Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja még annyit elárulhatnál,hogy milyet vettél,meg mennyiért.
kösz
..téged hiányoltalak...hallottam,hogy te is...
kösz tesó..
Szerusz szovjet!

http://www.bazismotor.hu/#ide
itt tudsz venni. ha kérdésed van, szólj segítek én is a télen raktam bele lámpát.
hi..projektoros lámpát akarok beszerelni a pályaidomomba
szal nem találok sehol ,ha esetleg valakinek van valami infója jelezhetné..hol,merre,mennyi,meg ilyenek
köszi..
kösziiiii
szeva,

nem jártál ma Szarvason?sztem összefutottunk...
Motul 5100 10w 40 ez a jó!
Ha nem pályázol akkor 10W-40 és 4000-6000 km-enként igénybevételtől függöen. Nézd meg itt: www.olajshop.hu
Ha időnlént pályázol is akkor 10W-50-et ajánlom.
Nekem lábtartót csinálj!
milyen olajat ajánlotok a SRAD-ba? esetleg linkelhettek is...
és hány km az olajcsere periódus? köszi!
Hello!

Érdekel a dolog! Biztos hogy egyforma a dekli furatok? Mikor lesz csinálva neked?
Aha, még Győrben van, de pár nap és itt lesz.
wow, ez az új mocid? nagyon király! grat!
Kúúl, grat mindenki új mocijához
Helló Mortis!

Ha érdekel, a közeljövőben készül nekem is a k8-ra egy yoshimurához igencsak hasonló deklivédő(ugyanaz lesz).
Az egyik ismerős fogja készíteni és az anyaga is teljesen jó lesz, megfelelő keménységű. Az ismerős nagyon profi benne és mindene megvan a készítéshez.

Árat még nem tudok mondani, mivel a jövőhét környékén lesz megcsinálva a műfa minta elsőként.
Én is teljesen egyedit fogok készítettni vele, lehet bele lesz gravírozva a a GSX-R felírat.
Azért is írtam, mert látom h kellene neked deklivédő, de nem olyan horribilis áron és dekli azonos a tiéden is a k8asommal.

Ha kell, szólj és megbeszélem vele.

Üdv Csabi
Csáó! Én is beállok a sorba!
Hali Suzuki88 (és mindenki más), úgy látom kis kitérőttől eltekintve egyforma az ízlésünk. ezt kuksold meg:
szép mind ha csak az enyém látnám
ja itt az új mocim amúgy
szivesen
nincs véletlen valakinek srad hoz robantot rajza az elsö lengés csilapitohoz ?
mert ki szeretném cserélni a szimeringet és nem tudom merjem e és hol kezdjem.....
kössz!
a hátso keréknél néz be a váz fele......
a legés csilpitonál ha jol tudom ...
helló srácok!
SRAD-on hol találom a motorszámot? mert lebontottama fél oldalát, de nincs sehol... előre is köszi!
ja és 62 párban, de ez még a régi eurós ár. Mondjuk 65-ért van itt az apróban is hírdetés..