Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az ilyet úgy oldom meg, hogy pl amikor a melóba megyek motorral, bent a melóhelyemen van egy benti cipő, csizmába bemegyek, aztán áthuzakodok. De szigorúan csizma, térvédő, kesztyű és vagy dzseki vagy minimum gerincvédő. Újabban beruháztam egy ilyenre (tavaly). Nyáron a legideálisabb, nem izzadsz bele semmibe, mégis full be vagy protektorozva.
Ja és protektorokat lehet venni egészségpénztárra is.
hali. ilyenkor nem kell, csak jk meg forgalmi vizsga. igen nekem rendszámos, itt vettem nem messze.
van msn: gixxerdawe@gmail.com vegyél fel nyugodtan
értem és kresz is kell ilyenkor?
ma gyönyörü idö volt nem is birtam ki hogy ne kerüljek egyett na jo csak jövöhéten lesz még rendszámom ezért kicsit kiseb kört mentem
te itt veted az országban magyar papirokal ?
van msn ed?
Jol van,írtam is,hogy nem kívántad a balesetét.Csak olyan hülyén jött le...értettem én mit akarsz mondani. Csak van olyan,hogy én is csak sportcipőben meg farmerben megyek el motorozni...Tény hogy nem kanyarogni megyek el olyankor,hanem esetleg csak suliba....Felelőtlen volt,hogy így ment...én azért sajnálom.Nyilván tanult belőle.És minden tiszteletem amiért az utasod is rendes "felöltözteted"..én is inkább ráaggatom a saját cuccaimat.
mert nekem 2 év A1-em van, igy csak 7 órát kell vezetnem! juni 25-én lesz két év, azért kezdem juni elején
Nem kívánom(tam) a motorosnak a balesetet, de ha jobban megfigyeled a balesetet, akkor nekem az alábbi jön le:
- adott egy motoros, aki vélhetően túlvállalta magát, alábecsülte a motorja erejét és felülbecsülte a motorozni tudását.
- Szinte biztos hogy gyorshajtás is van a dologban, valszeg az előtte lévő motorossal csapattak a szerpentinen
- Ha már elmegy motorozni valaki és (ha jól látom K8 600) tellik ilyen drága motorra, akkor teljen már egy normális motoros csizmára is. Sose mentem el még úgy motorozni, hogy csizma, kesztyű, térvédő, gerincvédő ne legyen rajtam. Sőt, most az uncsimat nemrég elvittem egy körre (amikor a defektet kaptam). Nemhogy én beöltöztem, de rá is került protektoros kabát, csizma, kesztyű, térdvédő, gerincvédő. Aki olyan balfasz hogy nem vesz fel védőfelszerelést és úgy megy el szerpentinezni, az ne csodálkozzon ha kiskanállal szedik majd össze.
- Gondolj bele ha nem egy autó jön szembe, hanem egy motoros (lásd mátrai eset) vagy esetleg egy biciklis kisgyerek? Máshogy festene a történet.. És mindez miért? Mert egy látszólag a saját testi épségének védelméről sem tisztában lévő ember túlsokall. Hát ezért ne csodálkozzon valaki ha így jár..
miért csak akkor kezdheted el...?
én jövö hétfön vizsgázok már kreszböl.....
Eggyet értek!
Más: képzeljétek ma reggelre virradóan ellopták a kismotorom legalább 10 éve nyomom vele erre ma megyek le a barátnőmtől és csak a szétbarmolt zár van csak a mocim helyén . Aki ilyet csinál (10000ft az ára egy ilyen kismotornak) az rohadjon meg.
hali
majd csak júniusba kezdhetem el, júliusra végzek kb.
nem éri ám meg! én is csak néha itt az utcába kimegyek egy körre de rögtön be is jövök a jó szomszédok miatt
Azért mert edzőcipőben meg farmerben tolta az nem jelenti sztem azt,hogy megérdemelte.Te sem gondoltad komolyan.Az ilyen hsz-eket olyan oldalon szoktam látni,ahol motorost gyűlölő autósok beszélgetnek...
hallo hogy álsz a jogsival ? ugy tudom csak most lesz ugye ?
ugyan nekem is mert eddig évekig jogsi nélkül zuztam nem volt para de most már kicsit gázos a téma nem éri meg ha meg fognak.....
farmer, edzőcipő. Megérdemli. de azért sajnálom, basszus
...
....
Új motornak annyi .....
Na az a jó! Nem is lett volna jó azt a szép mocit megfúrni!
nem, olyat vettem ami konzolos egyik oldalt, szóval fúrás nélkül feltehető
A kép készítésésnél fújt a szél és igy a rendszám felhajlott
Hi! volt e már valakinek k6 oson FI meg piros led világított a kijelzőn milehetett a gond? hova lehet fordulni ez ügyben?
Ez aztán a jól látható rendszámtábla miattad kitalálják majd a műholdas leolvasást
tutis kolléga!Csajok most is voltak dögivel! Én szerettem volna megnézni egy Sidi Vertigo Corsa csizmát,de nem voltak ott! Szóval én nem vettem semmit! Milyen gombát vettél? Nem a fúrós változatot igaz?
igen,be lett lőve a gép! Sportlégszűrő van benne! Commandert nem tettem bele,mert már így is nagyon sokba van nekem ez a gép! Má majdnem vehettem volna egy 1000-t ebből a lóvéból!
De végülis így már döfi! Meg vagyok elégedve vele!
Szia. Sima van benne fütyülve elfér a bal oldali idomba van beleépitve. Nekem csak a tompitott xenon éjjel nagyon ritkán motorozom városon kivűl. Ezért nem használnám ki!
figyi xenont h sikerült beraknod? direkt slim settel vagy elfér a sima is? Tompított + a refi is xenon ?