Gondolkodtam én is felnicsíkon, nekem bejön! Lehet hogy tavasszal én is felrakatok... Egyébként egyik ismerősöm szerintem veled tévesztett össze múlt héten... Ceglédre jár suliba és látott egy sárga 600 k4et azt hitte én vagyok... Persze nem jártam felétek, te voltál?
Fehér lesz a felnid? Szépnek szép lesz de a tisztán tartása nem kis feladat. Hondáék feltaláltak valami csodatisztítót ami hasonló a brigéciolhoz. Én azt használom ha érdekel megnézem hogy mi a neve a terméknek.
Köszi szépen srácok! Tieteké is nagyon csinik . A másik választásom egy szívlámpás, ezüst színű volt. Az is nagyon tetszett. De végűl ő lett az enyém.
Azt hittem, legalábbis reméltem hogy ez mivel elég rikító színe van feltűnő lesz (autósoknak) ugyan úgy levegőnek néz egy pár balfasz...
djjago-nak! Nekem van rajta felnicsík. Pár helyen már kezd feljönni. Gondolkoztam hogy leszedem, és úgy hogy nézne ki!? Talán egy kicsit vadabbnak. Mondjuk nekem így is tetszik. Mi a véleményetek róla?
Találtam valamelyik nap egy ilyet: ezzel a sárga felnivel .....
Üdv. jó időt
bocsi, cimbim volt nálam azért nem tudtam időben reagálni. Sajna a project teljesen áll, párom meló után rohangál, szóval így nehéz. Remélem hamarosan összejön neki valami mert nehéz a megélhetés. Nem tudom mit fogok tudni megvenni az idén a motorba, de ha nem tudok venni semmit, akkor így megyek pályára..Igaz akkor visszafogottabban fogom hajtani, de pályázni mindenképp megyek
Jó volna ha maradna ez a jó idő ami ma van (felénk)! Tegnapi 10cm-es hóból már alig van. A nap olyan erősen süt hogy kint voltam, 10 perc után égette a fejem. De szerintem a jósólt idő várható...
A többihez meg sok sikert.
Azt hittem, legalábbis reméltem hogy ez mivel elég rikító színe van feltűnő lesz (autósoknak) ugyan úgy levegőnek néz egy pár balfasz...
djjago-nak! Nekem van rajta felnicsík. Pár helyen már kezd feljönni. Gondolkoztam hogy leszedem, és úgy hogy nézne ki!? Talán egy kicsit vadabbnak. Mondjuk nekem így is tetszik. Mi a véleményetek róla?
Találtam valamelyik nap egy ilyet: ezzel a sárga felnivel .....
Üdv. jó időt
Hogy állsz a pálya projekttel?
Írtam a múltkor MSN-re de mire visszaírtál elaludtam
http://www.koponyeg.hu/
A -3,-4 átlag napi hőmérséklet szertinem nem túl sok
Ahogy elnézem leghamarabb március első felében lesz motoros idő