod
Utána kérdezte hogy az a kukagyanús sárga donaldkacsa tulaj még nem dobta fel a céllövöldébe azt a kétpálcás motorutánzatát?
mert nem tudsz németül a germán aszonta hogy mi ez a henkócsőbe beujtatott henger hiányos ezerkettes zsiguli ?
Eladó egy új kék magasított plexi GSX-R 600-750 k6 -k7-re 15.000-ért, adok hozzá egy GSX-R Tankpadot ajándékba szintén új! Ha kell postádat állom.

http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Buék!
Én azon lepődtem meg hogy a Glocner fizetőkapunál egy vatta új GSR 750-esről mondja egy dojcs "gute motor"
Mondom kinek szólt?
Nézek körül.
Nekem.

Motorbogyónak mondom van aki felismeri az értéket.
Sok lemondással járt meg jár még most is. Alig járok bulizni szinte minden pénzem benzinre költöm nagyobb élvezet mint a bulizás. Meg persze a kötelező szervizekre mindent időben cserélek rajta mindenből megadom neki a lehető legjobbat.
Volt már olyan hogy valaki cigivel a kezében kérdezősködött ércelődött. Minden héten fent van a sörözőben iszik cigizik stb. Mondom nem járnál fel félre tetted volna az eddig erre elköltött pénzt nagyjából te is tudnál venni 1-et.
Igen ultra brutál jó érzés. Meg látni a meglepettségeket az arcokon. Aki közelebbi barát volt tudta hogy megcsinálom aki kételkedett nagyot nézett. 2012. Április 22. volt életem eddigi legboldogabb napja akkor vettem. Te mikor vetted és mennyi km-t sikerült menni vele eddig?
Ja és az a legjobb hogy pl jön szembe városban 1 BMW ami több milla de még annak a sofőrje is megfordul a moci után gyönyörködik benne. Nekem április óta 7000 km-t sikerült beletennem.
Szia!
Ugye milyen fasza azóta is érezni menet közben, hogy MEGÉRTE?!
1000-es, eltoltad hogy csak egy hétig, Gixer k1-6 17-42 vagy k7 17-43 úgy hogy az sem 41
jo jo de volt egy gixer em ......egy hétig......
A tiéden 39-es a gyári!
nekem asszem megvan még a gyári 41 es de tul sok viszkit nem innék rá...csütürtökön utánanézek-ha kell
Szia Tibi!
41-es lánckerék meg van-e?
Gyere át a ZX 10-re!
Igen a K3 K4 még nagyobbra vannak méretezve. 2005-től eléggé összementek a sportmotorok sajna.
Ha nagyobbat akarsz akkor GSX-R 1000 K3/4.