Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15000 és tök mind1 milyen GPS hisz csak a katonai GPS képes a cm pontosságú jel vételére a másik csatornát direkt 5-10méterrel rontják

így a GPSed másodpercenként 5métert téved vagy 10et
Nem szar utcai GPS-ről beszélek hanem direkt versenyzéshez valóról.
Most jön az ezerforintos kérdés. Mennyit írtál be a fordulatszámhoz?
pont ugyan annyit számolt ki mit amit a motor megy azon a fordulaton ill hazudós vagyok mert volt hogy 5km kevesebb és volt hogy 5el többet megy a motorom.A GPS meg elég sokat téved azzal nem lehet pillanatnyi sebességet mérni max átlagot
Lehetséges.
3 különböző fékpaddal meg 2 GPS-el. A K4 750-em 252-őt mutatott 4-ik végén a fékpad meg 227-et mutatott. Pár hete Agónál az új Hayabusa 284-et ment 4-be, a pad meg mutatott 256-ot.
És mielőtt megkérdőjeleznéd a pad pontosságát 1km eltérés volt az 5Hz-es GPS által mért sebesség meg a pad által mért között.
Te mit számoltál a gearcommanderrel? Szerinte mennyit megy a motorod?
Kikérheted, megadom! Rád ragasztom!
kikérem magamnak a feltételezést és KRESZ tisztelő bolgár vóóónék...
...kettesbe?
Pedig kihagysz legalább 20-25 nagyon fincsi helyet élből.
autópályám max 130-al, főutvonalon max 90, ha tábla engedi 110
Száznegyvennel, mi?
elől 1,9-2,0 hátul 1,3-1,4 , mondjuk közúton csak addig megyek ameddig kiérek a pályáig...
Szevasz Mester!

Nekem amúgy gőzöm sincs, mekkora a nyomás benne... Megy, tapad, nekem ennyi elég!
ott ki is tudod számolni hogy mennyit megy a motorod és akkor megnézheted hogy mennyit csal az órád
3 az sok lesz Papa!

Nálam hidegen elöl 2,2 hátul 2.0
Meg kell várni amíg bemelegszik utána fasza nagyon...
Köszi!
Hasznos kis táblázat.Az elöl -1 = a hátul +3-mal
Köszi a nyomásokat srácok!
2,1
neked szerintem 2,5 2,5 kell
Akkor ehhez képest bőven fújhatok
Téénkjúú!

Zoli: Amúgy a láncvédőmön nincs semmi,max kosz.

Kölyök: Oké,hogy típusfüggő,de kb.. Mondjuk 2,0-2,1-en volt,annyira is fújtam volna. Majd engedek bele egy keveset.
Szia!

Mipénzért?
Elöl kettőnégy, hátul három, vazeg, ez gumitípusfüggő!
Egyszerű százalékszámítás. Elöl -1 fog az hátul +3. Nem pontosan de kb. Hátul +1 fogat nem nagyon fogsz megérezni.