Szia.
Érdemes?
Megveszed...VAN kb. ennyit érzékeltem(igaz nekem 600-on van)...ja nem, mert azóta látom az aktuális sebességi fokozatot is ám nem egy rettenetesen nagy pééz szóval mért ne.
Állítani semmit nem kellett otthon simán megcsinálható csak táp kell neki.
Sziasztok! K5 750 Gixxer-em van sportdobbal K&N szűrővel.
Érdemes-e megvenni 19000ért a Prop-tech Gear Controller-t ami fokozatkijelző + 1-2-3 környezetvédelmi tiltás kiiktatását foglalja magába. Beszerelésnek csak a gyári vezetékekre való csatlakoztatást írták.
Szükséges-e jelen állás szerint a mocim injektor állításra vinni (alapjárat felhúzva 1400-ra, nem ingadozik, gázt hibátlanul veszi), illetve a Prop-tech beszerelése után szükséges lenne-e az injektor állítás.
Pados beállítás legközelebb Balatonboglári Full-gasban van, tavaj azthiszem 16-18ezret mondtak rá, bár nem tudom, hogy az csak a gyári cuccokkal érvényes-e.
Remélem valaki jártas a témában. Előre is köszönök bármilyen észrevételt.
Halisztok! Mi a véleményetek az új Sidi Vorticéről? Elég frankó,ma próbáltam egyet,de az ára is meglehetősen barátságtalan!
Most állok csizmavásárlás előtt,és az a nagy problémám,hogy néztem ezeket a Vertigo corsakat,ugye most ezek akciósan 63400-ba kerülnek,de az a gond,meg nekem mindig is problémám volt hogy túl nagy a vádlim,és nem tudom beletűrni a gatyámat a csizmában mert már nem tudom a csizmán összehúzni a cipzárt! Rátűrni meg nem akarom,ha már egy ilyen csizmát veszek!Ki akarná ezt takargatni! Meg dainese ruhám van amiben ficóxen benne van a sípcsontvédő ami miatt megint csak túl vastag,és nem tudom összehúzni a csizmám! DE ennél az új Vorticénél össze tudom!Csak hát 91400ft!
Sziasztok. csak gondltam memgutatom milyen lett most a motor hogy végre készen van. itt egy pár darab kép róla. otthon lett csinálva minden. alapozás festés matricák minden
Érdemes?
Megveszed...VAN kb. ennyit érzékeltem(igaz nekem 600-on van)...ja nem, mert azóta látom az aktuális sebességi fokozatot is ám nem egy rettenetesen nagy pééz szóval mért ne.
Állítani semmit nem kellett otthon simán megcsinálható csak táp kell neki.