Szia Kékvillám!
Jah most már értem!
Hát tény hogy ezresnél biztos nem kell kuplungal játszani,hogy kiemelje valaki!
Bár rólam tudni illik,hogy a jogsim 08.06.04-től ketyeg,mert akkor ültem először rá a legelső mocimra a Gixxeremre!
Viszont gyorsan tanulok...idővel én is szeretnék egy kerózni!
Ha gondolod vegyél fel msnre.....nemeth.tomi86@hotmail.com
igen az tudom most néztem hogy a goodridge első fém-fékcsőszett 20000ft itt, azt tervezem, hogy fém fékcsőt is rakok rá mert elégé bent fog a fék azzal talán jobb lesz
elvileg a k4-k5 fékrendszere nem a legjobb
te akartad...van gumi 110-ért!buznyákocska!ilyen senkinek sincs mert ezt ÉÉÉÉÉÉÉN csináltam a színt is ÉÉÉÉÉÉN kevertettem ki hozzá,és ÉÉÉÉÉÉÉNfestettem le!
Szia Tomi! Azért kékvillám mert mikor regisztráltam egy kék R6-om volt, az rs125 előtt és az adatlapomon hülyén nézne ki, ha 600-as után egy 125re ültem volna, ezért be se írtam . Hohóó, azért jó az 1000es, mert a nosztorin jobban tol felfelé, míg én váltogatok mint egy őrült, h fordulaton legyen. Egyébként én is tervezem, h egyel vagy kettővel kissebb lánckereket előre feldobok, mert nagyon gyenge kis fordulaton és csak 1esbe tudom felvenni kerékre(de 4.-ig elmegy ).
kérdezném baja környékiröl van e valaki itt még ?
Jah most már értem!
Hát tény hogy ezresnél biztos nem kell kuplungal játszani,hogy kiemelje valaki!
Bár rólam tudni illik,hogy a jogsim 08.06.04-től ketyeg,mert akkor ültem először rá a legelső mocimra a Gixxeremre!
Viszont gyorsan tanulok...idővel én is szeretnék egy kerózni!
Ha gondolod vegyél fel msnre.....nemeth.tomi86@hotmail.com
Akkor valószínű előre egyel kisebb lesz majd !
igyekszem ma pótolni
elvileg a k4-k5 fékrendszere nem a legjobb
1,50-nél má láccik
és a többi csapattagé is ilyen
de a tied is szép,na
(csak ne 110 legyen a gumi)
bár arra szutyokra jó lesz
Erre gondoltam.Mennyiért csinálnak ilyen gurigákat?