Huh macerás , de marad, amint jó idő lesz megyek érte max márc.1! Elvileg csak téli tárolásra vittem, csak egy kedves vigyázóm(édesanyám) megakart tőle szabadítani, de mondtam, h akkor 1000es lesz. És azzal viszont csak 1keréken közlekednék , így a kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt. De majd csapathatnánk szterejóban
Szeva KÉKVILLÁM!
Ajjj basszus!
A Te mocid van-volt a Nívónál!
Nem hiszed el mennyire fájt a fogam a lábtartó konzolodra!
Nagyon eltaláltad......azzal az aranysárga színével megy a moci színéhez!
Mi a helyzet?Miért szeretnéd eladni?Remélem elolvasod!
Hát!Sikerült jó áron egy hibátlan motort kifognom, de egy pár gyári dolog már nem volt meg az előző tulajnak...Így ilyen kis papírom sincs.Mepróbálom kinyomtatni, úgy látom okosságok vannak rajta.Köszönöm segítséged
macitm! Több mint valószínűnek tartom hogy a benzinhez kell adagolni. Viszont hogy milyen időközönként és mennyit azt már én sem tudom. De szerintem van rajta valamiféle tájékoztató.
Viszont a légszűrő tisztítás és karbantartás engem is érdekelne!
Üdv!
Segítségeteket kérem.Hallottam olyanról h. injektro tisztítő.Mit kell ez alatt érteni ill. h. kelle használni.Az üzemanyaghoz adagolni?A másik kérdésem a légszűrőt h. lehet a legjobban kitakarítani ill.. tisztántartani?A kis Rs-em után nagy lépés ez a motor nekem és igyekszek minél jobban "elkényeztetni"
Válaszotokat előre is köszi!
Hehe, én itt lakok a Tecsóval szembeni utcában kb 100 m-re :)
nem tűnt fel egy sárga gixi, mikor itt dolgoztál? Persze hogy gurulhatnánk, gurulni is fogunk
hoppá hoppá
Sajnos én is a válság áldozata vagyok, aztán nagy unalmamban néha benézek.
Pilis! Második otthonom . 2-3hétig dolgoztam ott a Tescoban mint diák.
Aztán nyáron gurulhatnánk is majd, ha van kedved.
Szerintem a Virtual Tuning fórumon először keresd meg Clamot, és kérd meg hogy egyik képeden szinezze át a felnit pirosra.
Szerintem faszán nézne ki piros felnivel!
Ajjj basszus!
A Te mocid van-volt a Nívónál!
Nem hiszed el mennyire fájt a fogam a lábtartó konzolodra!
Nagyon eltaláltad......azzal az aranysárga színével megy a moci színéhez!
Mi a helyzet?Miért szeretnéd eladni?Remélem elolvasod!
Viszont a légszűrő tisztítás és karbantartás engem is érdekelne!
Segítségeteket kérem.Hallottam olyanról h. injektro tisztítő.Mit kell ez alatt érteni ill. h. kelle használni.Az üzemanyaghoz adagolni?A másik kérdésem a légszűrőt h. lehet a legjobban kitakarítani ill.. tisztántartani?A kis Rs-em után nagy lépés ez a motor nekem és igyekszek minél jobban "elkényeztetni"
Válaszotokat előre is köszi!
nem tűnt fel egy sárga gixi, mikor itt dolgoztál? Persze hogy gurulhatnánk, gurulni is fogunk
na örülni fog a festőm asszem.
?!
Sajnos én is a válság áldozata vagyok, aztán nagy unalmamban néha benézek.
Pilis! Második otthonom . 2-3hétig dolgoztam ott a Tescoban mint diák.
Aztán nyáron gurulhatnánk is majd, ha van kedved.
Szerintem faszán nézne ki piros felnivel!
Használt MotoGP Berik férfi bőrruha!
Méret: 52
Hátán javítva Cölöp Úr által.
ÉRD: 06/20 580 90 81