Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2008/09 gsx-r600 commander 342-411 van!ára;58,000ft .És mégezekis akadnak 600/750-hez
Álohá! 600 k8-ra jó? How many FORINTs?
Eladó jobbos-balos oldalidom, asszem K3. kissé karcos itt-ott.

lecsobt@freemail.hu
2008/09 gsxr-750 commander 343-411 van.Tudja a 4-térképes beállítást is.Vadonatúj!
Ha gyári szűrő, akkor kuka, ha direkt, akkor más a helyzet....
Amennyit feltöltesz rá
Üdv Agras!

Ha tudnál bővebb infót szolgáltatni a Commanderekről megköszöném (hány térképes?).
Suzuki GSX-R 750 K8-ba való érdekelne esetlegesen.
A Commanderek árán tényleg erősen elgondolkoztam de legyen az áruk;58,000ft/db
bármikor viszed az nem jelent plusz öszeget
Köszi!

Nyugi Pali, én is le akarom szedni majd

Egy kérdés: Mennyivel kerül többe a műszaki vizsga ha 1 hónappal később viszem mint amikor lejár?
Max levegővel tudod kifújatni, de vigyázz hogy "bentről-kifelé" fújjad ne még jobban befele. De ha már nagyon koszos akkor jobb ha újat raksz bele. Gyárit nem lehet mosni tudtommal.
Ha nem sport légszőrű,akkor dobd ki és vegyél másikat.Ha az,akkor van spec takarító szett.
szép a vasad
Üdv!
Egy GSX-R 600 -as légszűrőjéről lenne szó.Egyszerű Karbantartás..Milyen vegyszerrel, ill. hogyan kell kitakarítani h. minden szennyeződés kikerüljön belőle.Köszönöm.
A rsztábla tartót majd ledobjuk róla,mert valami gyalázat.
gratu a vashoz, vigyázzatok egymásra!
Köszi a jókívánságot!

Igen végre 0-ra ért! Már nem sok a jogsiig, 4 honap De kibirom mostmár

Itt vannak a képek!
Végre akkor 0-ra ért a vissza számlálás...Már csak a jogsi hiányzik. Végre gurulhatunk egy normálisat.
Várjuk a képeket!
Persze hogy érdekel
Grat a vashoz és sok balesetmentes kilómétert!
Hello fiuk!
Hazahoztuk a gépet! Nagyon fasza, majd délután dobok fel képeket róla, ha érdekel valakit!
további szép napot!
Üdv Agras!

A Power Commander árán erősen gondolkodsz vagy mi? Mennyi az annyi?
Hi,
menj be egy márkakereskedőhőz. Nekem pl. a fullgas szállítja az elpotyogott / elhasználódott csavarokat meg egyebeket.
2008/09 gsx-r600/750-hez Yoshimura r77 carbon slip-on dobok eladók.ár;120000ft/db. Ugyanezekhez a tipusokhoz Power Commander.ár;