Pedig nézhetnéd a híradót, a tegnapiban pl. mutatták ahogy a söpredék a tüntet a globális felmelegedés ellen! Ha ezek elérnek valamit nekünk annyi, adhatjuk el a motorokat.
én romatelep mellett nőttem fel..a 80-as évek elején minden nap kimentek a romákhoz a rendőrők kutyával,uazzal,gumibottal...és jol vesénverdestek minden nap valakit....
nem mondom,hogy szép dolog,viszont rend és fegyelem az tutira volt,...
mindenki tisztelte az öreg fakabátokat...
hogy mi történt azóta és hol a hiba és mikor kezdett kialakúlni,,..azt csak sejtem..de tényleg ne politizáljunk...ezt is csak unalmamba írogatom...
egyszeer tavaszodjon ki..nem sokat írogatok majd ide az tuti....
Szép gondolatok. Én pl. papíron hagyom el az országot, így tiltakozok. Akkor papírozom magam haza ha látom hogy a befizetett adómnak van értelme. Namegpersze a mértéke is elfogadható lesz. Addigis adózok a szlováknak vagy a románnak...
Amúgy utálok politizálni és bocs hogy így erre tereltem a témát, elvégre ez egy motoros oldal! Hó most itt is nagyon olvad, remélem pár nap és lehet lóra pattanni.
Következmény alatt meg a kisebbségre gondoltam. És tutis-nak teljesen igazat adok.
Szabadabb kezet adnának a rendőröknek, mint régen a csendőröknek lehet nagyobb rend lenne. (papámék meséltek róluk)
Én nem megyek sehova...
Bár aki menni akar teljes mértékben megértem...
Lényegében ami egy embert érdemi döntésekre ösztönöz az az inspiráció és nem utolsó sorban a szükség....
a szükség ösztönöz engem is...de nem arra,hogy elmenjek..hanem arra,hogy van egy kialakult helyzet/tele negatívumokkal/és ezt,ezeket meg kell oldanom...
Mint szinte a fél országnak...
Azért elég szomorú,hogy a mai fiatalságnak,sőtt egész családoknak kell elhegyniuk az országukat,részben a nyelvük használatát.szomszédaikat,rokonaikat,barátaikat,a megszokott környezetüket,mert bizonyoa érdekek erre késztetnek embereket családokat....
Olykor tényleg elszomorít,hogy Magyar vagyok......De nem a magyarság miatt,hanem azért,mert azok a bizonyos "érdekek"akik ilyen döntésekbe kényszerírtik az embereket...ezek váltják ki belőllem..Szóval nem tudom,hogy ki megy és hova..és ki kik maradnak..de remélem mindenkji megtaláléja a számításait bárhava is sodorja a szükség.....
És remélem mihamarabb elolvad már ez a kib...tt hó és végre hódolhatnánk a szenvedélyünknek...(már akinek az a motorozás)
Amíg egy két politikust falhoz nem állítanak mint Chauchesku-t, addig nem lesz változás. Ígérgetések lesznek. max az idióták kimennek az utcára rendőrökkel összecsapni, mintha a rendőrök tehetnének valamiről. itt minden a politikusok lelkén szárad, mégse ők viszik el a balhét..Ők csak gazdagodnak, hisz nekik euróban van a pénzük..
Mondjuk híradót azt nem nézek, mert csak felbosszantom magam rajta, de sajnos igazad lehet. Botrány az biztos hogy lesz... csak hogy mik lesznek majd a következmények!?
Hát ezt teljesen megértem...Mindenki meneküljön ebből az országból amíg lehet.Nekem van még 1 évem az egyetemből aztán sztem pattanok én is.
Sok szerencsét. :)
Még csak nézelődöm,van e rá érdeklődés.Imádom amúgy a drágámat,nem adnám el,de tudod tervbe van véve,hogy végleg kiköltözünk családdal spanyolba,ezért kezdtem hozzá, hogy megnézzem,kellene e vkinek a gép...Páromét vinnénk ki csak, oda elég egy mocc is egyenőre...Hát ezért
De mondom,ezek tervek egyenlőre...itthon már nagyon elegünk van...nehéz megélni...
nem mondom,hogy szép dolog,viszont rend és fegyelem az tutira volt,...
mindenki tisztelte az öreg fakabátokat...
hogy mi történt azóta és hol a hiba és mikor kezdett kialakúlni,,..azt csak sejtem..de tényleg ne politizáljunk...ezt is csak unalmamba írogatom...
egyszeer tavaszodjon ki..nem sokat írogatok majd ide az tuti....
Következmény alatt meg a kisebbségre gondoltam. És tutis-nak teljesen igazat adok.
Szabadabb kezet adnának a rendőröknek, mint régen a csendőröknek lehet nagyobb rend lenne. (papámék meséltek róluk)
Bár aki menni akar teljes mértékben megértem...
Lényegében ami egy embert érdemi döntésekre ösztönöz az az inspiráció és nem utolsó sorban a szükség....
a szükség ösztönöz engem is...de nem arra,hogy elmenjek..hanem arra,hogy van egy kialakult helyzet/tele negatívumokkal/és ezt,ezeket meg kell oldanom...
Mint szinte a fél országnak...
Azért elég szomorú,hogy a mai fiatalságnak,sőtt egész családoknak kell elhegyniuk az országukat,részben a nyelvük használatát.szomszédaikat,rokonaikat,barátaikat,a megszokott környezetüket,mert bizonyoa érdekek erre késztetnek embereket családokat....
Olykor tényleg elszomorít,hogy Magyar vagyok......De nem a magyarság miatt,hanem azért,mert azok a bizonyos "érdekek"akik ilyen döntésekbe kényszerírtik az embereket...ezek váltják ki belőllem..Szóval nem tudom,hogy ki megy és hova..és ki kik maradnak..de remélem mindenkji megtaláléja a számításait bárhava is sodorja a szükség.....
És remélem mihamarabb elolvad már ez a kib...tt hó és végre hódolhatnánk a szenvedélyünknek...(már akinek az a motorozás)
én kezdö vagyok még....
a srad támogatja a kuplung nélküli váltást ?
ketestöl fel fele ... vagy lefele is .. ?
Sok szerencsét. :)
De mondom,ezek tervek egyenlőre...itthon már nagyon elegünk van...nehéz megélni...
Mi történt?miért adod el?
itt kb. ki tudod matekozni hogy mire számíthatsz.
http://www.traffipax-radar-lez...
itt nézted ?http://www.hasznaltmotor.hu/ha...