ha komolyan érdekel akkor nekem 9 volt szállitással eggyüt neked oda adom 6-ért úgy hogy elviszem házhoz mert 18.-án lesz visszavonva a gép és a utánna lévő napokban elmegyek valamerre motorozni egyuttal bedobnám hozzád. vagy te eljössz a gokartra.
Sziasztok hát kész lett a vas csak már sőtét van és nem tudok képet feldobni! De holnap rakok fel.
Jól rácsesztem vettem hátra egy 48-as fogszámú lánckereket a lánc meg rövid igy ez a lánckerék nagy rá és nem tudom felrakni mert a tengely nem tud átmenni a villán :(
Ha valakit érdekel 0km-es zsir új akkor nyomott áron odaadom szivesen :( ez bánt de motor viszont állat lett!
ma beszereltem a generátort, és rámértem az akksira 14,3-14,8 V között volt, tehát akkor ez volt a hiba
a rossz generátort lehet, hogy meg lehet csináltatni, mert úgy néz ki, hogy a kivezető kábelek rosszak csak, te ilyeneket nem veszel?
Én is azt hittem, de az előző tulaj leellenőriztette alvázszám alapján, 2001 március ha jól emlékszem. Jaja nekem is az első! Laknak rokonok Mohácson, nyáron úgyis tervezek arra motorozni úgyhogy távolság megoldva
Kíváncsi vagyok, hogy mutat fehér felnivel! Ilyen Suzuki-s feliratú felnicsíkot honnan szerváltál? Enyimén is le kellene cserélni mert kezd felválni. Üdv.
Nyugodtan mehet bele pl. Motul 5100 10W40, az a gyári előírása és félsynth, tehát tökéletes bele, nem nagyon eszi, nekem is az van benne. Előtte Castrol volt, Power1 Racing, meg GPS, nekem a GPS-t (10W40 félsynth) jobban csipegette mint a fullsynth 10W50-et, érdekes........
Ja, amúgy ismerem a motorod előző gazdáját, nem is kérdeztem még mit használt bele.
Jól rácsesztem vettem hátra egy 48-as fogszámú lánckereket a lánc meg rövid igy ez a lánckerék nagy rá és nem tudom felrakni mert a tengely nem tud átmenni a villán :(
Ha valakit érdekel 0km-es zsir új akkor nyomott áron odaadom szivesen :( ez bánt de motor viszont állat lett!
csak legyen már jo idö
a rossz generátort lehet, hogy meg lehet csináltatni, mert úgy néz ki, hogy a kivezető kábelek rosszak csak, te ilyeneket nem veszel?
benne vagyok kicsit mesze vagyunk de megoldjuk
neked is az elsö gigxered?
csak nekem 98 as 600 as.... neked ?
Ja, amúgy ismerem a motorod előző gazdáját, nem is kérdeztem még mit használt bele.
amúgy mindent lehet csak tudni kell hol csinálják
Amúgy 15ezerért állítják a lehel térnél..
Olyan kérdésem lenne hány Km-nél fordul az óra a 600-as Gixeren(0-zodik)! Előre is köszönöm a válaszokat!
Gyorsan rakd fel, jöhetnek a képek!