ha jól emlékszem az olaj és kenyőanag fróumban volt erről szó pár nappal ezelőtt olvass vissza hátha megtalálod 1-2 napja volt asszem remélem segíthettem igaz nem suzukihoz hanem yamahához és vmi 1200ft írtak de nem vagyok biztos benne
sziasztok urak! kikaptam a mociból (festjük öket) a kerekeket de szomoruan tapasztaltam hogy a féknyereg felfogató csavarokból (4db) már csak egy van visszarakható állapotban. Nem tudja valaki hogy milyen árú egy ilyen csavar kb. voltam már csavar boltban és nem tudnak ilyet adni :( ha valakinek van ilyen 4db feleslegben akkor vevő vagyok rá.
Beszéltem a Brian-nel és ő se látott még ilyet. A közös véleményünk, h a futóműved nincs jól, mert a gumid próbál meg korrigálni szar felületen és ezért leradirozódik a széle. (Utcán használom a mocimat és én tényleg a gumi szélén megyek és az első gumim mindig patent de a hátsó...)
Így már elfogadom a véleményed, mert a 20as táblánál nem megy 170el keréken mert nem azért tették oda, mert megfelelő lenne neki a hely és az út minősége. Csak teljesen úgy jött le, h aki megy mint a golyó az egy barom meg felelőtlen és a rendőr meg egy szuperhős. Pedig tudnék olyan esetet h motoros azért halt meg mert a fasz(tisztelet a kivételnek) rendőr kiugrott elé, mert h ő akkor is igazoltatja...
Teljesen igazad van. Mindenki úgy megy ahogy akar. Természetesen én se tartom be a kreszt szinte sehol se. De igyekszem olyan helyen gyorsabban menni ahol kicsi az esély hogy kifordulnak elém/kiszalad elém egy kisgyerek/kismacska/nagykutya/anyámkínja. És tisztában vagyok vele (és el is fogadom) hogy ha lefotóznak akkor fizetni kell keményen. De fel is vállalom, és nem a rendszert szidom utólag mint ahogy azt sokan teszik. Ha nem figyeltem eléggé és lefotóznak akkor fizetek csendben. De nem a rendőrt és felmenőit szidalmazom. Főleg hogy ő csak a munkáját végi. Te nem azt teszed a munkahelyeden?
az első gumi széleit 6000 km alatt de igazából tegnap ment rongyá mivel reggel még a kopásjelző felett volt kb 1 1,5milivel estére pedig kuka lett semmi minta se maradt:D
Mivel nem vagyok felelőtlen fostalicska aki a szegény becsületes rendőröket szidná akik minden maffiózot megfognak így 129 főlé nem megyek . Ezért vettem csak 600-ast .
Istenem Perez nem azt akarom ezzel mondani, h száguldozz 270el mindenhol. De ezek sportmotorok, nem 130as tempóra tervezve. Mindenki úgy megy ahogy akar és ahogy a tudása engedi.
Srácok normális dolog h 6000km-nél a gyári elsőgumim mindkét széle majdnem vászonig kopott a közepe full gyári? ja és tegnap pedig egy 90%os pilot power 2tc -ét motoroztam gyakorlatilag szint úgyanolyanra mint az első és csak közúton mentem! Mi lesz ha feltévedek pályára rossz belegondolni, h napi egy garnitúra gumi kell majd:(
Tudna valaki tanácsot adni légszürő tisztítás terén? Köszi!
Istenem Perez nem azt akarom ezzel mondani, h száguldozz 270el mindenhol. De ezek sportmotorok, nem 130as tempóra tervezve. Mindenki úgy megy ahogy akar és ahogy a tudása engedi.
csak nem összekeverted a + / - sorrendet az aksi visszatételénél? Nálam sztem ez történt mert mindent elfelejtett az a buta kompjúúter