Hidd el, ne jó dolog. A kipuffban a belobbanó láng miatti nyomás lefelé nyomja a szelepeket, pedig az ép lehet hoz zár a dugattyú sűrítése miatt. Ha utánagondolunk, akkor elviekben az fordulhat elő, hogy egyre több üzemanyag jut a kipuffba a szelepekre jutó fokozott terhelés miatt. Növekedhet a szelephézag, ami nem jó..
Délután voltam motorozni nem olyan sokat kb 100km-et:D
ma kideriítettem mennyit megy a kisgixer eddig 282volt a legtöbb amit kihoztam belőle ma pedig 292volt de ez volt a vége innen már nem többet ez volt a max!:D sztem nem olyan rossz egy széria 600-tól persze ez csak óraszerinti sebesség de én így is örülök neki h ennyit mutatott az órája:D
Szia Mortis!
Neked van központi gyűjtő vagy más néven katalizátor alatta!?
Amúgy nagyon komoly ez a vég....iszonyat durva!
Amúgy havernak yoshimura dob van rajta és neki is félméteres lángcsóvát dob!
Nem hiszem,hogy gond lenne!
Abban viszont tutisnak igazat adok,hogy szétég a dob,hogyha nem bírja a hőt!
Nem volt nyálas Tibi, és hogy ezt megerősítsem, én IMÁDOK egyedül menni.
Persze ez nem jelenti azt hogy bandába nem, de az egyedül menésnek különösen jó fííííííílingje van szerintem, nem kell várni senkire és semmire, hogy esetleg lemaradt, meg ha egyik pillanatban 200+ -al akarsz menni, akkor úgy mész, rá 5percre meg csak 80-90-el csordogálsz akkor úgy. A lényeg akárhogy is, de motorozni király! Balesetmentes szezont mindenkinek! Mert hogy itt van máááár a nyakunkon.....
Hát akkor menj el ma is egyedül. Én ilyenkor szoktam felfedezni a környéket. Nincs is annál jobb mint amikor az út átmegy földútba és fordulhatsz vissza.
Öcsém! Nem akarlak megbántani de tanulj meg egyedül menni. Nincs jobb dolog mint amikor csak Te vagy a moci meg az út.
Akkor vagy igazán szabad.
Ez egy kicsit nyálas volt.
Szevasztok.Gurultam én is egy rövidet,de vizes volt az út.Moci tiszta getva lett,de legalább kaptam kis adrenalint.Mindenkinek jó időt holnapra!javascript:smile(document.frmmsg.body,'32
');document.frmmsg.body.focus()
Én most értem haza, Nálunk 8 fok van meg néha kisüt a nap verettem egy órácskát. De legalább annyira jól esett mint egy nagy d.g.s már nem sok van hátra srácok juuuuppppppi!
Itt nem bannolnak káromkodásért!?
Had ne keljen leírnom,hova kívánom az sőt!
Meghalok baszki,bizsereg mindenem egy kib...ott gyorsulásért!
Csak egy km-et mehetnék tiltásig.....ááááááááááá
Holnapra jó idő kell!
Miki,direkt nem hívtalak,mert mindenhol szar az idő!
Holnap viszont délután készülj!
Néztem a hőmérőt,12 fok van nálunk,de az utak itt is vizessek még,meg felhős az ég nagyon! Holnapra már jó lesz,de a következő héten is jó idő várható!
ma kideriítettem mennyit megy a kisgixer eddig 282volt a legtöbb amit kihoztam belőle ma pedig 292volt de ez volt a vége innen már nem többet ez volt a max!:D sztem nem olyan rossz egy széria 600-tól persze ez csak óraszerinti sebesség de én így is örülök neki h ennyit mutatott az órája:D
Neked van központi gyűjtő vagy más néven katalizátor alatta!?
Amúgy nagyon komoly ez a vég....iszonyat durva!
Amúgy havernak yoshimura dob van rajta és neki is félméteres lángcsóvát dob!
Nem hiszem,hogy gond lenne!
Abban viszont tutisnak igazat adok,hogy szétég a dob,hogyha nem bírja a hőt!
Gáz egyébként, szétég a kipuff meg minden, leégnek a szelepek..
http://www.youtube.com/watch?v...
Vasárnap délután megyünk!
Holnap tuti jó idő lesz!
Ha borús,de nem esik akkor is megyünk,csak száraz legyen az út!
Persze ez nem jelenti azt hogy bandába nem, de az egyedül menésnek különösen jó fííííííílingje van szerintem, nem kell várni senkire és semmire, hogy esetleg lemaradt, meg ha egyik pillanatban 200+ -al akarsz menni, akkor úgy mész, rá 5percre meg csak 80-90-el csordogálsz akkor úgy. A lényeg akárhogy is, de motorozni király! Balesetmentes szezont mindenkinek! Mert hogy itt van máááár a nyakunkon.....
Akkor vagy igazán szabad.
Ez egy kicsit nyálas volt.
');document.frmmsg.body.focus()
Had ne keljen leírnom,hova kívánom az sőt!
Meghalok baszki,bizsereg mindenem egy kib...ott gyorsulásért!
Csak egy km-et mehetnék tiltásig.....ááááááááááá
Holnapra jó idő kell!
Miki,direkt nem hívtalak,mert mindenhol szar az idő!
Holnap viszont délután készülj!