Üdv mindenkinek!
Az elkövetkezendő hónapban szeretnék venni egy GSX-R 600 SRAD típusú mocit és tanácsot kérnék hogy megbízható moci-e és hogy könnyen lehet-e szerezni alkatrészt?
A válaszokat előre is köszönöm.
kérdés: lenne kedvetek egy GSXR talihoz? illetve egy kisebb guruláshoz? nincs még konkrét terv, ha összejön a csapat akkor ráér tervezni helyszint és időpontot. akinek van kedve hozzá, motorozz.hu-ra irjon nekem (murdoc).
Hello! Köszi a részletes leírást. Szűrő+dob után annyi gondja volt, h alapjáratot fel kellett húzni 1400-1500ra, és ha fordulatról behuzom a kuplungot akkor néha nem esik vissza 1400ra, hanem előtte 1800-1400 között ugrál 1-2 másodpercig. ennyi a gondja, amúgy minden tökéletes. Power commanderre most se pénz, se kedv padon állítgattatni.
Ez a prop tech azért is lenne jó, lenne fokozatkijelző... állítás nélkül talán javít valamit. postával 19 rongy.
Normalis beallitasod csak akkor lesz ha rendes egyedi terkeped van a motorhoz. Power Commander, de meg jobb AFR tuner. Ha nincs teljes gaz/fordulat tartomanyban meres es allitas, akkor maximum ganyolni lehet. A szakik talasztalata alapjan ez akar jol is sikerulhet, es lehet jobb lesz a motor mint volt, de nem sokkal. Nekem ezek a 10-15ezres allitgatasok sokat nem javitottak latvayosan. Azt javaslom, ha a dob/szuro csere utan nem lett rossz a motor, tehat nem rangat, nincsenek nagy terhelesvaltasi reakciok gaz nyitas/csukaskor, nem durrog osszevissza motorfeken, akkor hagyda fenebe. Ha meg van 100k a mokara akkor PC, vagy ha 150ezred a mokara akkor AFR tuner. Ez utobbi legjobb megoldas hosszu tavon.
cső skacok!
1 hónapos gsxr 600 k7-el történt tavaly egy baleset és azt szeretném kérdezni h mennyit fizet szerintetek a biztosító rá motorértékcsökkenésre? 2.598.000ft volt a listaára! hány százalékot fizetnek ebből?
Hello! Beújítok én is prop tech-et sztem jövő héten. Bukógombát szivesen. Ha jó a moccodra tartsd csak meg, csak a gyári csavarokat kérném vissza. Majd beszélünk, talán hétvégén gurulunk egyet
Tuti hogy rokon, de olyan másod vagy harmadrangbeli, közeli rokonságban nincs Feri. Szerintem nagyapám testvéreinek leszármazottjai Milyen kutyáid vannak?
Tényleg tutis! Tegnap eladtam egy kiskutyát mert lefialt a miénk. Révleányvárról jöttek, az ott van Kisvárdától nem messze! Tudja Ferencnek hívták a palit. Nem ismered, rokonod?
Értem. Köszi Joci és Tutis. Akkor jövő héten beújítom már szerintem. K&N légszűrőről is sokan írták, hogy mi a francnak... szerintem sokkal egészségesebb hang, meg sokkal jobban megy szerény véleményem szerint.
SV-n megszoktam, hogy mindig a 7.et akarom váltani, így legalább látni fogom itt, hogy mi a nagy helyzet
Az elkövetkezendő hónapban szeretnék venni egy GSX-R 600 SRAD típusú mocit és tanácsot kérnék hogy megbízható moci-e és hogy könnyen lehet-e szerezni alkatrészt?
A válaszokat előre is köszönöm.
Ez a prop tech azért is lenne jó, lenne fokozatkijelző... állítás nélkül talán javít valamit. postával 19 rongy.
Ez lesz szerintem.
Mindenesetre köszi szépen az infókat!
Tegnap felpróbáltam, nekem is kicsit szűknek tűnik, csináltatok én is ez alapján szélesebbeket, meg akkor legalább tesómnak is lesz.
Üdv
B
1 hónapos gsxr 600 k7-el történt tavaly egy baleset és azt szeretném kérdezni h mennyit fizet szerintetek a biztosító rá motorértékcsökkenésre? 2.598.000ft volt a listaára! hány százalékot fizetnek ebből?
ÜDv: Edem
akkor tuti a fuchs aszondod? váltó könnyű?
Lehet bevállalom... Mortis, neked mik a tapaszalatok?
Enyémben van prop tech, bár én már így vettem, tesóméhoz képest hamarabb harap.
Köszi a bukógombát, majd küldöm vissza csavarokkal együtt!
Amúgy szerintem Te ismerheted B. Krisztiánt (bandit 400)-3 évig volt szobatársam itt Pesten.
SV-n megszoktam, hogy mindig a 7.et akarom váltani, így legalább látni fogom itt, hogy mi a nagy helyzet