Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenki..eladnám jobbos burkolataim
itt kérdezd biztos van 70/5008881 mond hogy a kirutol kaptad.....
Sziasztok!Keresek alkatrészeket Suzuki GSX-R600 K7-es hez.
Érdekelne:elsőfelni,első teló,kormánycsutka.Köszi a segítséget!
az jo mert nem lehet át látni rajta :(
ugyan engem nem zavar
Nem. Itt nem kell engedély mint az autóknál a fóliára.
figyi tudja valaki hogy müszakin szolnak a sötétitet plexiért ?
mert sajna kicsit sötétre sikerült :( de legaláb szép :)
Valami olyasmi! De nem úsztam meg a napot szárazon! Szolnok felé trafival lecsekkoltak! 90 helyett 120! Most jön 1-2 hónap para hogy mennyi lesz a bírság na meg a pont! Mondjuk anyám nevén van a kocsi. Ilyenkor pontot is kap az ember? Mert helyszíni bírságnál én már kaptam 1X 3 pontot.
Para megvolt mi?
Ez jóóó...! Nekem ráadásul apám mégy így Simsonokon élte fénykorát, aztán mivel a 600asok elég rendesen pörögnek, mindig azzal jön hogy: 8ezer fölé UGYE NEM pörgeted soha . Isten őrizz! . Amúgy nem szoktam kínozni, de néha azért felébresztem a lovakat én is!
Ooookosan azért! Nekem is ki van vonva, én se bírtam mindig megállni....Mikor legutóbb így mentem vagy 4 rendőrautó jött velem szembe, félóránként egy. Nem téma. (Ja persze a rendszámot elhagytam...)
megértem hogy kivonattad a gépet a forgalomból, nem árt spórolni a nyári benyára. :)
De bazz neki ne menj valakinek, mert biztosítás nélkül szívás lenne :(
az jo én is ép igy vagyok csak én egyedül lakok :):)
na meg én fázok rajta még :(:(
Az apai szigor...
Na nállam ugyan ez a szitu de éppen el kellett neki menni egy kis időre aztán így balhé nélkül megusztam! Nálam még azért hozzá tartozik az is a történethez amiért morcosak 1. a rendszámom ahogy áll 2. a motor ki van vonva a forgalomból+ezáltal nincs rajta bizti
Én is gondolkoztam rajta hogy gurulok egyet, de apám itthon van aztán nem nézi egyáltalán jó szemmel ha hidegben motorozok...sőt nagyon is morcos tőle!
Sziasztok! Ma délelőtt verettem egy karikát. Olyan szinten csúszott az út hogy amikor ráelöztem a kocsikra és rámartam a gázra a motor egy darabig csak kapart meg orditott annyira tetszett hogy a végén mér néha majdnem kereszben előzgettem na de ilyet nem szabad csinálni mert ugye ez veszélyes!
köszike!
minnyá kiszámolom,csak zabálok,mer most jöttem suhanásbol
anyagköltség kb mennyi lenne?
Crazy, sisakokkal mizu?
neki olyan nincsen
felcsaptá piktornak?
tényleg Predi, van msn-ed?
nekem is jó lesz