Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK! Egyetemista vagy? Mert én az voltam . Most passzív vok.
csá!
én nem veszprém környéki vagyok de jövőhéten ha jó idő lesz akkor veszprémbe megyek motorral az egyetemre elintézni pár dolgot, ha gondolod akkor gurulhatunk egyet közösen a környékben!
Sziaszotk gixer tulajok! Mondom én is hozzászólok a beszélgetésetekhez. Remélem tényleg jön a jövőhéten mert már remegek. Az áremelkedéshez, meg a gazdasági válsághoz csak annyit, h aki eddig szegény volt az szegényebb lesz, aki gazdagabb az pedig még gazdagabb. Én a saját részemről annyit tudok hozzáfűzni, h a törlesztőm nőt a havi bevétel csökkent, de a gixer marad . Ha kell norbi Update -1et fogok nyomatni: zsíros kenyér hideg vízzel

ui: aki a jövőhéten menne motorozni ha jő idő lesz és Veszprém környékbeli az írjon!
Hali!

Gsxr 600 K4 hez keresek fejidomtartot, elsölámpát, fékkart... elöre is köszi
godesz@vipmail.hu
Köszönöm a segítséget!Üdv.
Hali

Mi az ára a mocinak?

Attila
neked adok igazat
egy kettö politikus meg egy kettö megijadt ember miadt nem mondok le az életemröl.... mindenki csak ijedezik csak lassan visza ál minden .. csak idö kérdése.....
én le fujatam sötét lakal tuti lett
na jo én nagyon sötétre fujatam és nem látok át de lehet más hogy is és pont jo ..
de nekem igy tetszik..
ja és persze ez a legolcsobb....
Na akkor lehet csapatni egyet!
Jövő hétre állítólag kellemes tavaszi időő lesz! Felmelegedést mondtak! Reméljük így is lesz!
Sajnos most nincs.
a mi fajtánk a szarrá törttek között válogat
ez drága
de köszi
szia!
cbr 600 f4 első sárvédőd van?
Van hozzá amit keresel ha érdekel csörögj 06705850436.
Sziasztok!

Még mindíg vannak idomjaim alkuképes árakon:

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
miért nem k5 ugy érdekelt volna..de igy...
bár ha v.ki tud k5-re valami sötétet..jelezhetné
Hello!
Eladó egy suzukis fekete pupos plexi GSX-R 600 750 k6-k7 csak 1 hónapot használt,hibátlan.
Nálam a sárga lámpa mindíg megoldotta a problémát. Ha kivillan szkenelem a környéken a b.kutakat aztán megitatom a paripát. az a pár liter különbség meglesz szerintem a benzincsőben meg a tank alján.
Nekem a kezelési útmutató 18L-t ad meg a tartalékkal együtt. De 14L-nél többet még nem nagyon sikerült bele tankolnom és próbáltam jó szárazra járatni a tankot. Mondjuk nem olyan nagy probléma, talán a hosszabb túráknál van jelentősége de már minden sarkon van szinte egy kút
had húzzák...én általában minden nap iszok valami venéglátóegységben v.mit..pl:kávé..üditő..
szóval ez napi 2-3 száz ft..tavasztol ezeket hanyagolom..ugyis csak unalmamba iszok itt ott valamit..és felőllem emelhetik 20 forinttal is a benyát...17 litetes a tank..ugyhogy simán belefér abba a 2-3száz forint megtakarításba
de ha kell lemondok a cigiről is..na meg a piárol...
és akkor éjjel nappal mennem kell,hogy kimotorozzam azt a sok megtakarítást
FülöpGabi, véletlenül nem keres valaki átépített stunt gépet a cimboráid közül?
Nekem porosodik itt egy a garázsba:
Ki a kicsit nem becsüli.... de még mindig jobb mintha 4ft-al drágább lett volna. Nyárra úgyis felhúzzák az árát
Sokat kell venni / használni. 1000 Liternél az már + 1 tank a motorba...
hagyjad már...4 forinttal...?
én inkább eszek zsíroskenyeret de a gixert nem adom .