Sok sikert de a holnapi jogsikezdéssel sokra nem mész mert a motoros iskolák télen nem tartanak gyakorlati oktatást. KRESZ-t, elsősegélyt megcsinálhatod ha nincs még meg de azt ne várd, hogy majd az ónos esőben tolod a nyolcasokat a rutinpályán.
Sziasztok!
Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy motorozom és olyan jó kedvvel ébredtem, hogy holnap elkezdem a jogsit:)
Amúgy 33 éves vagyok, megfontolt, olyan "már benőtt a fejem lágya" fajta lennék.
Lenne pár kérdésem, segítsetek legyetek szívesek:
1. Kinéztem a Csigajogsit, hogy ott tegyem le a jogsit. Jó választás? Persze tudom hogy ez max arra lesz jó, hogy legyen papírom, ettől még nem fogok tudni jól motorozni.
2. Ezután jön majd mindenképp egy (vagy több) vezetéstechnikai tréning, én a Safety-Hungaryt gondoltam, tetszett amit láttam/olvastam róluk.
3. Saját motor: na ez még nincs, de szeretnék sportmotort. Sokan írják hogy jaj ne, de ésszel ezzel is lehet kezden, nem? Itt is a gázkarral működik a technika ha jól tudom:) Korábban Simsonoztam, robogóztam (vidéken), pár kört mentem anno 250es ETZvel, ennyi a rutinom...
Ami nagyon tetszik, az a Suzuki GSXR 600, jó választás lehet?
4. Ruha, felszerelés: na ez amiben szontén kellene segitség... Hol, milyet, mennyiért?
A motorra/felszerelesre úgy 1milliót tudnk szánni, mellé meg a jogsi és az extra oktató tanfolyamok.
Sajnos nincsenek motoros ismerőseim, ezert is "pofátlankodok" 5perces regisztrációval és küldöm rátok a (gondolom ismerős és már unalmas) kérdeseimet.
Segitsetek megvalósitani az álmomat... Előre is köszönöm!
Neköszönj kicsifijú!
Összeülni dumálni....micsoda nyugdíjjas szöveg....
Motorozni kell....persze nem most, de ha jön a jóidő addig rá kell készülni, hogy lehessen menni!
Most marad a havi 1 beindítás, és a velejáró pihepuha erekció!
Ne haragudjatok.....de ti összejöhetnétek ezen az alapon simán, csakhogy enyhítsétek a csalódásotok! ,
csuporbogyi... a púZolival (páhh....Zoli )
Semmi bajom a bőröspájszerrel, csak szeretek a vezérelt végén állni! Persze nem mindíg jön össze, de azzal nem dicsekszem...
Szeva Bringa!
Hát ha sokat nem is motorozunk, legalább valahol összeülünk dumálni, mondjuk Krikett kultúrbarlangjában. Joe-Z barátunkat is rég láttam, meg még pár embert a kemény magból... Na de ez a jövő zenéje, addig is, örömteli évvégét kívánok mindenkinek!
Nem tudom mi lesz jövőre, lehet én is a klozetszájú fosparittya sorsát kopizom, ahogy mennek itt a dolgok..
Mármint nem a szerncsétlenségét kopizom, mert az nekem is van bőven, hanem a financiális oldalát a dolognak....
Jövőre, ha jön a jó idő, van kedved valahol dumálni egyet, akár motorozás előtt/közben/után? Az a Norvégiába disszidált úrfi is mondogatta, hogy össze kéne ugrani egy közös menésre, így hárman... Hát mondtam neki, gyere haza fiam.
Tavaszig pont meglesz minden, mire lehet menni.
Nem ugrok egyből fejest, látod, szeretném körbejárni a dolgot, de attól még jelentkezhetek
Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy motorozom és olyan jó kedvvel ébredtem, hogy holnap elkezdem a jogsit:)
Amúgy 33 éves vagyok, megfontolt, olyan "már benőtt a fejem lágya" fajta lennék.
Lenne pár kérdésem, segítsetek legyetek szívesek:
1. Kinéztem a Csigajogsit, hogy ott tegyem le a jogsit. Jó választás? Persze tudom hogy ez max arra lesz jó, hogy legyen papírom, ettől még nem fogok tudni jól motorozni.
2. Ezután jön majd mindenképp egy (vagy több) vezetéstechnikai tréning, én a Safety-Hungaryt gondoltam, tetszett amit láttam/olvastam róluk.
3. Saját motor: na ez még nincs, de szeretnék sportmotort. Sokan írják hogy jaj ne, de ésszel ezzel is lehet kezden, nem? Itt is a gázkarral működik a technika ha jól tudom:) Korábban Simsonoztam, robogóztam (vidéken), pár kört mentem anno 250es ETZvel, ennyi a rutinom...
Ami nagyon tetszik, az a Suzuki GSXR 600, jó választás lehet?
4. Ruha, felszerelés: na ez amiben szontén kellene segitség... Hol, milyet, mennyiért?
A motorra/felszerelesre úgy 1milliót tudnk szánni, mellé meg a jogsi és az extra oktató tanfolyamok.
Sajnos nincsenek motoros ismerőseim, ezert is "pofátlankodok" 5perces regisztrációval és küldöm rátok a (gondolom ismerős és már unalmas) kérdeseimet.
Segitsetek megvalósitani az álmomat... Előre is köszönöm!
Azt nem...némi motorbenzint...pénzt az asszony kapja, mer én rögtön elverem....mármint a pénzt....
Én egy nagy büdös motorostroll vagyok, vagy miafasz..
Azok nem dolgoznak, csak rohasztják a fogsoruk...na azt csinálom én is...
Nem faszú....csak fasz!
Nyálazd meg a hajtókarom....
Szezonképek....
Összeülni dumálni....micsoda nyugdíjjas szöveg....
Motorozni kell....persze nem most, de ha jön a jóidő addig rá kell készülni, hogy lehessen menni!
Most marad a havi 1 beindítás, és a velejáró pihepuha erekció!
csuporbogyi... a púZolival (páhh....Zoli )
Semmi bajom a bőröspájszerrel, csak szeretek a vezérelt végén állni! Persze nem mindíg jön össze, de azzal nem dicsekszem...
Nehéz dolog ám szemétfasznak lenni....
Hát ha sokat nem is motorozunk, legalább valahol összeülünk dumálni, mondjuk Krikett kultúrbarlangjában. Joe-Z barátunkat is rég láttam, meg még pár embert a kemény magból... Na de ez a jövő zenéje, addig is, örömteli évvégét kívánok mindenkinek!
Nem szeretem a hosszúcici szabadon álló végét szájmagasságban látni....
Nem tudom mi lesz jövőre, lehet én is a klozetszájú fosparittya sorsát kopizom, ahogy mennek itt a dolgok..
Mármint nem a szerncsétlenségét kopizom, mert az nekem is van bőven, hanem a financiális oldalát a dolognak....