Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HŰHA, vannak ám ötletek, úgy látom. Gondoltam olyanra, hogy ezüst felni, piros csíkkal. De amit te mondasz, az se rossz.
üdvözlet uraim!
a ferrodo xrac valoban vérprofi!fémfékcső megegyszerüen mintha uj féket csinálna!tud vmit ez a tutis csóka!persze az az igazi mha a főfékhengert is cserélik vmi jobbra!de elég kell h legyen a betét meg a csőcsere!
A legjobb fékbetét általában meglepő, de mindig a gyári.
A fékezést nam csak a betét befolyásolja, hanem a fém fékcső megléte, és a profi légtelenítés.
egyébként Nissin ST és EBH fékbetétet ajánlok, illetve Ferodo Xrac..
Szia Tomi!

1-el kisebb fogaskerék előre, vagy 3-al nagyobb hátulra. Viszont ha a hátsót változtatod, figyelni kell a lánc hosszára is, úgyhogy én előre az 1-el kisebbet javaslom.
ezaz, szuper!
Hi, én a ferodot javasolnám:
http://bolthely.hu/generalspee...

Occs
sziasztok, meg érett a fékbetét csere ti milyen fékbetétet használtok? milyet érdemes venni?
Szeva break!
Amikor lánc szett cseréhez érek,milyen láncot érdemes venni?
Ha áttételezni szeretném és kicsit nyomatékosítani akarom,akkor miként érdemes változtatni?
Drasztikusan nem akarom szóval azért 240-250km/h alá nem akarok menni a végsebességgel,mert tudtomban,ha nyomatékosabb lesz az a végsebesség rovására,megy az áttételek miatt!Ugye!?
Ha van még valakinek tapasztalata,akkor kifejtheti ezt az áttételezés témát!
Ezt találtam a szeptemberi számban. Erre gondoltál?
Szeva Kékvillám!
Tényleg miért is kék,ha csoda szép sárga a paripa?
Persze,hogy megyünk együtt!Idén Te vagy a második új Gixxeres ismerősöm....szóval mire jön a tavasz leszünk egy páran!
Nem kell ezres,minek?Lehet hogy király kategória,de kanyarba nem számít a ccm!
Valami elérhetőséged van?
Szép lenne Balázs!
Próbáld meg ugy megcsinálni paint-be h. a felni belseje amin a küllők is felfekszenek, az a rész ami "rücskös" Azt pirosra a külső peremét meg vagy ezüstre de inkább felpolíroztatni fényesre.Valahol láttam ilyet és szpet mutat a piros gixereken is.
köszönöm :)
és a piros felni ezüst csíkkal?
Sikerült megtalálni az újságot?
áhh, az én agyamból pattant ki. Mindig beugrik valami baromság....
Hali autópályán hogy érdemes közlekedni az este folyamán?
fél éjfél körül indulok haza.
Mekkora ilyenkor a forgalom?
Mire érdemes figyelni?
Rend őrei?
Szóval a lényeg, hogy nem jó. Ne gombolyítsuk tovább.
17/40 esetén 17 az első fogaskeréken a fogak száma, a 40 pedig a hátsó fogaskeréken a fogak száma (ergo a fogaskerék nagysága)
pfpfpf :D ez jó lesz
de ezek a számok mik?
A kettő összefügg. Más a szélesség. 530-as van a busán. A Tieden max. 525-ös. Teljesen más az áttétel. A busán 17/40, a Tiéd meg 16/46.

a lánc se ?
Ne fáraszd magad. Nem.