Fórumélet : jajj de szép a motorkád ezzel a tökfekete (irridiumos, sárga fehér...stbstb) plexivel, olyan cuki, meg baró.... .
Vagy te kinél fényeztetted az új idomokat (pályaidom...stb), meg vetted a ledesindexeket, xenonokat, sportkipufogódat?, és a felnicsíkocskád mikor jön meg az ebaykéről?, jajj olyan fantasztikusan néz ki a motorod, mikor lemosod két garázskitolás között! hihihííí.... , Én most cserélem le brembóra ám még az apám faszát is bizoooony! az nem baj hogy még a gyári féket sem koppoltam rendesen, vagy ha igen, ordas pofáraesés lett belőle (kanyarban, kanyar előtt, után...egyenesben), de azért kell az eloxált rövid fékkar, meg a karbonmintás hátsósárvédőőőőő..... Persze ha el kell menni 2 kocsi között bárhol, már megy a totózás!
Ha nektek ez az igazi fórumélet, akkor csináljátok így, akinek meg nem teszik, vagy fáj amit írok, az az ő baja!
Mindenkinek boldog karácsonyt, meg értékes, hasznos ajándékokat!
én pl.nem tagadom hogy szeretem püfölni a motorjaimat nem sajnálom de ha kinnya van valami akkor rögtön MINŐSÉGI cuccot kap komolyra forditva a szót téleg meg kap mindent amit kér,és kinek mi a dilije........ezért nek mell le szólni senkit........ha a srácnak nem tetszik a tiltás,akkor az az ő problémálya,majd meg oldja,vesz másikat az orosz picsa (rtimuff) viszont szépen
huttyog stiften
Nekem az a dilim hogy a motort ha beindítom akkor megyek.És sosem fogok előfordulni klasszikus motorostalálkozón.Nem pálya az állva tiltás meg gyökkettős vonulás zászlós csopperekkel meg stuntnézés a falu főutcáján.
Lehet én vok hülye.
mindenkinek van valami élménye,amiért szereti a motorokat,az idő folyamán meg még ki fejlődik valami plusz......na ez van akinek a tiltás én is szeretem ha szépen csattog,tilt 1 motor.......a k3-ig nem az igazi valjuk be mert az elődöknél ha jól tudom a gyujtás baszakodik a fordulatszám limitben........00-tól-K3-ig pedig az inyekcion.tehát el veszi a benyót és 1 ki könnyitett blokk sosem fog ugy szólni mint a nagy tesók.....de téleg,ki a tökömet érdekel http://www.sportmotor.hu/motor...
104432
hát én meg el vagyok a klozet motorossal........csinál itt 1 kis hangulatot mert ha szerelési vagy javitási vagy tanács téma van,napokig semmi a totyikon vagy mindenkinek tökéletes a motorja,vagy fogalma sincs miről is van szó nállam pl.minden évben van motoros találozó szervezve....és el is megyünk más hová is......itt még nem láttam olyan nagy össze zendülést hogy valaki szervezné......pedig benne lennék......esve-kelve de el mennék
Szeretnéd, ha kullantanék neked még? Vagy mi a vágyad?
Te beteg állat....