Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üzemmmeleg állapotban a K6 osnak mennyinek kell lenni e az alapjáratnak? ennyinek 1300 +- 100?
sziasztok én ujonc vagyok nálatok még csak most vettem a paripám egy honapja.. :)
kérdezném baja környékiröl van e valaki itt még ?
Szia Kékvillám!
Jah most már értem!
Hát tény hogy ezresnél biztos nem kell kuplungal játszani,hogy kiemelje valaki!
Bár rólam tudni illik,hogy a jogsim 08.06.04-től ketyeg,mert akkor ültem először rá a legelső mocimra a Gixxeremre!
Viszont gyorsan tanulok...idővel én is szeretnék egy kerózni!
Ha gondolod vegyél fel msnre.....nemeth.tomi86@hotmail.com
na még egy variáció. ( a nagy gyomrom csak tájékoztató jellegű, nem felel meg a valóságnak.)
Köszönöm Tutis!
Akkor valószínű előre egyel kisebb lesz majd !
könnyű volt,kimaszkoltam mindent...
Na akkor mond meg hány sörért festesz is nekem pályaidomot szépre?
én ám bizony hde
Aham, szerintem ez se rossz.
Ezt Te festetted?
köszönöm, de már nem kell, ha visszalapozol 1 oldalt akkor látod hogy már betették a képeket, de mindenesetre a segítő szándékot is köszönöm!
eztet is én.
Ez a festés sem szar...
ne haragudj barátom,de este későn estem haza és tök elfelejtettem amit megígértem
igyekszem ma pótolni
igen az tudom most néztem hogy a goodridge első fém-fékcsőszett 20000ft itt, azt tervezem, hogy fém fékcsőt is rakok rá mert elégé bent fog a fék azzal talán jobb lesz
elvileg a k4-k5 fékrendszere nem a legjobb
na ez elég jó áron van
link
1,50-nél má láccik
és a többi csapattagé is ilyen
de a tied is szép,na
(csak ne 110 legyen a gumi)
te akartad...van gumi 110-ért!buznyákocska!ilyen senkinek sincs mert ezt ÉÉÉÉÉÉÉN csináltam a színt is ÉÉÉÉÉÉN kevertettem ki hozzá,és ÉÉÉÉÉÉÉNfestettem le!
mindenkinek ilyen kereke van már... pfff
bár arra szutyokra jó lesz
há cép!te meg egy irigy kis majomka vagy!
nem tudom,ezt én csináltam.
há hogy néz ez ki? ? ? ?
Űberfasza!
Erre gondoltam.Mennyiért csinálnak ilyen gurigákat?
Szia Tomi! Azért kékvillám mert mikor regisztráltam egy kék R6-om volt, az rs125 előtt és az adatlapomon hülyén nézne ki, ha 600-as után egy 125re ültem volna, ezért be se írtam . Hohóó, azért jó az 1000es, mert a nosztorin jobban tol felfelé, míg én váltogatok mint egy őrült, h fordulaton legyen. Egyébként én is tervezem, h egyel vagy kettővel kissebb lánckereket előre feldobok, mert nagyon gyenge kis fordulaton és csak 1esbe tudom felvenni kerékre(de 4.-ig elmegy ).
ilyenre gondolsz?