persze hogy fel ragad mert meg szilolod....
de ne agodj atol még át látszo marad ha szét csiszolod mert a lak adja ki magábol az át látszoságot szoval ne ijedgy meg ha tej fehér lesz mikor sziszolod........
Hallod és simán feltapad a plexire a festék!?
Mondjuk nem nagyon értek hozzá,de elbaszni nem akarom én se pleximet a mocin.....tököm akar rá újat venni!
Majdnem elmentem ma motorozni,csak aztán hó meg sár van még azon a nyamvadt garázstelepen!
Jah és én hülye csak a plexit vittem fel egy táskába....akksi itthon maradt!
Szombat vagy vasárnap 10fok fölött már megyek,ha esik ha fúj!
nem lesz drága ha igen át akarnak baszni szerintem mert csak fekete szines lak kell semi más és aval játszol rétegekel hogy milyen sötét legyen nekem ugyan ingyen volt mert volt ithon neki lakk meg fekete festék de hid el semi az egész egy festönek...
a bukósityakon nem szerensés a sötét plexi. Sötétedés után meg pláne nem. párszor már megszívtam, azóta hurcolom magammal az eredetit egy hátizságban. A motoron ha sötét a plexi az nem oszt nem szoroz.
én vettem nemrég krézi joe-tol egy bukót..azon is irridiumos volt a plekó...bosszantott,hogy állandóan rajtamarad az ujjlenyomatom ezért gondoltam lefújom...
az eredmény a következő: alapos tisztitás után lefujtam szintelen akrill lakkal..(spay)és gyönyörü koromfekete lett a felület,viszont a karcok ugyanugy meglátszanak..sajnos...a kilátás szinte ugyanolyan,mint előtte,ujjnyomok nem látszanak,ha fogdosom,esztétikailag nekem tetszik,de sajnos a karcok,ha nem is annyira,de még látszanak...
ugyhogy festéssel sz.tem nem lehet eltüntetni teljesen a karcokat....ennyit tudtam segiteni..saját tapasztalat...pedig kár a plekódért..sajnálom..
Azt hogy én marha, nem szedtem le a plexit amikor kimostam a bukót. Forgattam a bukós én nem figyeltem arra hogy lekarcoltam az irridium réteget, de olyan szinten hogy kurvaszar
Bazzz tényleg benéztem .......
mekkora f...sz vagyok!
Már annyira akarok fekete plexit,hogy behaluzom!
Amúgy engem nem zavar a kilátásban!
Annyira nem hasalok rá 260-nál!
Ott meg már így is úgyis "vakon" megyek valamilyen értelemben,mert ha kijönnek elém tök mindegy fekete a plexi vagy fehér!
A műszerfalat meg szerintem jobban óvja a naptól és esztétikusabb is egy fekete plexi!
De ezt embere válogatja!
Hát az tényleg nem vészes!
Én a szalonba lévő gyári plexiből indultam ki...igaz nem Gixxerre való volt,de egy sima plexi súrolta az 50ezret!
Gondoltam nekem soha nem lesz gyári verseny plexim!
Hát ha fujatom a gyárit,akkor valami ki...ott jó fényezővel!
A fenéket! Nem olyan drága ám az! Én az enyémre a puig racing dark smoke fényezésűt /azaz feketét/,vettem 12-ért! Igaz alkudtam kicsit,de 15 körül bárhol kapsz versenyplexit! Csak kicsit körül kell nézni! Én biztosan nem fújatnám!Dehát mindenki maga tudja,kinek hogy jó!
de ne agodj atol még át látszo marad ha szét csiszolod mert a lak adja ki magábol az át látszoságot szoval ne ijedgy meg ha tej fehér lesz mikor sziszolod........
Mondjuk nem nagyon értek hozzá,de elbaszni nem akarom én se pleximet a mocin.....tököm akar rá újat venni!
Majdnem elmentem ma motorozni,csak aztán hó meg sár van még azon a nyamvadt garázstelepen!
Jah és én hülye csak a plexit vittem fel egy táskába....akksi itthon maradt!
Szombat vagy vasárnap 10fok fölött már megyek,ha esik ha fúj!
a keverési arányokal tudsz sötétiteni meg a rétegekel.....
az eredmény a következő: alapos tisztitás után lefujtam szintelen akrill lakkal..(spay)és gyönyörü koromfekete lett a felület,viszont a karcok ugyanugy meglátszanak..sajnos...a kilátás szinte ugyanolyan,mint előtte,ujjnyomok nem látszanak,ha fogdosom,esztétikailag nekem tetszik,de sajnos a karcok,ha nem is annyira,de még látszanak...
ugyhogy festéssel sz.tem nem lehet eltüntetni teljesen a karcokat....ennyit tudtam segiteni..saját tapasztalat...pedig kár a plekódért..sajnálom..
mekkora f...sz vagyok!
Már annyira akarok fekete plexit,hogy behaluzom!
Amúgy engem nem zavar a kilátásban!
Annyira nem hasalok rá 260-nál!
Ott meg már így is úgyis "vakon" megyek valamilyen értelemben,mert ha kijönnek elém tök mindegy fekete a plexi vagy fehér!
A műszerfalat meg szerintem jobban óvja a naptól és esztétikusabb is egy fekete plexi!
De ezt embere válogatja!
Sziasztok!
Itt próbálkozzatok a plexivel Egedi Huszár Sanyi biztos segít mert
megérdemlitek!
Remélem tudtam segíteni ebben a nagy dilemmában.
Üdv! Sannyi
Én a szalonba lévő gyári plexiből indultam ki...igaz nem Gixxerre való volt,de egy sima plexi súrolta az 50ezret!
Gondoltam nekem soha nem lesz gyári verseny plexim!
Hát ha fujatom a gyárit,akkor valami ki...ott jó fényezővel!
Mert K8-ra való a plexi!
ha kell vkinek teszek fel képet.
üdv.