Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát Miki.....szar a helyzet,nem akar sütni a nap!
De ha felszakad a felhőzet és elkezd száradni akkor mehetünk majd!
Vagy vasárnapra tesszük!
Sziasztok! láncsprayröl röviden csak hogy melyiket érdemes venni azt a fehér teflonosat? Ipone,Castrol,Motul vagy..... köszi
ok rendben!:D
Ha van kedved akkor menjünk. Reggel úgyis megyek edzeni és megírom, h jó e az idő vagy sem. És akkor eldöntöd.
még meggondolom a holnapi raccingot kitalálom h mi legyen:D
én tegnap mentem és csúszkáltam érzésre motoGp -is volt de azért nem volt annyira vészes:D
Ma is mentem! Kicsit hideg volt, de az utak szárazak! Kanyarodni is lehet nem mászik el.
hó elolvadt felétek teljesen vízátfolyások?
én 110kmre lakók Vp-től kell egy kis idő míg odaérek, de nem olyan sok!:D
Fél 1 Pláza melletti OMV kút.
jó idő lesz Megkérdem a Tomit.
mikor indulnátok? megnézem milyen idő lesz holnap:D:D
huh, fasz tudja... DE gyere! Vp-ben talizunk elvileg.
cső!
merre mentek holnap motorozni?
Szia Tomi! Remélem reggel te keltesz, h mehetünk
nem tudna valaki segiteni nekem hogy estleg ithon házilag meg e tudnám bügykölni a 98,as 600 sradon a karbik öszehangolását...?
hello! Ha nem karcos,engem érdekel ennyibe a dolog.Lépjűnk kapcsolatba e-mail-be ha gondolod,vagy csőrgess meg a 06703815065 -ős tel számon. kőszi.
Üdvözlet!
Ha bárkinek bármilyen motortípushoz komplet matricaszettre szüksége lenne saját tapasztalatom alapján ajánlani tudom A www.motormatricak.hu internetes oldalt.Velem lebonyolított adás-vétel kapcsán kiderült h. rendkívül segítőkészek.Remélem nem lesz motorozásotok folyamán olyan sérülés ami ide vezetne,de ha mégis merem ajánlani őket.Széles utat jó motorozást mindenkinek, ha igaz a hétvégére 10 fokot mondanak, ugy h. irány az országút!
csá! hogy milyen bukot veszek azt még nem tudom! majd kitalálom:D
Hát majd megmutatom egy fényezőnek!
Jó lenne még szezon előtt letudnám fujatni!
belül nincs kifújva? Jól gondolom?
aham, jóvan jóvan értem már!
Hello!
Én 18000ft ért vettem suzuki boltba és még szinte teljesen ujj állapotban van.
14000ft ért adom.
amugy nekem is oly szutyok karcos volt elöte....,
mit mit
mi elöt le festenéd.. meg kell csiszolni..... aztán keverni és festeni a fekete lakot....