Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Jacis!
Nagyon szép lett de meg fogsz szenvedni azzal a fehér színnel, ha tisztán is akarod tartani
Az összkép engem is érdekelne!
Hát én is szombaton megyek, úgyhogy máris sokan vagyunk....
Szintén szombat, remélem nem lesznek sokan...
valószínű, hogy az akkumulátor is rossz, mert nekem is hasonló problémám van, konkrétan nincs töltés a motorban de még így is elmegy a motor 60-100 km-t amíg bírja az akksi
voltmérővel nézd meg, hogy mennyi a feszültség az akksiban, és úgy hogy rá rakod a sarut, elvileg az akkunak magában kb 12-13.6 között kell lennia a töltésnek és ha beindítod a motort akkor kb 13.6-14.5 között kell lennie a töltésnek, ha ennél kevesebb akkor vagy generátor nem tölt rendesen vagy a feszültségszabályzó nem adja át rendesen a töltést, a service manualban le vannak írva a pontos töltési értékek
Én Szonbatra tervezem a kiállitást ha minden jól megy
Ki jön hétvégén mocc kiállításra?
esteleg zárlat? hogy tudnám ellenörizni?
Ott más gond is van. Még ha nem is tölt a generátor akkor is többet kéne mennie csak az aksi feszültségével. Szerintem.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni pár dologban. Olajat akarok cserélni csak nem tudom melyik lenne a megfelelő válaszás, ti mit ajánlanátok 98 as 600 as SRAD-hoz? MEg lenne egy nagyobb problémám, lemerült az akksim és töltővel feltöltöttem, hogy csak 1 körre elég legyen, de pár 100 méter után megállt. Már 3x-ra, ugyan ugy. A generátornak töltenie kellene valamiylen szinten nem?
ok holnap kapja a gumeszt és már dobom is fel
nagyon jól néznek ki majd rakj fel képet amikor felkerült a motorra
Sziasztok Úrak! Kész lettek ma a kerekek :) mondjatok véleményt nekem nagyon tetszik!
és mennyiért adod?
Nekem van 06705850436.
Szép napot!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy találok gyári adatokat a mocimhoz? 2001 600 SRAD. 750-hez találtam, de 600-hoz nem.
Sziasztok!
K4-5 600-750hez keresek első féklámpakapcsolót, előre is köszi!
Hello, tudja valaki hogy milyen tipusú feszültségszabályzó kell a gsxr 600 k4be vagy hogy hol tudnák bele venni? olcsón
Hi! van e külömbség a hátsón 44 es fogaskerékhez képest a gyári 43 ashoz? menetközbeni és fogyasztásban e?mert 44 es van hátul...
Meg neked a légszűrőn kívül van benne commander is nem? Kipufogód? Az a házi tuning vagy vettél rá másat?
Szeva predárorkettő!
Én is azt néztem ki! Asszongya a srác akit fagattam a boltba hogy utánna néz mi a különbség az utcai sportlégszűrő vagy a verseny változat között mert nem tudta de én se Annyit hogy 1.300. Ft közte a különbség.
szeva mortéz est!
mindenkép érdemes a sportlégszürő!bmc-t használok,csak tisztítom 1000km-ént!lényegeen hű de hűha!szépen hörög mikor szív!
Szevasztok gringók!

Ha már az olajcserénél tartunk akkor légszűrő csere is lesz mert még nem volt...
Érdemes sportlégszűrőt ha már cserélem? Kipufogó az már le lett dobva durrog is mint az állat Power Commandert nem akarok, vagyis akarnék de nincs lóvé már rá.
Including turbo charged Ez az autós változat
nekem motor van a képen, lehet ez az autós változat
Szia Brian!

Ott a szám, hívd fel, esetleg van még mobil számom is:06-20-339-0785
Láng Autóalkarész kereskedés.