Én még szombaton kinézek, akkor legalább sok csaj lesz kint
Lesz mit fényképezni Aranyárban vannak a dolgok, bár a berik 1 részes ruha 135-ért nem rossz.
Dangernél is elég jó dolgokat ki lehet fogni, én bukógombát vettem 13900-ért.
Üdv! Hát semmi sem kötelező,de úgy az igazi ha mindent belőnek mellé.Meg azért ha már sportkipuffot teszel fel,ajánlott egy sportlégszűrővel párosítani!
Hi! Aza duki elrabolta a szííívem .Mindig mikor megnézem az adatlapod tudom, h majd veszek egy olyat. Lehet vele durván is menni? Úgy értem, h nem esik széét?
Nekem generátor állórész hibásodott meg, érdemes végig mérni voltmérővel a motort a feszabályzónál és a generátorból ki jövő kábelt a service manualba le van írva hogy milyen értékeknek kell lenni. A generátornál kb 40-60 volt között. A genarátort bontóban 25e ftért vettem egy új 45eFt körül van, de a meglévőt lehet 15e körül javítatni, plusz 2e körül van a tömítés, a fesz.szab. 12eFt lett volna.
Visszahívásoknál lehet fontos. Van, hogy azonos modell eltérő évjáratai között van némi eltérés. De csak apróságok. Finomított szoftver, más fényezés ilyesmi.
Kmate.
Nekem is valami ilyemsi problémám lehet, vagy nemtom hogy csak az akki ne mtúl régi-e, de akkro si töltenie kellene nem? Kicsit feltötlöm makksit beleteszm megyek vele és megáll 2 km után. Betolni is nehezen lehet. Félek generátor is rossz. Az mennyire húzós anyagilag?
de azért köszi