Akkor ez a pontos neve? Fuchs Silkolene Pro race 15W-50
Kell akkor vagy 4 l ha jól emlékszem 3,2 l megy bele igaz?
Kipróbálom milyen! De ha szar a te lelkeden szárad
A Castrollal akárhányszor megfingattam mindig beragadt a váltó. Álló helyzetbe nem lehetett üresbe rakni csak ha meggurult. De ahogy hallottam másnak is csinált már ilyet vele.
Akkor aszondod a fuksz nem gatyi
Most hogy használtam a fejemet gondolkozásra is eszembe jutott hogy nem rég adtam el egy faszinak kocsit és ő forgalmaz fuksz olajakat tehát meg se kell rendelnem. a kérdés már csak az hogy megbízható e ez a cucc? Nem nagyon hallok róla.... Te lecserélted már erre?
na erről csak az a véleményem...hogy....
na de tudod mit....
ha van kedved keress rá erre...
LFP 1591-es kockácskában39759-es hozzászólásom.... ..érdekes sztori
Sziasztok!
Úgy néz ki, sajna el kell adnom a gixxeremet .
Nem igazán szeretném, de sajna ez a válság dolog.
Szerintetek mennyit ér egy 2007.09 havi 600-as GSXR kb 7-8000 km-el, 1 tulajos, szervizkönyves, makulátlan, karcmentes állapotban, jó gumikkal?
hát az egyszerű ejnye-bejnyétől a seggbedugásig bármi szóba jöhet
Az irányjelzőt szerintem nem érdemes leszedni, magadat bünteted vele mert nem fogják az autósok kitalálni merre mész..
Báttya, nyugodtan hallgass rám és rendelj fuchs olajat, nagyon sok versenyző ezt használja, én is ezért figyeltem fel rá. Nem hallottam még panaszt rá. Egyetlen dologra kell figyelni, elindulásnál mindig üzemmelegre kell melegíteni a motort. Mivel a 15W-os olajok hidegen sűrűbbek mint a 10w-sek, ezáltal hidegen kevésbé ken úgy mint egy 10w-s. De én ose indultam még el hideg motorral..
viszkozitási index
VISZKOZITÁSI INDEX
A viszkozitási index az olaj viszkozitásának
változására utal, a hőmérséklet változásának
függvényében. Minél magasabb az index,
annál stabilabb az olaj viszkozitása, azaz
annál kevésbé befolyásolja a hőmérséklet
változás
Csőtészta!
Valvoline SynPower 4T 10W-40
Azért kérdezem mert itt a kereskedés a kocsikba ezt használja, és megkérdeztem aki szokta kihozni az olajat azt mondja frankó na de a helyébe én is ezt mondanám.
Csaó báttya!
Fuchs Silkolene Pro race 15W-50 - ezt kell venned, MOtul 300V-vel egy kategória, sak míg a motulnak 5-6ezer literje, ennek 3200Ft.
Ráadásul kézbe hozták ki, szóval csillagos ötös kiszolgálás.
Plusz első vásárlás után 15%-os vásárlói kártyát kapsz!
Ha érdekel, adok elérhetőséget..
Castrol az nagyon szar, nem motorba való!