hát pálya idomba be invesztálnék de olyan árrakat mondanak hogy csak lesek....amugy is csak fejidom meg hasidom kellene mert ugye a pálya idomnál egybe van az oldal idommal....gyári drága és nincs kedvem esés-kelés közbe még ragaszgatással tölteni az időt ha lenne valami occo azt rá faragnám.mert láttam már egyenes kormányos idomos gsx-r-t......le is fotóztam a trükköket mondjuk a tartály nélküli első fék munka henger nem igazán válalnám
De azóta mióta minőségileg szarik be rajta egy vagon kínai generátortekercs,nameg romosítod feszt a papucsbnanhasraeséssel így lejjebb került a kétpálcások közé.
Sok lemondással járt meg jár még most is. Alig járok bulizni szinte minden pénzem benzinre költöm nagyobb élvezet mint a bulizás. Meg persze a kötelező szervizekre mindent időben cserélek rajta mindenből megadom neki a lehető legjobbat.
Volt már olyan hogy valaki cigivel a kezében kérdezősködött ércelődött. Minden héten fent van a sörözőben iszik cigizik stb. Mondom nem járnál fel félre tetted volna az eddig erre elköltött pénzt nagyjából te is tudnál venni 1-et.
Igen ultra brutál jó érzés. Meg látni a meglepettségeket az arcokon. Aki közelebbi barát volt tudta hogy megcsinálom aki kételkedett nagyot nézett. 2012. Április 22. volt életem eddigi legboldogabb napja akkor vettem. Te mikor vetted és mennyi km-t sikerült menni vele eddig?
Ja és az a legjobb hogy pl jön szembe városban 1 BMW ami több milla de még annak a sofőrje is megfordul a moci után gyönyörködik benne. Nekem április óta 7000 km-t sikerült beletennem.
Legalább valami tejfölöspoharat lőjj rá idomként.
Itt nem telik vurstlira.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Buék!
Mondom kinek szólt?
Nézek körül.
Nekem.
Motorbogyónak mondom van aki felismeri az értéket.
Volt már olyan hogy valaki cigivel a kezében kérdezősködött ércelődött. Minden héten fent van a sörözőben iszik cigizik stb. Mondom nem járnál fel félre tetted volna az eddig erre elköltött pénzt nagyjából te is tudnál venni 1-et.
Ja és az a legjobb hogy pl jön szembe városban 1 BMW ami több milla de még annak a sofőrje is megfordul a moci után gyönyörködik benne. Nekem április óta 7000 km-t sikerült beletennem.
Ugye milyen fasza azóta is érezni menet közben, hogy MEGÉRTE?!
41-es lánckerék meg van-e?
Gyere át a ZX 10-re!