hát igen csak láncot kel cserélnem olaj stb meg volt fék gumik stb..
most majd lánc szet és müszaki aztán irány az ut na jo kezdönek mondom magam ezért majd finoman de nem is azért vetem hogy örültködjek vele :)
küldesz képet ? kiváncsi vagyok rá :)
én idén már nem bizti de jövöre át akarom festni pl fekete aranyra mind az uj hajabusa :)
Most Tuning! Kapott extrákat, már nem olyan gyári mint régen. Nyitott cső,légszűrő,kék plexi, gsxr tankpad..stb...
Most a vezérlést kell belőni és jó is lesz. Tieddel minden ok?
figyu...menne szerintem,DE!csak ugy tudok fényezni h spray-be töltetem a megfelelő (akár kod alapján)kikevert színt ,alapozot,lakkot(benzinállo).szoval nem egy profi munka,ez amolyan nekem jo munka!
Király! Nem vagy balfasz, mert az újabb gixxereknél már odaért a fejlesztés, hogy hosszabb lengőkart alkalmaztak mint a régieknél, így kanyarból stabilabb a kigyorsítás, kifele nem kerekezik el a gép, ill. nehezebben, így talán jobb a köridő? Ez jó egy versenyzőnek, nem jó meg a...........
Fefe, ha megkérlek, leírnád az eddigi tapasztalataidat a géppel? Extra költségek, hibák, bármi. Ha megtetted már máshol, elég ha belinkeled :))
Azért kérdem, mert lehet(séges), hogy a következő mocim egy olyan vas lesz mint a Tiéd. Ha egyáltalán lesz következő (családi okok) :)
Hogy kicsit szurkálódjak , te hányasban veszed fel negyed gázra? Mert rántás nélkül én 1-ben szintén negyed gázra, mert fordulaton hanyat baszna. 2-ba meg 12e-ről visszaejtem-paldó és rántás egyszerre és gyertya módba átalakulok
Srácok ez annyira hihetetlen, itt van a 10 éves gépem, ami elmarad a tiétekétől 15 lóval és tizenkilókkal, és egy nagy disznó a mostaniakhoz képest!
Egynegyedgázra felveszem, és szinte semmit nem kell rántani, egyszerűen rágondolok hogy egykerék, és már lóg a levegőbe.
Tuti megérzi mindig mit akarok, elég egy hullámhosszon vagyunk...
Nekem aza szerencsém, h elég fiatalon elkezdtem motorozni és egy kedves ismerősöm jóvoltából 14 évesen ráülhettem egy szezonra egy R6-ra. Innentől fogva már nem száltam le róla . Baszhatod a K8-on a kuplungozást, mert nincs benne erő . És egyszerre kuplunkgozni meg rántani egy kibaszott nagyott nekem nem megy .
amugy hová kell irni hogy lehesen látni?